Hayır, beni bir şeylerden vazgeçirmeye çalıştığı nokta da zaten sıkıntılar başlar. Ne arkadaşım için sevgilimden vazgeçerim, ne de sevgilim için arkadaşımdan vazgeçerim...
Клвдияивановна | Aşk İlişkileri konusunda 7,6b görüş paylaştı.
Fenomen
3 ay
Sevgide askta böyle bir ayrımcılık Olmaz böyle bir ayrımcılığa zorlayan insanda zaten benim hiçbir şekilde işim olmaz ne demek yani benim için ondan vazgeç bundan vazgeç öyle şey olur mu
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
_AsabiHatun__ | Aşk İlişkileri konusunda 3,5b görüş paylaştı.
Fenomen
3 ay
Karşı cinsten vazgeçerim ama kız arkadaşlarımdan vazgeçmem.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Saddov | Aşk İlişkileri konusunda 5b görüş paylaştı.
Fenomen
3 ay
Hemcinsimden değil ama karşı cins olabilirdi ki zaten karşı cinsle aşırı samimiyetim yoktur.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Redamancy-4 | Aşk İlişkileri konusunda 15b görüş paylaştı.
Fenomen
3 ay
İkisi içinde ikisinden vazgeçmem
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
emre00 | Aşk İlişkileri konusunda 44,6b görüş paylaştı.
Fenomen
3 ay
Hayır vazgeçmem
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
fantastikadamm | Aşk İlişkileri konusunda 418 görüş paylaştı.
Guru
3 ay
Bu sevginizin büyüklüğüne bağlı. Bazen insanlar sevdikleri uğruna bırakın arkadaşı, ailesini terk ediyor. Elbette bu doğru değil ama bizler burada neyin doğru neyin yanlış olduğunu irdelemekten çok insanların nasıl davrandığını merak ediyoruz.
Bu nedenle bu soruya vereceğim cevap benim nasıl davranacağımdan ziyade genel eğilim hakkında ne düşündüğüm olacaktır. Bence özellikle de günümüzde vefa kavramı bu kadar zayıflamışken "pıtık" için değil arkadaşını anasını babasını terkeder. Sözlerim anlayana elbette ki..
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
_Nağma_ | Aşk İlişkileri konusunda 839 görüş paylaştı.
Xper 7
3 ay
Hayır tabii ki ne münasebet. Sevgili illa ki özel alanlarına müdahil mi olmak zorunda, illa ki karışmak kısıtlamak mi zorunda? Arkadaşımla da gorusurum sevgilimle de iletişime devam ederim. Gocunan biri varsa çenesini tutar ya da yoluna bakar. Ben bir erkek için arkadaş liste mi değiştiremem.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
niceness | Aşk İlişkileri konusunda 2b görüş paylaştı.
Master
3 ay
Haklı sebeplerim olmadıkça kesinlikle biri için birilerinden vazgeçmem. Sevdiğim insanın hayatımdaki yeri ve önemi ne ise, yakın arkadaşlarımın da yeri o denli kıymetlidir. Her iki tarafa da yeteri kadar zaman ayırır, yeteri kadar değer gösteririm. İlla ki biri için diğerinden vazgeçmem gerekmiyor. Gerekiyorsa da sebeplerimi göz önünde bulundurarak bu doğrultuda doğru kararı vermeye gayret ederim. Ve bu seçimi yaparken sevgim değil, mantığım ağır basar.
Vaz geçmem ama arama da mesafe koyarım o yazmayana kadar yazmam birde ilişkinin süresine bakarım 1 - 2 aylıksa öyle bir şey yapmam ama bir kaç senelik ilişkimse ciddiysek kankaöda olsa bazı şeyler için fedakarlık yapardım mesafe koyarak
Hangisinin durumu sorun yaptığına bağlı sevgilim böyle bir şey isterse ona baybay kankitom isterse yine aynı şekil baybay, beni seven insanlar sevdiğim kişileri sevmiyorlarsa bile katlanmak zorunda
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
HAYATveİNSAN | Aşk İlişkileri konusunda 548 görüş paylaştı.
Xper 7
3 ay
Sevgilim için kankamdanda vazgeçebilirim.. kankam için sevgilimdende vazgeçebilirim … Bu seçenekler tamamen sebeplerin ne olduğuna bağlı … kimse büyük konuşmasın bu konuda.. öyle bir an gelir ki kanka neymiş.. kendinden bile vazgeçersin..
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Desert_Lotus | Aşk İlişkileri konusunda 415 görüş paylaştı.
Xper 7
3 ay
Zamanla geçilebiliyor o yüzden büyük konuşmamak gerek. Zamanla sevdiğin aşık olduğun insandan da ayrilabiliyorsun bunu da unutmamak gerek. Not: Profilinde pucca'yı gördüm çocukluğuma indim teşekkürler 😅
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
IALLEGRO | Aşk İlişkileri konusunda 121 görüş paylaştı.
Xper 5
3 ay
Benim sevgimi hak edecek kişi, hayatımı paylaşacağım kişidir... Ne kankasından bahsediyosun dostum :)
En İyi Kız Görüşü