Eşinin sana karşı olan ilgisizliğini fark ettiğin zaman ne yaparsın?
46
20
Görüşünü yaz
20Kız Görüşü
46Erkek Görüşü
En İyi Kız Görüşleri
niceness | Aşk İlişkileri konusunda 2b görüş paylaştı.
Master
3 ay
İlgisizliğinin neyden kaynaklı olduğunu anlamaya çalışırım. Birden bire ilgisizleşmişse ya kişisel sorunları vardır ya da sorun tamamen benden kaynaklıdır. Kendisiyle karşılıklı oturur problemin ne olduğunu sorar, öğrenmeye çalışırım. Vereceği cevaba göre de ne yapıp yapmayacağıma karar veririm. Ortada bir sorun varsa çözeriz. Susarak ilişkimizi göz göre ayrılığa sürüklemiş oluruz. Ki bunu hiç istemem.
Rossalindaa | Aşk İlişkileri konusunda 2b görüş paylaştı.
Guru
3 ay
Bir sorunu, derdi olup olmadığını merak ederim ve sorarım. Eğer var ise dinlerim ve nasıl yardımcı olabileceğimi bulmaya çalışırım. Yoksa ilgisizliğinin neden kaynaklı olduğunu sorarım, sebep söylemez ise üstüne gitmem. Süreklilikte olmaya başlarsa sorun olur ve birbirimizin hayatımızda kalmayı isteyip istemediğimize kadar gider konu.
Redamancy-4 | Aşk İlişkileri konusunda 14,7b görüş paylaştı.
Fenomen
3 ay
Giderim güzelce sarılırım öperim sorarım yani hani ne oldu bir şey mi var diye özür dilerim filan sıcak davranırım oldukça her olunca ters piskoloji dökülür her şey
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
3 Kişi
_AsabiHatun__ | Aşk İlişkileri konusunda 3,5b görüş paylaştı.
Fenomen
3 ay
İlk başta uyarırım, hala devam ediyor ise boşanırım.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Neveaşıkbiri | Aşk İlişkileri konusunda 11b görüş paylaştı.
Fenomen
3 ay
Vururum kırbacı vururum kırbacı
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
3 Kişi
IAmarPresterAen | Aşk İlişkileri konusunda 20,3b görüş paylaştı.
Sen hayırdır derim, başkası mı var neden böylesin diye sorguya çekerim. Şüpheci biriyim altında bir sürü sebep ararım. Yoktan yere huzursuzluk çıkartırım, tadını kaçırırım. Eeh o da akıllı adamsa zaten tadımız kaçmasın diye bir daha soğuk yapmaz heralde 😄
mutsuzben47 | Aşk İlişkileri konusunda 1,5b görüş paylaştı.
Yoda
3 ay
İlk önce nasıl olduğunu sorarım. Sonra "bir şey mi oldu? Neden bana yüz vermiyorsun?" sorularını sorarım. "Sana karşı bir hatam mı oldu? Seni üzdüm mü?" diye sorularıma devam eder, onu anlamaya çalışırım.
Önce sebebine bakarım neyden kaynaklanıyor çözmeye çalışırım alır karşıma sorarim baktım aldığım cevaplar alakasız bir süre onun bana gelmesini beklerim baktım bu da olmuyor hesaplarını tek tek kontrol ederim anlaşılir sonrası zaten (=
O zamanki koşullara bağlı. En son çare nikahı bende kalmak şartı ile özgür bırakırdım. Annesinin evine mi gider kardeşlerinde mi kalır köy evinde mi kalır bilemem. Özleyene kadar al başını git derdim.
Genellikle sana karşı değil de ilişkiye karşı ilgisizleşmeye başlamış olabilir. İlişkin monotonlaşmıştır, yeni planlar yap alışkanlıkları değiştir vs. Ha yok gerçekten sana karşı ilgisizse o zaman ara ver çünkü sende keşfedecek başka bir şey bulamamıştır
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
pzaz0748 | Aşk İlişkileri konusunda 872 görüş paylaştı.
Xper 6
3 ay
Farklı deyoriler fikirler farklı fanteziler uygularım ülü hüçrelere can suyu vererek calandırıp ben kaçar o kavalar olur
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
hakaarkan | Aşk İlişkileri konusunda 493 görüş paylaştı.
Xper 6
3 ay
tabıkıde nedenını acıklamasını ısterım hee bısey yok dıyosa kendımde bı hata ararım ben esıme oyle yapıyorum en azından
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
2 Kişi
mehcab | Aşk İlişkileri konusunda 15,7b görüş paylaştı.
Master
3 ay
Detaylı bir görüşme sebepler ve sonuçlar gözden geçirilir.. Sorun derin ise o zaman tak sepeti koluna her kes kendi yoluna.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Gizli Üye
3 ay
Allah vermesin😊 Kocam ilgilensin, bu dünyaya önce Allah sonra onun için geldim. Anneden babadan değer göremedim hep eziyet gördüm, kocam ilgilenmeyecek de kim ilgilenecek
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
2 Kişi
Yesimcik__ | Aşk İlişkileri konusunda 2,8b görüş paylaştı.
Guru
3 ay
Sebebini öğrenmeye çalışırım sorun neyse çözelim diye elimden geleni yaparım
En İyi Kız Görüşleri