Sevgilim her zaman mustahcen konuşurdu bu aralar lafını bile acmiyr ben açayım dedim evlendikten sonra demeye başladı dinine fazla bağlı değil ama namaz kılaran ben de kılarım hatta birlikte hacca gidelim falan diyor bu yaz evleneevktik ona da insallah demeye başladı sizce yakında bırakır mı beni 😕soru trol değil arkadslar hatta bana kendi yaptığına bile pişman olduğunu söyledi 🥺
Güncellemeler:
3 ay
Güncelle...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18Ben dedim herşeyi çocuk mastürbasyon yaptığına bile pişman şimdi 🥺
Ben dedim zaten ona herşeyi benim dediklerim etkiledi herhalde hatta sen biraz değiştin dedim seni rahatsız etmek istemiyorum Dior 🥺
Düşüncesine aldığı karara saygı duy
Ben verdim vaazı hay ağzımı eşsek arıları 🥺
Canın mı istiyor simdi de 😂😂😂. Sen de benim kısmi manita gibisin. diyor konusunu acmayalım , gece oluyor ahhhh diyor ohhfff diyor, vursana bana diyir. Sabah oldumu senin yüzünden diyor kızıp sövüyor 😂. Bi kac sonra gene yaptı mesela. İlginç
Hayır da kendini niye değiştiriyor benim için ayrılsın daha iyi 🥺
Amaaan saçmalama 😂😂. Adam seviyor demek ki işte. Senin canın istemiyorsa sorun ne? Adam sana bel altı konusmamak için kendini tutuyor sen istediğin için. Senin de demek ki hoşuna gitmiş pişmansın şimdi. Kendini degiştiriyormuşmuş 😂. Çocuğa de ki eski haline dönmeni istiyorum benim için kendini tutma. Salll bebeğim de
Ben de istiyorum tabii aşığım ona ama ya böyle böyle değişirse ne olacak 🥺kısıtlamaya gelmeyen biri normalde
O zaman dediğimi uygula. Benim de hoşuma gitti benim için kendini tutmanı istemiyorum sonuçta ikimiz de mutluyuz bundan. Çok ileri gitmeyelim ama hoşumuza gideni de konusabiliriz de
Mantıklı da beklieyecek gibi opmuyor bile artık sen düşün 🥺asker arkafadi gibi olduk
Ahahaha o ne demek yaa. Yani artık siksmek mi istiyor?
Hayır opmuyor bile ayrılırken hiçbir şey yok ben onu olduğu hibi seviyordum 🥺🥺🥺
Ahaahaa, çocuk zekiymiş 😂😂. Madem istemiyorsun ben de senin istediklerini istemem deyip seni herşeyden mahrum bırakmış. Bu hale geleceğinden de emin bence. Çakal beee. Sen gene de tedbirli ol. Sen pişman oldum dediğin anda memelerin bacakların dudakların bacak aran heryerin ellenir artık sen istediğin için olacağından o da şerefsizlik yapar ileri gider
Şerefsiz diyorsun 😅
Tabiki de serefsiz. Önündeki şeyi sanaa yedirmek için can atıyor. Erkek dediğin çakallık yapar. Bu da bir oyun. Arada belirt yaa aşkım benim için yapmiyosun ya canımsın seni seviyorum iyi ki benimsin falan de. Olurda sinir olursa zaten açık eder kendini. Ahh ne haldeyim bi bilsen falan çekerse anlaki serefsiz oyun çevirmiş seni tuttuğu yerde altına alır 😂
Hahah valla öyle ben hep kötü hissediyorum ama sana soylemiyorum dedi daha demin aradım da 😅
Seni yakalasa kucağına oturtup jokeyin at üstünde sektigi gibi sektrir şerefsizim 😂😂😂
Beklicez artık yapacak bir şey yok soğumadıysa iyi
Soğumaz soğumaz, cükünü ısıtabildiği hatundan kim vazgeçer 😂😂. Seviyorsa da üstelik. Sen beklemeye devam et arkanda bişey belirdi mi kaç ayiiiii diye bağır 😂😂
Ne alem adamsın ya 😅
Erkek dediğin şırıfsız pıç olur 😂. Kendimden biliyorum. Çelik donun sütyenin varsa giy , kılıç kuşananındır 😂😂😂
Delisin deli 😅
Ayrılınca soruyu guncellerim 😅
Evet var biraz delilik 😂😂 ama yapacak bişey yok kafam çalışmıyor pek saf bi insanım 🤭. Ayrılınca mı burdan ayrılınca mı
Ayrılınca 😅😅
Ondan mı ayrılınca. Napcan soruyu. Arkama sert bişeyler dayayıp miyavla demicek erkek var mı? Diye mi değistircen 😂😂
Aurilicaz gibi ben bu paranoyayla yaşayamam başladım aşkın ızdiranina 😅
Şerefime şu an ona ağzını * desen. Yattım ne zaman gelirsin diye sorcak haldedir kesin 😂😂. Ben öyle diyorim 🤭
Öyle olması birşeyi değiştirmez bana karşı duygukari hala aynı mı o eonemlj.
Niye değişsin ki duyguları. Gerçi erkeğin bi tane kalp damarı da cukunden gecer 😂😂. Emin olamıyor insan sen de haklısın ama bence sakin ol. Ne zamandır berabersiniz
3 ay olacak
Kız o hız ne. Daha tus kilidini kapatmadan cevap geliyo anaan🤭🤭. İyiymis haaa. Chate çevirdik burayı ahaha
Hahah sadece bu soruyu sormak için geldim 😅
Belli belli canını baya da sıkmış bu durum. Sen çocukla ciddi olsan degistirdiyse sorun yok benim için çabalıyor derdijn. Ben zaten bunla evlenmem deyip değişmesin diyosun gibime geliyor
Evlenmek istiyorum onunla hatta açık olmam gerekirse şimdiye kadar birşeyler hissettiğim tek insan kaynetmek istemem
Az once onun * bile koyarım diyodun 😂😂. Simdi miyaaauvvvv miyaauvv diye dolaniyon anasını arayan kedi gibi. Bi karar ver , onu zaptedemezsen çıplak bulursun kendini onun koynunda
Seviyoruz diye köpek çekmesine de izin vermeyiz bundan onu mu anliyorsun sen 😅
Sana nerde köpek çekmiş , sana köpek olmak istiyor. Dilini uzatıp bunu değdirebilecegim bi yer var mı sahibem diye bekliyor 😂😂😂😂
Hoşuna gitmedigini düşünüyorum dedi
hoşuna gittiğini söyleseydin devam ederdi
Hayır normalde hiç öyle değil şimdi tutturmuş evlendikten sonra diyor herşeye tamam da lafını bile açmıyor artık akraba gibi konuşuyoruz telde 🥺
Hayır mastürbasyon yaptigina bile pişman şimdi 🥺
Olabilir bazıları dininde bağlanır bir anda olanabilir insanın içinde olan bir şey ama sonuçta karısısın yani ilişki yaşamanızda her hangi bir sakınca yok yani
Sence benden soğumuş mudur 🥺
Sanmıyorum ama istersen ona bir danış belki senlik bir durum değildir onun içinde olan bir durumdur
Sonuçta insan bir anda herşeyden vazgeçemez yani bir anda gelebilir ama yavaş yavaş alışırsın
Yani öyleyse neden ayrılmıyor değil mi sordum aslında ama hoşlanmadığını düşünüyorum dedi.
Bu neden bir anda geldi acaba bunu bulmak gerek
Ben dedim hep ona mal gibi en son 7 büyük günah hakkında konusmustum 😅
Sanmam ya başka bise ca
Haha ben verdim vaazı 😥
O ne demek?
sks ile arası yok
Günde 3 kere yapouyordu nasıl yok
yapıyor DU