çarliabiniz | Aşk İlişkileri konusunda 2,4b görüş paylaştı.
Master
3 ay
Ben bir şey demek istiyorum. Hepimiz aşkı iyisiyle anlatıyoruz. Aşık olmak güzel diyoruz çoğu zaman. Ama aşk karşı tarafın vefasızlığına maruz kalınca Aşk dediğin şey ağız tadını kaçıran, yıpratan ve üzen bir şeye dönüşüyor. Bazen Umarım bana yaşattığını yaşar mutlu olamaz diye beddua etmekten de öte durmuyoruz. Güzel giden ilişkileri kıskanıyoruz. Ah ulan ah diye iç geçirip sigara kullanıyorsak yakıyoruz belki bir tane kullanmıyorsak kötü alışkanlık olarak kederli şarkılar tüketiyoruz. Sanki çok az başımız ağrıyor gibi birde iyice batalım tam olsun kafasına giriyoruz. Neyse çok bıdı bıdı edebiyat yaptım diyeceksin şimdi. Sözüm ona hocam aşık olmak sana acı veren bir şey değil. Ama biz aşkı ete kemiğe bürünmüş hali olan insanlara fazla güveniyoruz ya yaralandık mı hep aşka sövüyoruz hayata küsüyoruz. Aşkın sonu nasıl olursa olsun güzel bir şey yaşamaya değer...
ByBeyaz21 | Aşk İlişkileri konusunda 323 görüş paylaştı.
Xper 6
3 ay
Gerçekten aşk yaşayanlar vardır tabiki ama mutluluklarını böyle dillere destanmış gibi duyurmazlar, yaşadıkları hissi ve tutkuyu yalnızca onlar bilir ikisi arasında kalır çünkü kimsenin onların mutluluğuna şahit olmasına kıyamazlar çünkü kendileri sevmelere bakmalara doyamıyorlar 😊
Redamancy-4 | Aşk İlişkileri konusunda 15b görüş paylaştı.
Fenomen
3 ay
Zannetmiyorum ya kusursuz aşk yok
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Soran
3 ay
Maşallah beni takip etsen böyle her soruda olmazdın
mehcab | Aşk İlişkileri konusunda 15,8b görüş paylaştı.
Master
3 ay
Olmaz mı o kadar çok ki.. Yalniz gerçek aşk yaşayanlar hiç ortada olmaz ve duyulmaz ancak uydurma aşklar hep göz önün de olduğu için hep palavra gibi izlenim bırakır. Fuzuli rindi şeydadir Sorunki bu sevda nedendir
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
trust_yourself | Aşk İlişkileri konusunda 595 görüş paylaştı.
Xper 7
3 ay
yaşayan vardır elbet, şahit oldum şahsen ama ben yaşamadım
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
2 Kişi
Moldovyapapatya | Aşk İlişkileri konusunda 1,4b görüş paylaştı.
Guru
3 ay
Ciddi düşünenler yaşıyor diye düşünüyorum. Evlenme yolunda ilerleyen için dedim.
En İyi Erkek Görüşleri