Bana karşı duyguları olan birisi var fakat çevresinde çok fazla karşı cins arkadaşı var. Ben genel olarak kıskanç birisiyim böyle bir kişi ile ilişki sizce yürür mü? Ne kadar samimi olsakta bazılarının aşırı samimi kelimeler etmesi beni şahsen rahatsız eder.
Karşı cinsle iş dışında aşırı derecede samimi olan biriyle ilişki sürdürmem söz konusu dahi olamaz.. Ben nasıl ki sosyal çevreme dikkat etmek durumundaysam karşı tarafın da buna dikkat etmesi gerekir.. Herkesin taşıyabileceği bir durum değil bu durum.. Keyifli günler..
Olurum diyenler karşısındaki aldatınca da sonucuna katlanır sonuçta. Zorunda kalabilir herkes sabit noktada değil bu sorun olmaz ama kendi isteğiyse onda art niyet aramalıdır her iki tarafta. Olabilirdir güven eksikliğidir gibi süslü bahanelerle anlatmaya gerek yok. Kadın olsun erkek olsun eğer karşı cinsle çok sık görüşüyorsanız olmazsa olmaz diyorsanız sevgili falan yapmayın. Sizin meriçliğiniz yüzünden kimsenin başına iş almaya hakkınız yok.
Kendime bu anlamda güvenmiyorum çünkü gelebileceğim şeyler değil bunlar. Kendimi de strese sokarım, karşımda ki kişiyi de. Bu yüzden en başında öyle birinden uzak dururum.
MustiEmre | Aşk İlişkileri konusunda 1,7b görüş paylaştı.
Fenomen
3 ay
Karşı cins arkadaşı olsun olsun da böyle vıcık vıcık bir konuşma geçerse işte ona gelemem
Herkes sınırını bilecek o kadar
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Muhtarın_Kızı | Aşk İlişkileri konusunda 1,2b görüş paylaştı.
Fenomen
3 ay
Sınırlar çerçevesi içerinde olabilir belki
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
Redamancy-4 | Aşk İlişkileri konusunda 15b görüş paylaştı.
Fenomen
3 ay
Seviyorsam dert etmem
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
irmakdglr | Aşk İlişkileri konusunda 69 görüş paylaştı.
Xper 6
3 ay
Selamlar arkadaşım, Bence kıskançlığın ciddi boyutu kişinin kendisindeki güven eksikliğinde yatar. Tamamen erkek ortamında olmakta, tamamen kadın ortamında olmakta şahsen tercih ettiğim bir şey değil, çünkü bizler bir toplumun parçasıyız ve bunun bilincinde olarak cinsiyet ayırmaksızın karşısındakini bir birey olarak görüp, ondan her zaman bir şeyler alabileceğine inandığında bence hem kendine, hem topluma ve dünyaya daha güzel şeyler katabiliriz.. Saygılarımla,
Hiç girmem o toplara.. Mutlaka sıkıntı çıkarırım bu durumdan.. Benlik bir olay değil.. Kendini soyutlasın, yabanileşsin istemem ama samimi olması yorar beni.. Selam-selam, o kadar.. Olmuyorsa da hiç başlamamak en iyisi..
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş