Pek tecrübem yok, bir erkeğe nasıl yaklaşmak gerek?
32
7
Görüşünü yaz
7Kız Görüşü
32Erkek Görüşü
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş
bondbg | Aşk İlişkileri konusunda 2,4b görüş paylaştı.
Guru
3 ay
Önce normal yaklaş.. yani tanımaya çalış.. baktın ki sohbeti muhabbeti hoşuna gidiyor, o zaman daha yakın ve samimi davran.. mesela ufaktan eline dokunmaya çalış.. arada ağzından kaçırmış gibi canım falan de.. o da senden hoşlanmışsa zaten yakınlaşacaktır..
Sadık ol Saygılı ol Güven ver Kalbini ver Gerisi gelir zaten... Yapmacık asla olma.. Kendini çok öven olma. Çok konuşan da olma az konuşanda olma yerine göre gerektiği kdr konuş. Oturup kalktğn yerlere dikkat et kesinlkle iyi kötu ylan soyleme her seyi ilk senden duysun her zaman içtenliğinle davran alayci gözle bakma toplm içinde ses tonuna dikkat et rendice kesinlkle etme.. Sinirlennce fevri davranma ağzndan cikacak kelimelere dikkat et sakinleşnce konuş. Normal erkek arkdşmş şuymuş buymş deyip fazla samimiyet kurma vb şeyler işte
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
TemizMan | Aşk İlişkileri konusunda 2,8b görüş paylaştı.
Yoda
3 ay
Sen biraz cana yakın davran. Cinsel olarak değil. Temas olarak. Arada bir dokun sırnaş. O sana yapışır kanka. Yanlız olacağınız da az dekolte git bak neler oluyor. Göğüslerin kaç beden
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
Metkbarr | Aşk İlişkileri konusunda 1b görüş paylaştı.
Xper 7
3 ay
Kişiye göre değişiyor bu işler. küçük adımlar kas maya yapılan antiraman dir yavay ve taniyara tani ki nasi yaklascani bil. salam ulur.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
Semih4500 | Aşk İlişkileri konusunda 396 görüş paylaştı.
Guru
3 ay
Kafana göre! Olduğun gibi ol! Erkek sevecekse her şekil sever. Sevmeyecekse hiç şansın yok! Ama capkinsa durum değişir!
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
wimpi | Aşk İlişkileri konusunda 2,3b görüş paylaştı.
Guru
3 ay
zannedersin hayvanat bahçesinde zürafa sevmeye gidiyor nasıl yaklaşayım diye soruyor :D
gözlerine bakma ellerini açıkta tut eğer kızarsa brssst falan de
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş