_AsabiHatun__ | Aşk İlişkileri konusunda 3,5b görüş paylaştı.
Fenomen
3 ay
Aldatmam tabi ki. Birisini aldatacak kadar şerefsiz değilim. Hayatımda birisi varken kimseye yan gözle dahi bakmam. Bu yönden hakka girmekten korkarım cidden. Sadık olmak varken aldatmak nedir? Elime ne geçecek? Hiçbir şey ben, onu sadece kayıp etmiş olurum. Çok şükür birisini aldatacak kadar karakter yoksunu değilim.
ITheLivingDeadI | Aşk İlişkileri konusunda 525 görüş paylaştı.
Yoda
3 ay
Aldatmam. Aldatmak istedikten sonra, yakalanmayacağım kesin bile diyebilirim. Ama bu karakter meselesi. Ben sevdiğimi aldatmam. Sevdiğimden başkasını zaten gözüm görmez. Başkasıyla yapamam rahatsız olurum. Aldatırım diyenler zaten sevmiyordur...
tuba-sueda | Aşk İlişkileri konusunda 1,2b görüş paylaştı.
Fenomen
3 ay
#SelamGençlik ⭐🍀💛⭐ Geçen denk geldim, kadının biri kocasını klonlama imkanlarını araştırıyordu bir yerde. Kendi kendime düşündüm, sevdiğim erkeği, onun klonlanmış versiyonuna dokunarak bile aldatmam, çünkü kalbim ve ruhum ve zekam acı çeker!! Sevdiğim erkeği mesela, özlemek bile aşka dahildir!! Klon mlon beni fena bozardı, kesinlikle istemezdim, net. Yakalanmamak? Kendim bildikten sonra, Yaradan bile mecazen bilmese kaç yazar? Ben buna tek nefes bile katlanmam, net.. #BambaşkaBirAşk#TubaSueda ⭐🍀💛⭐
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
2 Kişi
movie_colic | Aşk İlişkileri konusunda 1,8b görüş paylaştı.
Fenomen
3 ay
Bu tamamen karakterle ilgili bir durum sevdiğine sadakatla bağlı olmayam kişi yakalanmayı umursamaz aldatacağı varsa aldatır..
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
IAmarPresterAen | Aşk İlişkileri konusunda 21,2b görüş paylaştı.
Fenomen
3 ay
Hayır
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
emre00 | Aşk İlişkileri konusunda 44,6b görüş paylaştı.
Fenomen
3 ay
Hayır , aldatmam
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
niceness | Aşk İlişkileri konusunda 2b görüş paylaştı.
Master
3 ay
Yakalanırım korkusuyla değil, kendime bu davranışı yakıştıramadığımdan ötürü hayatımdaki insana ihanet etmem. Yakalanmayacağımın garantisini verseler yine de sevdiğim insana ihanet etmem. Eden varsa da sevgisini sorgulasın bence. Fırsatını bulsa ihanetin kollarına koşa koşa gidecek biri gerçekten seviyor olamaz çünkü. Sözde sevgi gösterileriyle birlikte oldukları insanları etkileyebilirler ama bunu davranışlarıyla da desteklemeliler. İhanet, bir ilişkiyi yıkıma uğratacak kadar büyük bir yanlıştır. Zevk, eğlence adı altında bu yanlışa düşenin geri dönüşü olmaz...
Önemli olan yakalayıp yakalamayacağı değil ki önemli olan kendine neyi yapmayı yakıştırdığın. Ben kimsenin yakalamayacağını bilsem de hırsızlık yapmam. Tecavüz etmem birini öldürmem. Ayrıca aldatmak istesem dahi aldatamam çünkü tipsizim. Aldatabilmek için bir kızın sana evet demiş olması lazım. O açıdan ben tipsiz olduğum için istesem de ne aldatabilirim, ne de aldatılabilirim.
Pişmanlık asla kaçamayacağın bir canavar. Sagopa Kajmer
Babababaaa anketine bak hele erkeklerin %33 ü kızların %25i aldati kızlarda yaklaşmış yani😅 Ben aldatmam ama net
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
bucali-caglar | Aşk İlişkileri konusunda 766 görüş paylaştı.
Yoda
3 ay
Asla ve kat'a aldatmayı düşünmüşsem o kişiden çoktan soğumuşumdur bu yüzden ayrılırım sonra kimle ne istiyorsam istediğim şekilde yaparım ayrıca bana yapılmasını istemediğim şeyi bende yapmam
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
BerilEdit | Aşk İlişkileri konusunda 176 görüş paylaştı.
Xper 6
3 ay
Bu ahlaksızlık. Kişinin yapacağı döner dolaşır bulur. Evren kesin olarak dönüş yapıyor. Dikkat etmek lazm.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
2 Kişi
atletikabi0204 | Aşk İlişkileri konusunda 224 görüş paylaştı.
Xper 5
3 ay
ben zina yapmıyorum yakalanıp yakalanmama sorunum yok
En İyi Kız Görüşü