fantastikadamm | Aşk İlişkileri konusunda 418 görüş paylaştı.
Guru
3 ay
Aile ile kıyaslandığında aşkın hiçbir değeri yoktur. Çok nadir aksi örnekler olsa da aileler evladını ya da kardeşler birbirlerini koşulsuz sever.
Oysa uğruna ölürüm dediğiniz, aşık olup tüm umutlarınızı bağladığınız ve herkesten farklı gördüğünüz kişi ile kısa süre sonra birbirinden nefret eden iki insana dönüşmeniz olasıdır.
Bu deneyimi yaşayan sayısız insan yaptığı hatayı anladığında onu bağrına basan yine ailesi olacaktır. Unutmayın ki her şey sütlimanken Melek gibi olan biri işler ters gittiğinde gerçek yüzünü göstermeye başlar. Çok iyi tanıdığınızı sandığınız o insanın gerçek yüzünü ancak o zaman görürsünüz ki işte o zaman ailenin değerini anlarsınız..
Aile benim için çok önemli, özellikle babam. Neden istemediğini sorarım, çünkü benim göremediğimi görür. Kötülüğümü isteyeceklerini düşünmediğim için sözlerini önüme alır, enine boyuna düşünür artı eksi yaparım. Aklıma yatıyorsa söyledikleri vazgeçerim evet. Ama sadece korumak amaçlı ise onu ikna etmeye çalışırım. Ben ne zaman babamı dinlemesem hep pişman olmuşumdur. O yüzden onun onayı benim için çok önemli.
Redamancy-4 | Aşk İlişkileri konusunda 15b görüş paylaştı.
Fenomen
3 ay
Eğer gerçekten seviyorsan ne karşı tarafın beni yarı yolda bırakmayacağına inanıyorsan Güveniyorsan tanıyorsam kısaca vazgeçerim çünkü ailem bile belli bir yerden sonra artık bana başka insan muamelesi yapacaktır yaş ilerleyince bunu biliyorum
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
4 Kişi
_AsabiHatun__ | Aşk İlişkileri konusunda 3,5b görüş paylaştı.
Fenomen
3 ay
Ailemden vazgeçmem, ikna ederim. Çok kolay ikna ederim hatta. O yetenek ben de var. İkna ettikten sonra gerisi kolay benim için.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
ByBeyaz21 | Aşk İlişkileri konusunda 323 görüş paylaştı.
Xper 6
3 ay
Hayır. Hiç kimse vazgeçilmez değildir çünkü bir insana ne kadar değerli olduğunu hissettirirsen vazgeçeceği ilk insan sen olursun, aile tamam evlendikten sonra evler, kişiler ayrılıyor ama aradaki bağ hep aynı çünkü kurtun döneceği yer kürkçü dükkanıdır yarın birgün bir sorun olduğu zaman ilişkide/evlilikte sana sahip çıkacak olan yine ailendir ister çok ister az ama tek yuvan orası olur, tamam hadi diyelim aileden vazgeçtin ya annen, anneni düşündün mü seni taşıyan ne zorluklarla büyüten esirgeyen annen. Kendi düşüncem böyle😊
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Sigaravarmı | Aşk İlişkileri konusunda 562 görüş paylaştı.
Yoda
3 ay
Geçmem çünkü aile bağları bambaşka bir şey. Ne yaparsanız yapın yine hep birlikte oluyorsunuz. Aşkın için aileyi karşına alırsan ilk kavgada bunu yüzüne vurur. İlki değilse bile bir gün mutlaka vurur. Ne kadar güvensrm de bırak karşıma almayı ailemi, ailevi problemleri sevgilime/eşime yansıtmam.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
HİRANUR85 | Aşk İlişkileri konusunda 299 görüş paylaştı.
Xper 6
3 ay
Bu çok zor bir soru. Sevdiğim benim için herşeyden vazgeçer mi? Malum artık aşklar pazara kadar. Ne adamlar var aile vermediği için kaçıyorlar kız fedakarlık yapıyor 3-5 ay imam nikahı ile yaşayıp ben yapamıyorum deyip terk ediyor. Bu yüzden aileye rest çekmek doğru değil.
Aşk İçin Hiç Birşeyden Vaz Geçmem Çünkü Karşı Cinsin Sizi Sevmesi İçin Mutlaka Bir Şey Vardır Yani Kimse Kimseyi Durduk Yere Sevmez Bence Bu Devirde Zenginsin Diye Sever Yakışıklısın Diye Sever Vs. Fakat Aile Öyle mi Asla Aileniz Sizi Zengin Olmasanız da Sever Yakışıklı Olmasanız da Sever Yani Bir Neden Aramaz Sizi Sevmek İçin Ama Sever. Aşk İçin Bence Ailenizden Vaz Geçmeyin Unutmayın Aile Herşeydir.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Grakasham | Aşk İlişkileri konusunda 114 görüş paylaştı.
Xper 6
3 ay
Asla ailemden vazgeçmem. Hiçbir neden beni ailemden koparamaz. Kendi ailem bana çok iyi bakmıştır, güzel bir çocukluk geçirdim ve babam, diğer kardeşlerimle hep uyum içinde yaşadık. Annem benim en değerlimdir ve benim sultanımdır onun bende yeri ayrıdır. Aileden vazgeçen bir insana güvenilmesini doğru bulmuyorum, aşk için değil hiçbir şey için ailemden vazgeçmem. Aşk daha sonra bulunabilir ama aile bir tanedir.
Gerçek aşk ise evet vazgeçerim. Ama aradaki ilişki sadece sevgi çerçevesinde devam eden bir ilişki ise ya da sevgi adına dahi bir durum yoksa aile önce gelir. Benim düşüncem bu yönde.
Ailenden vazgeçmek ne demek ya. ailenden vazgececek düşünceye kadar dusunduysen senin insanliginda bir sorun var demektir. senden bı cacık olmaz
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
alibilgin | Aşk İlişkileri konusunda 580 görüş paylaştı.
Bilge
3 ay
Aşkı bulursun ama aileyi bulamazsın, bunu onda anlamak zor, sonra ileri ki zamanlarda saha iyi anlaşılır
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Kartaliçe_1579 | Aşk İlişkileri konusunda 714 görüş paylaştı.
Xper 7
3 ay
Sevdiğin kişiden önce ailen vardı ailen yani başka biri için aile bırakılmaz aile uygun bulmuyorsa bir bildiği vardır kimse çocuğunu üzmez
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
_9Atom9_ | Aşk İlişkileri konusunda 2,3b görüş paylaştı.
Guru
3 ay
Hayır geçmem engel oluyor tabiki bir bildiği vardır demek hiç bir anne baba çocuklarını mutsuz olursun istemez o yüzden daha baştan engel olur.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
-ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ | Aşk İlişkileri konusunda 2,6b görüş paylaştı.
Guru
3 ay
Hayır biz mecnun muyuz bir şey için ailemizi dağları denizleri delelim :D
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Gizli Üye
3 ay
Ailem sevdiğim kişinin karakterinden değilde imkanlarından dolayı kaşımdaysa aşkı seçerim ama yok kızın huyları güzel değil derse daha dikkatli takip eder haklılarsa ailemi seçerim
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
DreamGhosters | Aşk İlişkileri konusunda 823 görüş paylaştı.
Yoda
3 ay
Eeeeeee herkesde ailenin gölgesinde çıkıp bağımsız yaşayabilme cesareti yok. 😎
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Kedisever87 | Aşk İlişkileri konusunda 67 görüş paylaştı.
Xper 5
3 ay
Kendi ailemden özellikle annemden asla vazgeçemem. Onun duası yeter. Babadan 3 misli Hakkı var.
Ailemden uzaklaştıracak bir ilişki ona olan aşkımı öldürür zaten
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Alprstha | Aşk İlişkileri konusunda 322 görüş paylaştı.
Bilge
3 ay
Ne kadar süre vazgeçeceksin Aile bu çocuğun mutlu olmasını ister elbette sadece çocuklar biraz daha tecrübesiz olduğu için doğru seçim yapmadıklarını düşünürler ama orta yol bulunur bence
En İyi Erkek Görüşü