Evlenirim cunku onunda gururu duygulari var sevmek sucmu gunah degilmi ona yani
allah sana omur boyu sahiplenecek sana karsi devamli romantik sana karsi sevgi ilgi gosterecek yanaklarini ceneni sevgi manasinda oksayacak kilina bile zarar vermeyecek kalbini asla kirmayacak senin icin herkesi karsisina alacak kendi canindan bile sana karsi cok ama cok icten deger verecek seni asla takilmalik gecici gozuyle bakmayacak gozu senden baskasini gormeyecek dinini irkini siyasi goruslerini asla yargilamayacak hicbir dis gorunusunu yargilamayacak gururunda duygularinda hakli oldugunu kabul edecek seni helali gozuyle bakacak butun ev islerinde sana yardim edecek iyi gunde kotu gunde hastalikta saglikta hep yaninda olacak dertlerine sirlarina ortak olacak sekilde bir es sevgili nasip etsin
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
2 Kişi
Happy_Moons | Aşk İlişkileri konusunda 947 görüş paylaştı.
Bilge
4 ay
dindar olmadigim icin hayir.. zaten dindar biri de benle evlenmezdi.. :D
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
4 Kişi
VolkanSHNN | Aşk İlişkileri konusunda 424 görüş paylaştı.
Xper 6
4 ay
yok hic dindar biri değilim hele hele dinlerle aram yook.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Madmenn1907 | Aşk İlişkileri konusunda 2,9b görüş paylaştı.
Yoda
4 ay
herkesin dini kendine ben dindar degilim saygıda duyarım
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
sewen | Aşk İlişkileri konusunda 8,1b görüş paylaştı.
Master
4 ay
Onceden dindar aranirdi simdi tam tersi oldu anlasilan
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Çapkınkurtt | Aşk İlişkileri konusunda 850 görüş paylaştı.
Bilge
4 ay
Gercekten dindar biriyle evlenirim ama dindar gorunup dini kullanan munafikla asla
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Gizli Üye
4 ay
Para ile imanın kimde olacağı belli olmaz. Evlenirim ama herşeye kapalı olursa kabul etmem. Dışarıya dindar görünsün ama benleykende başka olsun..
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
sempatikadms | Aşk İlişkileri konusunda 752 görüş paylaştı.
Bilge
4 ay
İnanç olarak kendi inancını yaşayabilir anlasabiliyorsan bence fazla takilamamak lazım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1432allah sana omur boyu sahiplenecek sana karsi devamli romantik sana karsi sevgi ilgi gosterecek yanaklarini ceneni sevgi manasinda oksayacak kilina bile zarar vermeyecek kalbini asla kirmayacak senin icin herkesi karsisina alacak kendi canindan bile sana karsi cok ama cok icten deger verecek seni asla takilmalik gecici gozuyle bakmayacak gozu senden baskasini gormeyecek dinini irkini siyasi goruslerini asla yargilamayacak hicbir dis gorunusunu yargilamayacak gururunda duygularinda hakli oldugunu kabul edecek seni helali gozuyle bakacak butun ev islerinde sana yardim edecek iyi gunde kotu gunde hastalikta saglikta hep yaninda olacak dertlerine sirlarina ortak olacak sekilde bir es sevgili nasip etsin
niye canavarla mı evleniyorsun