Zaten yok, olsaydı da kapatırdım. İlişki için çok sağlıklı bulmuyorum ben şu sosyal medya işini. Sorun ve sıkıntıların bir çoğu oradan doğuyor, bu ihtimali en başından ortadan kaldırmak çok daha mantıklı diye düşünüyorum...
pyrzege | Aşk İlişkileri konusunda 420 görüş paylaştı.
Yoda
4 ay
Elbette ki kapatmam sevgililerin birbirlerinin hayatlarına özel alanlarına sosyal ilişkilerine karışması kadar saçma bir şey yok sizi olduğunuz gibi kabul edip seven kişi gerçekten seviyordur aksini isteyen birisine hayatınızda yer vermeyin
aphelionnn7 | Aşk İlişkileri konusunda 277 görüş paylaştı.
Bilge
4 ay
Sosyal medyayı fazla kullanmam ama kapatmam da böyle bir istekle yani arada fotoğraf paylaşmayı ve bunun hep hesabımda kalmasını seviyorum sürekli fotoğraflarım siliniyor instagramda duruyor en azından
Benlik sorun yok milletin ne yaptığını da merak etmiyorum umrumda değil hesabım olsa kapatırdım Hayatıma böyle karışmasına izin vermişsem onu çok seviyo olmalıyım Benim dememle o kapatır mıydı peki? Eğer o diyince kapanıyosa ben diyince kapanmıyosa işler değişir ona verdiğim karışma iznini geri alırım
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
Kedisever87 | Aşk İlişkileri konusunda 67 görüş paylaştı.
Xper 5
3 ay
Bı KS kullanıyorum birde WhatsApp var. Facebook a sadece iş ilanları, meslek gruplarından yararlanmak için 5 günde bir giriyorum onuda silebilirim yani 😁
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş