emre00 | Aşk İlişkileri konusunda 44,6b görüş paylaştı.
Fenomen
4 ay
Hayır değildir
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
Oluştur | Aşk İlişkileri konusunda 12,3b görüş paylaştı.
Master
4 ay
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
Danadandini | Aşk İlişkileri konusunda 1,2b görüş paylaştı.
Yoda
4 ay
ne gereksiz bi muhabbet. insanlar niye geçmişlerine göre birbirlerini değerlendiriyor. ne yaşayacaksan yaşa. geçmişte kimle ne yapmış ne etmiş niye bu muhabbetlere girilir hiç anlamıyorum.
Evlenmedem o da vizyonsuzluk ben bu devirdekiler gibi geniş olamiyorum herkes benim kadınım olacaksa bende erkek kaşarı olurum o zaman benim kadınım tek olmalı o da evlendiğim kişi
@gizemm134 sanane benim dünya görüşümden m*k ben bir kadına bakire ya da cinsel organ olarak bakmıyorum buda senin görüşün saygı duyarım sende bana duymak zorundasın sevmesende
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
961kime güveneceğiz ben anlamadım gitti :)
erkek neyini atabilir ki fix şeyini atar
ee kızın şeyiyle erkeğinki farklı mı ikisi de cinsel organ ve ikisi de nude
kızlar olarak farklı pozisyon acılar ile atabiliriz onlar öyle değil pek
Şeyini atan erkeğin de orasını burasını atan kizinda kendine saygısı yoktur net vizyonsuzdur
@Burak3779382 bulusup yapınca mı vizyonlu olunuyor kanki
Evlenmedem o da vizyonsuzluk ben bu devirdekiler gibi geniş olamiyorum herkes benim kadınım olacaksa bende erkek kaşarı olurum o zaman benim kadınım tek olmalı o da evlendiğim kişi
Okeyto @gizemm134
@Burak3779382 tamam knk arabistan konumu atıyorum orada seni beklıyor çılgın bakireler
@gizemm134 sanane benim dünya görüşümden m*k ben bir kadına bakire ya da cinsel organ olarak bakmıyorum buda senin görüşün saygı duyarım sende bana duymak zorundasın sevmesende
@Burak3779382 tm
@Burak3779382 tamam
@Burak3779382 tammm
@gizemm134 fake foto kullanma kız abazlaar düşüyor mu böyle
@Burak3779382 ilk defa mı kızla konusuyon kanka bi sus a*
@Burak3779382 tamm knk haklısın sus
@gizemm134 gel sustur