Beyler internette tanışıp yüzünü bile görmediğiniz sadece mesajlaştığınız bir kızdan ne kadar sürede sıkılırsınız? 2 yıl gibi bir sürede sıkılır konuşmayı keser misiniz?
Güncellemeler:
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
115Ben tanıştığım erkeğin 1,5 yıldır yüzünü görmüyorum. Siyasi durumlar yüzünden 2023e kadar maalesef..
Sesini duyuyorum sadece. . Ve vazgeçemiyoruz😅 mesela ne yaptığını nereye gittiğini evin içini evin önünü ya da yegenini akrabalarını falan gördüm 👀 gittiği her yerden görüntülü arar.. ne biliyim bu sene görüşeceğiz Allah nasip ederse😁
Çok değişik bi durumdayım bilmiyorum Allah sonumuzu hayretsin 😂
😂😂😂😂😂
Görüntülü konuşuyorsunuz ama yüzünü mü göstermiyor yani?
Yok sesli konuşuyoruz ben foto atsam Oda atıcak kendi hesabını vericek ben vermiyorum
Oda beni görmedi
Yorum sahibine sordum
All right man sorry
Ara beni nerdesin diye sorduğumda arıyor ve etrafı gösteriyor yani😅 güvenebiliyorum şimdilik.. kendimi de fazla kaptırmak istemiyorum çünkü bu yaz görüşmeyi düşünüyoruz.. hayal kırıklığına uğrarım falan.. bilmiyorum yaa nerden de bulaştım diyorum bazen bu işe:/ o da benim yüzümü görmedi.. ama kıskanç biri.. nasıl giyindin nerdesin kimlesin.. uzak mesafe ilişkisi gibi bisey mi desem bilemedim ki😂 Sesim etkilemiş onu, bu ses kimin diye merak ediyorum ilk günkü gibi diyor.. Amaaan neyse yaa
Zaten gerçeğe dönüşünce hayal kırıklığı olma olasılığı yüksek.
Sanal dünya gerçekler ile hayaller farklı.
Senlede konuşalım muhabbettin iyise
Nerden konuşuyorsunuz ve niye görmedin yüzünü hiç 😯😅
Burdan tanıştık instagram da konuşuyoruz o Fake den ben Fake den ben foto atmadım oda atmadı o attı da yüz yok kesiyor bende atmıyorum 😂😂
Anladımmmm😂 hic merak etmiyor musun pekiii
Yoo ben öylesine sohbet olsun diye konuşuyorum flört amacım olsa zaten çok güzel kızlarla flörtleşiyorum manken olanlar bile var sorun yok
Muhabbeti iyi olan konuşkan her insanla konuşurum ben sohbeti severim
Foto falan diyince “flört” zannettim 👀
Kendi flört etmek istedi ben istemedim
Yoksa ben KS den güzel kız görmedim benim instagram da konuştuğum kızlarla buradakiler arasında uçurum var biri Amerika ise diğeri africa 😂😂😂
Hıı anladımmmm 😇
Senle de konuşalım muhabbetin iyise
Ahahahaha iyiymissss
Ayne öyle 😂😂 cidden ama
Yok ben ne Amerikalıya ne Afrikalıya ne başka birine benzemem 😂 Sadece “bulaşma” derim 😂😂
Ama muhabbetim iyidir 😂👌🏻
Ee o zaman yaz muhabbet ederiz konuşuruz
👍🏼👊
Sen soruyu soran değilmişsin yaz bana 😂😂😂 istek attım 1. hesabımdan
Kaç tane hesabın var Allah aşkına 😂
2
Tane
Biri var 2 yıldır sürekli mesajlaşmak istiyor. Neden böyle olabilir?
Canı sıkılıyordur