Ben 19 yaşındayım sevgilim benden 3 yıl 4 ay küçük
16 yaşında
Sü*yancımı oluyorum 🥺
Sinir oldum bazılatı öğle diyor
Etik mi bu?
16 yaşında
Sü*yancımı oluyorum 🥺
Sinir oldum bazılatı öğle diyor
Etik mi bu?
Güncellemeler:
4 ay
Yotumlarınız için çok sağolun biraz mesafeli olucağım 18 şeyler yok zaten düşünmüyorum 🥰 mutlu oldum özet bu sanırım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
64Hem gerçek sevgi belden yukarda olur. Onu gerçekten seviyorsan kendinden dahi koru.
Öğle yapıtorum zaten öpücük bile yok
Sadece sarılırım yüz yüz yüze olduğumuzda
Derslerine yardım ediyorum aslımda çok zeki kız o bana yardım ediyor derste 😂 bende hırslandım geçeceğim onu oda hırslandı 😂 daha çok çalılıyor test yarışı falan yapıyoruz 🤗şiirler falan okuyoruz ilfitaf ediyoruz müzik önerileri bide canımı sıkan şeyler vasra bana anlatıyor ben ona anlatıyorum seks geçmiyor akşımdan 🤗 buarada reşit oşsada öpmem ya da baika biley yapmam evlenmrk için istiyorum ben onu 🥰 sevip sevip duruyorum kötü bişey yapmıyorum
O zaman korkmana gerek yok. Ama yinede mesafeni koru, nefis denen şey insanı ummadık anda zorlayabilir. Umarım mutlu bir yuvanız olur gelecekte.
Yaa reşit değil kız ondan herkes sübyanvı diyor 🥺 buda acıtıyor kızlada jötü bşşry yapnıyotum ki ahlaki bir sevide ilişkimiz var
E senle çıkmasa zaten başkasıyla olacak ne farkı kalıyor ki saçmalık. Ayrıca kimseye ilişkin hakkında konuşturttma.
Tamam ❣️
Pedofili değil (galiba) ama her şekilde 18 yaş altı biri ile ilişki etik değil. .
🥺 Ama mesala ben 17 yaşındayım sevgilimdr 15 yaşında brn 18 olunca o kızdan ayrılmam mı gerekir 🥺
Kanunlarca da yasak. Kızla aran bozulsa, seni p*çliğine şikayet etse suçlusun.
Suçlu bulunursun*
Ama cinsel bir müdaale yapmafığım sürece suç değil diye okumuştum
Senin ifaden önemsenmezki kız iftira atsa, ailesi iftira atsa uğraştırırlar seni.
Anladım
Mesafeli durarım
Cinseklik aramıyorum kızda önürlük sevgili olurum didim sonra evlilik 🙃 evlenmeden bişey yapmam max sarılırım
işte bu durum ıcın dedıgım gıbı bıraz mesafelı olmak lazım gene de dedıgım gıbı adın cıkıp bır sekılde aılesı sıkayetcı olursa basın agrır
Abladım kız daha önce benim yaşıtımla çıkmış
Anladım *
Sübyancı diyorlar daha öncede sordum millet direk sünyancı diyor uyuz oldum kötüde hissediyorum
Ya yok be kanka takma milleti
Ama kıza çok guvenmiyorsan yanaşma çünkü adli bir problem olursa ve kız aleyhine ifade verirse direkt suçlu sayılırsın
Yargısız infaz
Tamam 🤗 kız beni çok seviyor bende onu düzgün birine benziyor
Mutluluklar kardo ✊🏿
🤗 Sağol yorumun için
🥺🤗 Teşekkür ederin 🤗
Haklısın ama daha öncede sordum sübyancı diyorlar ona sinir oldum birazda üzdü ağır bişry birirne sübyancı demek
Tabii haklısın üzülmekte
🤗 Ama yinede mutlu ettin teşekkür ederim sevgilimi öok seviyorum 🥰
Rica ederim ☺️ Mutluluklar dilerim ☺️
😋 Merak etme seks gibi düşüncem yok max sarılmak
senin yok ama o neyse boş ver cok sey soylerimde soyleyemiuom
Niden 🙃 söyle
boş ver
🥰🤗
Ama 3 yıl ya 🥺
Ee olsun sen de küçüksün