@feyziiihüsnü ablacım şaka mısın iş arkadaşıymış önceden ve takipleşmişler kimsenin namusuna laf etmiyorlar o zaman açmasın kimse uygulamayı kullanmasın
Bana benzeyemediğin ortada. Yorumda ne yazmışsın adam göğüslerime bakıyodu. Ve göğüslerine bakan evli adama sen de istek atma niyetindesin ha? B@kunda boğul meze
@feyziiihüsnü alıştık artık herkes bakıyor onlara. Şu lafları diyen sen ne boklar yemişsindir ben zinaya bile batmadım bokunda boğulacak olan sensin. Benim niyetim sizin düşünceniz gibi değil. Adam gibi dinleme derdinde değilsiniz insan hiç değilsiniz.
@feyziiihüsnü Kimin ne yaptığı kimseyi ilgilendirmez sen yargılama hakkına sahip değilsin düzgünce görüşünü belirtirsin ya da yorum yapmazsın olur biter 👍🏻
her erkeğin içinde vardır bunu unutma ancak olup olmaması karşıdakine bağlı eğer sen onu açmazsan o zorla girecek değil korkma :D eğer gerçekten istemiyorsan öyle şeyler araya barikat gibi engeller koymalısın sadece kafa dostuğu istiyorsan
kız olsam çok güçlü biriyle sevgiliymiş gibi oynarım onun resimlerini telefonumda sürekli açardım ortaya açık hiçbir erkek o anlamda yanaşamaz o adamı görünce :D
Önüne gelene öyle yapması normal bir şey değil tabi Ancak arzulu olup bakması normalde İstemiyorsan araya bir şekilde engel koyman lazım
Onlar ve erkekler zaten yanında karşılıklı istek olanı ister Ve onları seçmek isterler Ama sonra bırakırlar başkasını isterler Yani seni bildiğin skort yerine sokarlar bu kötü tabi Keşke öyle şeyler olmasa
Paraya gerçekten muhtaç olanlar o patronu öyle oynatır ki adamı yakarlar Rakiplerinizde çok yani Aleti sadece kendine tutturabilmeleride kolay değil Rakiplerinizde çok işte
@yavşağım sen kendi etrafındakilere mi benzettin. Ben kimseyi rakip olarak görmüyorum kendime neden öyle düşündün? Adamın başı bir istek atmayla mı yanacak aman be sende
Arkadaşlar afedersiniz ama ben yani ben sesim size gelmiyor galiba dm denen bir şey var bana bildirim geliyor rahatsız oluyorum anlamıyor musunuz gidin özelden konuşun ne halt konuşuyorsunuz insan gibi söylüyoruz dinlemiyorsunuz anladığıniz bil bu sanırım gidin özelden konuşun 😒😒
Yok canım bize benzeyemezsin annem bakire evlendi ve ömrünün sonuna kadar da o adamla ölecek tek bir adamla. Ben de başkasının kocasına bakacak seviyede değilim, bekar adama bile çıplak bedenimi açacak seviyede değilim Allah’a şükür. Senin benzediğin ruh eskortlar olabilir ancak.
Bakire olmadığımı kim söyledi ki sana😂😂😂 size benzemek isteyen yok ben benim zaten. Bak ne güzel demişsin bedenimi kimseye açacak değilim diye ulan kafasız benim açacağımı kim söyledi sana istek atmayla beden açmak bir mi dangalk
Görüş sahibi
4 ay
Açmayacaksan neden kadın bedenini obje gibi gören herkesin memelerine bakacak kalitede abazadan miden bulanacağına iletişime geçmeye çalışıyorsun? O evliyken senin memelerine bakıyosa başka kadınlara da bakıyodur, eşininkine zaten bakıyor o ayrı. Tamam senin kocan da bi kızın memelerine bakarsa o kız da ona instadan adım atarsa kıza namussuz dediğinde ama ben bakireyim derse affedersin
Gögüsüm dışına çıkmıştı hafif haberim yoktu. Herkesin dikkatini çekti orada. Düşündüğün gibi art niyet yok anlayacağın.
Görüş sahibi
4 ay
Senin eşin böyle bi abaza olsa ve karşısındaki kızda rahatsız olacağına sağ ona instadan istek atsa ne düşünürdün? Dürüst ol sen kendin cevabı biliyorsun.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Eski çalıştığım iş yerindeki patrona istek göndermek istiyorum bir sorun olur mu?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
49Teşekkürler ama çok utanıyor ve çekiniyorum
Çünkü adam evliymiş
@feyziiihüsnü çekinmene gerek yok o da insan makamı ya da statüsü seni ürkütmesin. @feyziiihüsnü sonuçta evlenme teklifi etmeyecek takip edecek
Evli adama neden istek atıyor? Dikkat et yarın senin eşine de atarlar ya da eşin atar
@feyziiihüsnü ablacım şaka mısın iş arkadaşıymış önceden ve takipleşmişler kimsenin namusuna laf etmiyorlar o zaman açmasın kimse uygulamayı kullanmasın
@feyziiihüsnü siz neden böyle art niyetlisiniz evli diye çekinmiyorum. Kendinize benzetmeyin.
Makamı ürkütüyor evet. Herkes art niyet anlamış yaa sanki buluşma ayarlamışım gibi şaka gibiler.
Bana benzeyemediğin ortada. Yorumda ne yazmışsın adam göğüslerime bakıyodu. Ve göğüslerine bakan evli adama sen de istek atma niyetindesin ha? B@kunda boğul meze
@feyziiihüsnü alıştık artık herkes bakıyor onlara. Şu lafları diyen sen ne boklar yemişsindir ben zinaya bile batmadım bokunda boğulacak olan sensin. Benim niyetim sizin düşünceniz gibi değil. Adam gibi dinleme derdinde değilsiniz insan hiç değilsiniz.
Zinayı bırak el ele bile tutuşmadım. Adamı göğüslerine baktırıyosan göz zinası yapmışsın zaten😆Memene bakan evli adama neden adım atarsın🤮
İnsan sen misin be ucuz sergi
@feyziiihüsnü Kimin ne yaptığı kimseyi ilgilendirmez sen yargılama hakkına sahip değilsin düzgünce görüşünü belirtirsin ya da yorum yapmazsın olur biter 👍🏻
Adama istek bile atmadım niye böyle tepki veriyor herkes yaa😒
İnsanlar çok artniyetli ondan kaynaklanıyor toplumun bakış açısı ortada işte
Buraya soru soruyorsa ilgilendiriyor demek ki, ilgilendirmiyorsa kimse yapmaz.
Mesaj atar mı bilmiyorum ama içimde ukte kaldı onu yanlış anladım. Birşeyler oldu iş konusunda
O zaman yaz içini ferahlat. Karar senin elbette
Kabul etmezse neden etmez?
Konu ne ki tam olarak?
Ben onu işten çıkartıldıktan sonra yanlış anladım bir konuda özür diledim vs. Sorun değil dedi ama sinirlenmiştir erkek sonuçta.
İçin rahat edecekse bildiğini yap. Ne kaybedersin ki
niye o isteyince ksr olmuyorda patron isterse öyle oluyor
Öyle bir şey yapamaz diye düşünüyorum. Şu var bir de ben oradan ayrıldığım da bir konu da yanlış anladım onu konuşurken gögüslerime bakıyordu.
patronun yerinde olsam şu mesajı görsem o kızı engellerim biliyon mu
sanki kçı kırık bi kza kalmışım
canım erkekler her yerine bakar sen ona hiç bakmadın mı
bende bakıyom çok ama bir şey olmuyor
onlarda bana bakıyor bir şey olmuyor
oraya prnocu getirt onada bakar
her erkeğin içinde vardır bunu unutma
ancak olup olmaması karşıdakine bağlı
eğer sen onu açmazsan o zorla girecek değil korkma :D
eğer gerçekten istemiyorsan öyle şeyler araya barikat gibi engeller koymalısın
sadece kafa dostuğu istiyorsan
kız olsam çok güçlü biriyle sevgiliymiş gibi oynarım
onun resimlerini telefonumda sürekli açardım ortaya açık
hiçbir erkek o anlamda yanaşamaz o adamı görünce :D
@yavşağım hayır bakmadım ama adam gögüslerime bakmaktan 2 lafı bir araya getiremedi
Anlıyorum demek ki arzulu normal
Sizi iki lafı bir araya getirtmeyen şeyler ne
Önüne gelene öyle yapması normal bir şey değil tabi
Ancak arzulu olup bakması normalde
İstemiyorsan araya bir şekilde engel koyman lazım
Onlar ve erkekler zaten yanında karşılıklı istek olanı ister
Ve onları seçmek isterler
Ama sonra bırakırlar başkasını isterler
Yani seni bildiğin skort yerine sokarlar bu kötü tabi
Keşke öyle şeyler olmasa
Kadın patronlara yönelin o zaman :D
Paraya gerçekten muhtaç olanlar o patronu öyle oynatır ki adamı yakarlar
Rakiplerinizde çok yani
Aleti sadece kendine tutturabilmeleride kolay değil
Rakiplerinizde çok işte
Herkes evinde dışarda tartışır sinir stres yaşar normal bu
Adamı yakmayın :D
@yavşağım sen kendi etrafındakilere mi benzettin. Ben kimseyi rakip olarak görmüyorum kendime neden öyle düşündün? Adamın başı bir istek atmayla mı yanacak aman be sende
İstek atmaya değil etrafımdakiler gibi olanlar varsa yakmayın diyorum :D
Ilişkiler ve sosyal medya çok sakat artık.
Bir istek nedeniyle sıkıntı çıkabilir bir yazmaya çıkabilir
https://youtu.be/T_5jxnsJ25w
Böyle olmasında sonra
Arkadaşlar benim görüşümun altında konuştuğunuz için bana sürekli bildirim geliyor lütfen özelden konuşun rahatsız oluyorum lütfen!!!
www.marmaragazetesi.com/.../...u-santaj-41327h.htm
Veya böyle :D
@yavşağım çok saçma
Arkadaşlar afedersiniz ama ben yani ben sesim size gelmiyor galiba dm denen bir şey var bana bildirim geliyor rahatsız oluyorum anlamıyor musunuz gidin özelden konuşun ne halt konuşuyorsunuz insan gibi söylüyoruz dinlemiyorsunuz anladığıniz bil bu sanırım gidin özelden konuşun 😒😒
Tamam la sen onu yazmasan bu mesajı atmicaktım şu an zaten :D
Patronunla herkesle arkadaş ilişki kurabilirsin
Ama sıkıntı çıkar mı çıkmaz mı onu bilemeyiz
Otokontrol en önemli şey onu öğren
İnstadan ekleme o kadae
Neden?
Yanlış anlamsina sebebiyet verebilirsin
Çok saçma ama yaa erkekler hep mi böyle yanlış anlar
Genel olarak demiyorum ama hemcinslerimiz çoğu ben benden duy derim
Ben değilim çoğu kişide değildir ama 100 de 60 diyebiliriz
Yok beee ben onu yanlış anladım iş konusunda o içimde ukte kaldı üzüldüm adama hemen de verecek misin diye laf söylüyon manyak mısın?
Evli evet de ben art niyetli istek atmıcam
Iyyy ucuz kaşar seni
Yaa anana benzettin ya da kendine sürpüntü
Yok canım bize benzeyemezsin annem bakire evlendi ve ömrünün sonuna kadar da o adamla ölecek tek bir adamla. Ben de başkasının kocasına bakacak seviyede değilim, bekar adama bile çıplak bedenimi açacak seviyede değilim Allah’a şükür. Senin benzediğin ruh eskortlar olabilir ancak.
Bakire olmadığımı kim söyledi ki sana😂😂😂 size benzemek isteyen yok ben benim zaten. Bak ne güzel demişsin bedenimi kimseye açacak değilim diye ulan kafasız benim açacağımı kim söyledi sana istek atmayla beden açmak bir mi dangalk
Açmayacaksan neden kadın bedenini obje gibi gören herkesin memelerine bakacak kalitede abazadan miden bulanacağına iletişime geçmeye çalışıyorsun? O evliyken senin memelerine bakıyosa başka kadınlara da bakıyodur, eşininkine zaten bakıyor o ayrı. Tamam senin kocan da bi kızın memelerine bakarsa o kız da ona instadan adım atarsa kıza namussuz dediğinde ama ben bakireyim derse affedersin
Gögüsüm dışına çıkmıştı hafif haberim yoktu. Herkesin dikkatini çekti orada. Düşündüğün gibi art niyet yok anlayacağın.
Senin eşin böyle bi abaza olsa ve karşısındaki kızda rahatsız olacağına sağ ona instadan istek atsa ne düşünürdün? Dürüst ol sen kendin cevabı biliyorsun.