Sohbetini özlediğiniz, hiç bıkmadan dakikalarca konuşabileceğiniz, kendinizi anlatacağınız, onu dinleyeceğiniz birileri var mı?
7
0
Görüşünü yaz
0Kız Görüşü
7Erkek Görüşü
En İyi Erkek Görüşleri
La-vita-è-amore | Aşk İlişkileri konusunda 1,5b görüş paylaştı.
Yoda
4 ay
Selam... ☘
Uzun bir aradan sonra... Unuttuklarım da dahil...
Bir kadın oldu... Anlatmak tan... Hayata dair şeyleri paylaşmaktan keyif aldığım bir kadın... Eğlenmeden, ciddi ciddi diyalog kurarak...
Söyleyemedim. Kocaman sarılmak geliyor sana içimden diye... Sonra kaldım... Hani kal gelir... Bana normal de gelmez... Ama geldi, öyle bir şey işte... Orjinal bir şey... Enfes bir tat... Keyifli bir his...
Bugün aradım... Kendime yenik düşerek... Kendimi karşıma alarak... Lütfen sen şöyle biraz şurda kal diyerek...
Onu oldukça özledim... Hayatından çıkmamacasına... Hep anlatmasını isteyerek, özledim... Farkında mı bilmem? Hayatının tam ortasında olsam... Sımsıkı sarılmasını isteyerek... Özledim...
İnsan nasıl özler öyle dedim? Kendime kızdım, vazgeçmeye çalıştım... Fark ediyorum ki, olmuyor... Ne yapsan olmuyor... Terk etmiyor beni de hüzün...
Farkediyorum...
Kazanmalı veya kaybetmeliyim... Aşk uğruna Harbetmeliyim...
Affedilmeyen | Aşk İlişkileri konusunda 29b görüş paylaştı.
Fenomen
4 ay
yani öyle birisi olduğunu düşünüyorsun. içinde ısınıyor sonra onun korkuları ve birtakım endişeleri yüzünden o durum bozuluyor.. çok yazık oluyor ama ne yapalım herkes her şekilde anı yaşamak yerine çok aşırı düşünceler içinde olduğundan dolayı böyle oluyor oysa hayat kısa farklılıkların önemi yok ufak detaylar insanı mutsuz etmez mutlu eder bunun farkında değiller
Yıllar sonra birisine hissettiği sıcaklığı endişeleri yüzünden istemeyip elinin tersiyle itenler olduğu sürece insan gurbette hissetmeye devam eder
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sohbetini özlediğiniz, hiç bıkmadan dakikalarca konuşabileceğiniz, kendinizi anlatacağınız, onu dinleyeceğiniz birileri var mı?
En İyi Erkek Görüşleri