Avmler de ki klozetlere kimin oturup kalkığı belli değil. Erkeklerde genelde pisuvar da olur. Küçükse ihtiyacımı gideriyom da klozete aman aman mikrop yuvası ksdflkdşfds
Soran
4 ay
işte bundan basediyorum bizim tuvaletlerde sadece klozet var biz ne yapalım peki
komik ama sen öyle dedin diye de üzüldüm şimdi aslında bayanlara da bir şey icat etmeleri lazım ksdsskdsl pisuvara işeyebilirsiniz aslında sizde yapsalar xddd
Soran
4 ay
bi aparat icat etmişler ama kutusuna koy cıkar koy cıkar onunla uğraşmak zor
TekErrrkek | Aşk İlişkileri konusunda 197 görüş paylaştı.
Xper 6
4 ay
bir artısı yok bana inan 30 yıldır erkeğiz daha ekmeğini yiyemedik gelen vuruyo giden vuruyo :D
bizim gözümüzde de şöyle bir algı var, sence bu ne kadar doğruysa senin hezeyanların da o kadar doğru : dünya kadar malın olacağına fındık kadar *mın olsun derler. Sence bu doğru mu?
Soran
4 ay
bence doğru değil o yüzden erkek olmak istiyorum diyorum sürekli
Fiziksel olarak gün içerisinde mecburiyetimizden ötürü güçlü duruyoruz çünkü devam ettirmemiz gereken işlerimiz oluyor hem maddi hem manevi iş bitip eve varınca her insan gibiyiz bizde, herkül değil hiç birimizin adı o yüzden çokta özenme bence varsa tek artısı kadınlardan daha kuvvetli olmak olabilir o da bence yine bir artı olarak görülmemeli
Soran
4 ay
kadınlar da böyle gün içinde çalışıp onlar da yoruluyo sonra bide eve gidip çocuk bakıyo ama erkek öyle mi gider yatar dinlenir o kadar
adet olmuyosunuz çocuk doğurmuyosunuz ayakta tuvaletinizi yapabiliyosunuz makyaj yapma derdiniz yok ağda derdiniz yok bunlar bana boş zaman kaybı gibi geliyo sevmiyorum nefret ediyorum
Üyeyikayipettik | Aşk İlişkileri konusunda 115 görüş paylaştı.
Xper 5
4 ay
Erkek olup ne yapıcan ki
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
Soran
4 ay
adet olmak cocuk doğuracak olmak aşırı adaletsiz geliyo fiziksel olarak çok zorluk çekiyorum dışarda tuvalete girmek istesen işkence adetsen hele daha da bir işkence yazın o sıcakta altında pedle gezmek falan çok bunaldım
Bence öyle düşünme erkeğin sorumluluğu daha çok emin olabilirsin
Soran
4 ay
artık kadınlar da çalışıyo onlar da ev geçindiriyo erkekler de öyle yani ke gibi bi fark var ki eskiden olsa evet erkeklerin sorumluluğu fazla denebilirdi ama artık kadınlar da tamamen erkek gibi birsürü sorumluluğu üstleniyolar
Senin erkek olsan ne yapardın erkekte olan özellik nedir
Soran
4 ay
cocuk doğurmuyo oluşunuz adet olmayışınız sürekli bakımlı olmak zorunda değilsiniz ağda yapmıyosunuz boş şeyler bunlar bu yüzden erkek olmak isterdim askere bile giderdim yani
ama bu kıza bağlı kız kendine doğru şekilde geliştirirse ahlaklı edepli çalışkan dürüst olursa zor değil ama 15-30 yaş arasında bu saydıklarım maalesef yok denecek kadar az
Soran
4 ay
tam tersi daha zor inan sigara içmiyorum alkol kullanmıyorum ortamlardan uzağım kendimi sürekli soyutluyorum ve böyle herkesten farklı olmak benim hayatımı daha da zorlaştırdı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
316(Lgbt 'yi sevmiyorum şakasına dedim )
ayakta işemek evet nerden bildin
Ohoo zamanın da çok sordum ben bunu kız arkadaşlarıma jadkaskdsak cevaplar hep fix pavyona giderim, ayakta işerim, kadınla sevişirim felan :D :D
ayakta işemek nasıl bi his
kanka alaturka tuvalet ya da klozet fark etmiyor ya da çoook zor durumdaysan ağaç altlarına felan salıyorsun raha rahat xdddddddd
alaturka tuvalet ve klozette de ayakta mı yapıyosunuz
yok ara sıra pisuvar gibi deliği tutturdun mu ufak suyu tamam jsjsksls
avm lerde falan klozet görünce oturuyo musunuz
Avmler de ki klozetlere kimin oturup kalkığı belli değil. Erkeklerde genelde pisuvar da olur. Küçükse ihtiyacımı gideriyom da klozete aman aman mikrop yuvası ksdflkdşfds
işte bundan basediyorum bizim tuvaletlerde sadece klozet var biz ne yapalım peki
Evden çıkmadan önce ihtiyacını gider xdd
olmuyo öyle biz de insanız siz nasıl her an her yere yapabiliyosanız biz de istiyoruz
haausahdasjsaj
komik geliyo size
komik ama sen öyle dedin diye de üzüldüm şimdi aslında bayanlara da bir şey icat etmeleri lazım ksdsskdsl pisuvara işeyebilirsiniz aslında sizde yapsalar xddd
bi aparat icat etmişler ama kutusuna koy cıkar koy cıkar onunla uğraşmak zor
kızların gözünden bakınca artınız çok
bizim gözümüzde de şöyle bir algı var, sence bu ne kadar doğruysa senin hezeyanların da o kadar doğru : dünya kadar malın olacağına fındık kadar *mın olsun derler. Sence bu doğru mu?
bence doğru değil o yüzden erkek olmak istiyorum diyorum sürekli
işte erkek olmanın bir faidesi yok demeye çalışıyorum bu da bizim hezeyanımız işte
fiziksel olarak zorlandığınız şeyler yok o bana cok cazip geliyo
Öyle duruyor değil mi uzaktan, bir de akşam çekyatta nasıl uyuyakaldığımızı görmek istemezsin :D
neden nesi var ki
Fiziksel olarak gün içerisinde mecburiyetimizden ötürü güçlü duruyoruz çünkü devam ettirmemiz gereken işlerimiz oluyor hem maddi hem manevi iş bitip eve varınca her insan gibiyiz bizde, herkül değil hiç birimizin adı o yüzden çokta özenme bence varsa tek artısı kadınlardan daha kuvvetli olmak olabilir o da bence yine bir artı olarak görülmemeli
kadınlar da böyle gün içinde çalışıp onlar da yoruluyo sonra bide eve gidip çocuk bakıyo ama erkek öyle mi gider yatar dinlenir o kadar
Doğrudur ne diyim ben ne desem sende tesir yapmıcak anladım :D
ben de öyle gece dışarda dolaşmayı öyle isterdim ki anlatamam
Bunun için erkek olmaya gerek yok ki
akşamları o kadar korkarak yürüyorum ki sokaklarda arkama baka baka şapkamı kapatıp titreye titreye nasıl gerek yok
Kalabalık bir sokağınız yok mu? Sürekli dolu?
Bunun ne oldugunu erkekler anlamaz icinde sifir korkuyla tum sokaklari fink atmak istiyoruz biz
Erkeklerin korkmadığını nereden çıkartınız ki keşi esrarcısı suriyelisi afganı?
Neyse soran kız ne demek istediğimi anladı 😅
adet olmuyosunuz çocuk doğurmuyosunuz ayakta tuvaletinizi yapabiliyosunuz makyaj yapma derdiniz yok ağda derdiniz yok bunlar bana boş zaman kaybı gibi geliyo sevmiyorum nefret ediyorum
Yani evet bunlar var ama benim icinde farkli konuda siz avantajlı siniz
hangi konularda mesela uzunca anlatır mısın
Yani istekli olunca biz zor buluyoruz sizin için öyle değil istersenz aninda olur
Sen kadın olarak gayet iyisin 😄😊😊😊
neden peki
Askerlik derdiniz yok ne güzel
sizin de adet olma derdiniz yok keske askere gitsem adet olmasam
adet olmak cocuk doğuracak olmak aşırı adaletsiz geliyo fiziksel olarak çok zorluk çekiyorum dışarda tuvalete girmek istesen işkence adetsen hele daha da bir işkence yazın o sıcakta altında pedle gezmek falan çok bunaldım
Hepsi bumu gel özele ben erkeğin zorluklarını anlatayım
burdan anlatabilirsin
Buradan anlatırsam sorun kalkar onun icin gel diyorum merak etme ısırmam
tamam yaz özelden
Sen gizlisin senin yazman lazım
bilmiyorum kendimi sevmiyorum kız olmanın sorumlulukları çok ağır geliyo fiziksel olarak yaşadığımız her şey beni çok zorluyo sürekli isyan ediyorum
Bence öyle düşünme erkeğin sorumluluğu daha çok emin olabilirsin
artık kadınlar da çalışıyo onlar da ev geçindiriyo erkekler de öyle yani ke gibi bi fark var ki eskiden olsa evet erkeklerin sorumluluğu fazla denebilirdi ama artık kadınlar da tamamen erkek gibi birsürü sorumluluğu üstleniyolar
Senin erkek olsan ne yapardın erkekte olan özellik nedir
cocuk doğurmuyo oluşunuz adet olmayışınız sürekli bakımlı olmak zorunda değilsiniz ağda yapmıyosunuz boş şeyler bunlar bu yüzden erkek olmak isterdim askere bile giderdim yani
Helal olsun sana şu konuşman beni etllkiledi sende haklısın gerçekten merak ettim nasıl birisin
neden helal olsun
çoğu kız erkek olmak ister ama hiçbir erkek kız olmak istemiyo
kızların işi zor
işte bak görüyosunuz böyle diyenleri gördükçe daha da psikolojim bozuluyo
ama bu kıza bağlı kız kendine doğru şekilde geliştirirse ahlaklı edepli çalışkan dürüst olursa zor değil ama 15-30 yaş arasında bu saydıklarım maalesef yok denecek kadar az
tam tersi daha zor inan sigara içmiyorum alkol kullanmıyorum ortamlardan uzağım kendimi sürekli soyutluyorum ve böyle herkesten farklı olmak benim hayatımı daha da zorlaştırdı
bakış açın farklı ne istediğini bilmek de lazım neyi istemeyeceğini bilmek