_AsabiHatun__ | Aşk İlişkileri konusunda 3,6b görüş paylaştı.
Fenomen
4 ay
Gergin oldukları kesinde sinirlisine denk gelmedim. Dengesiz ve paranoyak olana denk gelmiştim.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
MustiEmre | Aşk İlişkileri konusunda 1,7b görüş paylaştı.
Fenomen
4 ay
Uzun zamandır aşık olmadığım için bilemedim 😂
Sanmıyorum ya öfkeli olmayız
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
IAmarPresterAen | Aşk İlişkileri konusunda 21,6b görüş paylaştı.
Fenomen
4 ay
Erkekler aşık olunca pamuk şeker olur
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
Redamancy-4 | Aşk İlişkileri konusunda 15,2b görüş paylaştı.
Fenomen
4 ay
Bilmem bana aşık olan olmadı djsjd
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
2 Kişi
emre00 | Aşk İlişkileri konusunda 44,6b görüş paylaştı.
Fenomen
4 ay
Aşıksam gergin olurum baskın karakterim
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
Kedisever87 | Aşk İlişkileri konusunda 67 görüş paylaştı.
Xper 5
4 ay
O insanın burcuna göre değişiyor, bana sorsan aşık olunca sessiz çok çok fazla yumuşak, kırılmasını, uykusunu, hiç bozmadan öylece izlerdim. Ha bu arada askerden önce aşık olmuştum, oda bana sevgiyle karşılık vermişti. Sadece onu izliyordum onu izlemek benim için en güzel şeydi, herşeyi hoşuma gidiyordu, dişleri, gülüşü, konuşması, bir gün elimi tutmuştu o anda kalbim yerinden çıkacak sanmıştım ve anlamıştım ben aşık olmuştum, tam aşka aşk ile cevap verecekti Fransa'ya gitti , giderken gözlerim hep o yolda kaldı, sizin kalbiniz ağladı mı hiç. Göz ağlar maddi yaş olur, ama kalp ağlar hiç dinmez çünkü o yürektedir ve hiç durmadan hüzünle kederi ruhunda hep hissedersin😭 . Onu yürek toprağına kederle bezine sardım, umutla bağladım, üzerine kalp yaşı serptim belki bir çiçek misali baş gözüyle görürüm diye belki bir gün hatırlar arar bulur diye. Şu anda bulsam bir kelimeyle onu ölene dek aşk ile severdim.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
varrohincco | Aşk İlişkileri konusunda 1,4b görüş paylaştı.
Yoda
4 ay
aşk mı oda ne kesin zam gelmiştir ben alamam ondan fiyatı pahalıdır şimdi onunda sigaraya ve rakı alacak kadar param var aşk alacak kadar yok birde müzeyyen senar dalgalandımda duruldum oldumu kanatlarıma pırınta takmama gerek yok ben öylede uçarım :)https://www.youtube.com/embed/OF0jxTZhnQo
En İyi Erkek Görüşü