1 aydır sevgiliyiz ve ben ona beni ben istemeden öpmemesini söylemiştim 1 aydır yanaktan öpüyorduk sadece. Bana sen istemeden öpmem diye söz verdi ve aşırı sözünün eri bir insandır daha önce ne bir yalanını ne de bir yanlışını görmedim dün beni eve bıraktı arabada sarıldık bir yanağını öptüm diğerini öpecekken biraz duraksadım oda öptü beni bende direk sarılmayı bıraktım evin önüne gelene kadar konuşmadık bana söz vermiştin dedim öpmen değil konu bana söz vermiştin sadece dedim oda özür diledi çok duygusal birisi hemen kötü oldu defalarca özür diledi dünden beri özür diliyor hatta ben mi çok tepki verdim acaba yoksa haklımıyım
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15Kanka parasını vereyim karıya git elin kızlarının duygularıyla niye oynuyon
Hayat kadınlarıyla beraber olmuyorum o kolay zaten istesem şu an bile olabilirim. Asıl zevkli olan kızları tavlayabilmem, kendime aşık edebilmem ve kendi istekleriyle cinselliğe ulaşmam. Bu önemlidir ve aşkta yaşarsın, sohbet edersin, sevgilindir yani senin. Ne diyeyim anladın
Hayır kapalı değilim öpmek de değil mevzu ben söz verip yapmamasına takıldım ona çok üzüldüm çok güveniyordum çünkü o yapmam dediyse ben ağzının içine girsem yapmaz diyodum
Aslında doğru yapmışsın böyle bir şey yaparak bı bakıma test yani üstelik de bı ay yani çok kısa bir süre benim sevdiğim yanımda olsun isterse dokunmayım ona ama yanımda olsa gözlerine baksam yeter of ya çok yalnızım
Allah gönlüne göre versin sinan ben buldum galiba darısı başına
Sağol ya umarım bulurum. Bende çok duygusal birisiyim. Kızlar sever mi böyle erkekleri
Ben hep şerefsiz sevdim bu zamana kadar ama bu sefer çok farklı bebek gibi geliyo gözüme içim gidiyor çok duygusal romantik dinine düşkün ailesine düşkün terbiyeli oturmasını kalkmasını bilen sevgisini şefkatini esirgemeyen bi insan evimi bulmuş gibi hissediyorum
Oh çok sevindim senin adına harbiden darısı benim başıma.. buluruz ya bizde birini ama umarım düzgün biri denk gelir.
İnşallah kardeşim
Ben öpecektim zaten söz verdi ben tutsun diye bekliyordum üzüldüm yoksa çok seviyorum melek gibi birisi
Ufak defek seyler yarinda git sen öp tertemiz
Miss
Ha şöyle
Abi anlamadığınız konu şu konu öpmek değil söz verip tutmaması
Anu kurban olurum onu yaradana abisi niye öyle diyon
ama gerçekten çocuk kötü bir şey yapmamış
Ama ben çok böyle temaslı ilişkiler yaşamadım utanıyorum ve ondan ben öpene kadar öpmemesini istedim ki oda zaten yapmazdı söz verdi çok güveniyorum canımı emanet edecek kadar yapmam diyip yapmasına üzüldüm ağlayacak oldum
Çok büyük bir sorun olacağını sanmıyorum sonuçta sevdiğini öpmüş. Buna kızman tuhaf.
Kızdığım konu sözünü tutmaması çok güveniyordum ona hala güveniyorum ama o an bütün güvendiğim dağlar yıkılmış gibi hissettim
Güveni zedeleyecek tek konu bu olsun kimse kusursuz değildir bunu unutma.
Öyledir tabi ama o çok başka bi insan tanısan böyle o kadar mülayim efendi kendine has bir insan ki hayran olurdun kusursuzmuş gibi gelirdi
Böyle bir insanı bulduysan yaptığı bu hareket için üzme.
Teşekkür ediyorum