allah sana omur boyu sahiplenecek sana karsi devamli romantik sana karsi sevgi ilgi gosterecek yanaklarini ceneni sevgi manasinda oksayacak kilina bile zarar vermeyecek kalbini asla kirmayacak senin icin herkesi karsisina alacak kendi canindan bile sana karsi cok ama cok icten deger verecek seni asla takilmalik gecici gozuyle bakmayacak gozu senden baskasini gormeyecek dinini irkini siyasi goruslerini asla yargilamayacak hicbir dis gorunusunu yargilamayacak gururunda duygularinda hakli oldugunu kabul edecek seni helali gozuyle bakacak butun ev islerinde sana yardim edecek iyi gunde kotu gunde hastalikta saglikta hep yaninda olacak dertlerine sirlarina ortak olacak sekilde bir es sevgili nasip etsin
Hmmm vardı da biri benden hızlı çıktı kaptı çocuğu. Şimdi de yok gibi. Bende hep ilk adımı erkeklerden beklerim bunu öğrendiğim iyi oldu açılmaya calisicam tabi konuşmayı unutmazsam
benim boyda kısa bu yüzden de hala sevgilim olmayabilir. Aaaaa düşününce çok mantıklı . Boydanda eleniyorum 🙄 . Evet şaka zaten ya sumuklu biri çiçek getirse
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16Ayyyyyyy çok güzel yazmışsın teşekkür ederim
Rica ederim bu arada benim ismim ertugrul
Benim ki de ponçik memnun oldum 😅
Ben bakirkoyde yasamaktayim
Ne güzel ne güzel
Yakinmiyiz
Bunları bana niye söylüyorsun ki? Ben söyle dedigimi hatırlamıyorum
Yanlız olmadığımı bilmek iyi hisettirdi. Bende varda noluyor olmuyor sevgilim hala yok
Benden sana küçük bir tavsiye, eğer hoşlandığın biri varsa ilk adımı sen at. Erkekler bundan çok hoşlanıyor
Hmmm vardı da biri benden hızlı çıktı kaptı çocuğu. Şimdi de yok gibi. Bende hep ilk adımı erkeklerden beklerim bunu öğrendiğim iyi oldu açılmaya calisicam tabi konuşmayı unutmazsam
Uuuuuu baya hizliyiz. Ama benim başım döner boşverelim
Cidden artık bunaldım flortten falan
Ben daha başlamadım bile ya. Nedir bu kadersizlik
Kadersizlik değil baksana tanışmaya karşısın
Hayır değilim.
Ee o zaman niye tanismiyorsun benimle
Canım istemiyor
Utanıyorum karsisina geçsem konuşmayı unuturum
Her gelenle takilmam ya. Sevdiğime soylemek istiyorum da
Beğendiğine yürü
Her türlü yürü diyorsun 😅
Sevdiğini felan bekleme yalan dolan o işler hashha güzelsen bana da yürüyebilirsin
Seni şakacı şey
Yo ne şakası bakmak lazım shajsh
Yok ya kalsın.
Taliplerim artiyorr 😅 . Ama kalsın
Neden be belki seversin neyse teklif var ısrar yok
Aynen anlayışlı beyefendi ister yok
Sen bilirsin kaybeden sen olcan 😉
Kaybetmeye alışkınım sıkıntı olmaz
iyi peki öyle olsun
Bay bay
Vardı gerizeklı başka kızla çıkmaya başlamış.
Artık aday değil bence hiç olmamıs zaten
Ya sende niye öyle diyorsun vardı tamam mı
Ama olsaydı şimdi bir sevgilisi olmazdı sankisi
Bananem vardı açilamadim olmadı ama vardı tamam mı
tamam ya vardı ama kaçırmışsın çillop gibi çocuğu
Evet haklısın sevgilisini gördükçe kızın saçını yolmak istiyorum tırnaklarımı yiye yiye tırnak kalmadı artık
Sen baya kaptırmışmıydın kendini çıcuğa
Biraz. Çocuğu da dövmek istiyorum kızı da. Ama şimdi eskisi kadar takmıyorum karşılarında tırnak kalmadı artık Napim
Başka sevgili yapsan
Evet hemde en kısa zamanda hatta bana ilk çiçek getirenle 😅
Sevgili olucam
Okadar da abartmadan iyiydi
benim boyda kısa bu yüzden de hala sevgilim olmayabilir. Aaaaa düşününce çok mantıklı . Boydanda eleniyorum 🙄 . Evet şaka zaten ya sumuklu biri çiçek getirse
Kısa derken kaç çiçeği getirirken sümüğünü siler herhalde dimi
160 🙄 ıyyyy getirmesin kalsin
Beni peçete niyetine kullanirr. Ama sansizim ben öyle biri karsima cikar
Çok da kısa değilmiş🤦♂️🤦♂️🤦♂️🤦♂️ düşünsene burnundan sümük akıyor elinde koca Bir çiçek sen böyle deştin ama şimdi sevgilim sin diyor
Koluna siler genelde öyleleri ama senide kullana bilir Bi ihtimal
Çok kullanılır. Döverim onu
Şiddete hayır olum sen. Böyle nasıl sevgili yapıcan
bir kere ben vursam nolur çocuk etkilenmez bile neyse ya her zamanki gibi akışına bırakıyorum
Valla 30 yıldır denendi ve her yerden onay aldı akışına bırakınca bişey olmuyor olduğun yerde sayıyorsun
Ama napim olmuyor
O çocuk takıntın mı oldu ki
Hayır ya yani sevgili yapamıyorum olmuyor beceremiyorum. Çocuğun suratına aval aval bakıyorum gidip soyleyemiyorum
Zaten senden hoşlansa sana gelirdi demekki hoşuna gitmemişim ki
sen beni sinirlendirmeye yemin mi ettin. bir kere ben istemedim tamam mı
Yok be amacım sinirlendirmek değil de sen neden sinirlendin ki şimdi
Beni beğenmemiş falan filan. Olmadı işte napim ben
İyide sen istedin diye seninle olmak zorundaymış gibi hissediyorsun sence tek sıkıntı gidip senin ona açılamaman mı sen söylesen senlemi olurdu şimdi
Olurdu niye olmasın. Olurdu olurdu bananem
Kesin olurdu boş ver o seni kaybetti zaten tipsiz bişey boş ver sen başka buluruz sana
Nerden gördün ki onu. 😅 Neyse aynen boşverelim kendi kaybetti
Dimi