Aşk ilişkilerinizde sürekli tekrarına yenik düştüğünüz bir hatanız var mı?
23
11
Görüşünü yaz
11Kız Görüşü
23Erkek Görüşü
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş
ByBeyaz21 | Aşk İlişkileri konusunda 323 görüş paylaştı.
Xper 6
4 ay
Sözlere defalarca inanmak, seviyorum deyişine aşık olmak, ellerin ellerim deyişine inanmak, yani kısaca güvenmek ve sevmek yaptığı yanlışları kıyamıyorsun diye görmezden gelmek üzülün, kırılır diye incinmesin diye canı yanmasın diye kendi canımı yakmam ve daha sayıbız kusurlar…
Redamancy-4 | Aşk İlişkileri konusunda 14,8b görüş paylaştı.
Fenomen
4 ay
Hayır yok ya yani bilmem aklıma gelmedi belki de ama genel olarak boş geliyor zaten birisini sevmek filan o yüzden boş es geçiyorum yani bu soruyu
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
baldwin_IV | Aşk İlişkileri konusunda 51 görüş paylaştı.
Xper 3
4 ay
mesala kadinlara hic guvenmem daha yeni repci drake ile iliskiye girip koruyucuyu kendine sokup hamile kalmak isteyen kadinin haberini okudum, ne kadar isterseniz lincleyin ama kadinlar kadar sinsi baska bir canli yok. werefim uzerine yemin ederim ki bu gune kadar tanidigim butun kadinlarin konustugu en ama en az 2 3 kiwi vardi, nafaka icin kendini dovenler hamile kalmak isteyenler iftira atanlar, hic ama hic guvenmiyorum kadinlara
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
Hazırcevap71 | Aşk İlişkileri konusunda 78 görüş paylaştı.
Xper 4
4 ay
Soruya bak Allah ta belamı verdi evet vardı ama Rabbim e şükür artık yok iki sene oldu şu an hatırlamamın tek nedeni şükretmem
Ha bu arada tekrarına düştüğüm hata ise sürekli ona dönmemdi
Mertiseri34 | Aşk İlişkileri konusunda 150 görüş paylaştı.
Xper 5
4 ay
Olmaz mı? Ben iflah olmaz bir aşığım. Çoğu zaman hatalarına karşı bile tekrar tekrar hataya düşerim.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
guapomorena | Aşk İlişkileri konusunda 657 görüş paylaştı.
Xper 7
4 ay
Hatam yok.
Aynı tekrarları izliyorum insanlarda.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
pzaz0748 | Aşk İlişkileri konusunda 872 görüş paylaştı.
Xper 6
4 ay
Oldu aynı insan la defalarca birlikte oldum boşa yormuşum kendimi aslında o yorulmuştu
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
Enperatriz_Eztia | Aşk İlişkileri konusunda 1,7b görüş paylaştı.
Guru
4 ay
İnsan aşık olduğunda ne olursa olsun inanmak istiyor. Hatalarını görse bile kendi içinde bahaneler uyduruyor. Oysaki insanlar değişmez. Benim en büyük hatam bu inancım. İnanmak istemem olmuştur her zaman.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Nükleerteori | Aşk İlişkileri konusunda 57,4b görüş paylaştı.
Master
4 ay
Ciddiyet ve mesafe.
Samimi olunca y*vş*k deniyor, benim gibi olunca da ilgisiz.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
Happy_Moons | Aşk İlişkileri konusunda 942 görüş paylaştı.
Bilge
4 ay
hayir yok.. hatayi bi kere yaptim ikinci kez tekrarlayacak kadar aptal ya da zayif degilim
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş