Ben kızların benimle param olduğu için konuşmasını istemiyorum. Bu yüzden ilk başlarda fakirim diyorum. Konuştuğum kıza da fakirim demiştim bugün bir mekandan çıkarken arabaya binerken gördü beni. Arkadaşımın arabası dedim inandı şimdilik ama yalanı örterken başka başka yalan söylemek zorunda kalıcam. Ne yapmam lazım?
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
60Nasıl belli edecekmiş?
Nerelisin sen
Erzurum ama Antalya'da yaşıyorum doğduğumdan beri.
Yoksa egede mi oturuyorsun
Hayır. Antalya Baraj Mahallesi ÇamAğaç İnşaat.
Benim konuştuğum çocuk da babası insaatci araba benim değil faturamı bile ödeyemiyorum falan diyip duruyordu bana aksine itici geldi sanki ben paragöz biriyim de bu yüzden bana öyle diyormuş gibi hissettirdi, halbuki onun zengin olduğunu anlamıştım fakat gram bir şey hissetmesem asla yazmazdım avukati vb de bana yazdi ama cevap dahi vermedim en son çıplak resim atmadığım için yazma dedi bir daha da yazmadım çünkü paragöz gibi yılışık gibi görünmek asla istemiyorum çünkü o bu kafa yapısında bir insan
Benim hiç sevgilim olmadığı için ve sürekli ya yakışıklı olacaksın ya da paran olacak diyenler olduğu için hiç bir kızın benimle param olduğu için konuşmasını istemiyorum. Önemli olan paramı yemesi değil burada ben bana değer vermeyen birine vaktimi harcadım diye üzülürüm. Benim daha önce sevgilim olmadı ve tipsiz olduğumu düşünüyorum. Benim açımdan bir kız benimle konuşuyorsa %90 ihtimalle param var diye konuşuyordur. O yüzden fakirim diyorum ki param olmasa da benimle konuşacak mı? bunu görmek için. Kız açısından bakınca da sanki ben onun benim paramı yemesinden korkmuşum , paragöz muamelesi yapmışım gibi görünüyor bunu da biliyorum. Böyle yapmasam benim içim rahat etmez, yapınca da karşımdakinin içi rahat etmiyor.
Nereye kadar bu yalanlar sonra da sana guvenmicek ben de o çocuğa yazmak istiyorum ama yazmayayim dimi
Sen bilirsin ben aranızdaki ilişkiyi bilmiyorum. Ama benim mantığımda yaptıysa dediğin şeyi o zaman sana paragöz muamelesi yapmak için yaptığını sanmıyorum. Ama nude atmadın diye sana yazma dediyse yazma. Ben olsaydım yazmazdım yani.
Evet nude atmadım bu tarz şeyler atmadım diye o an isteğini karşılaşmadım diye bir daha da ywzma dedi
Kendine azıcık saygın varsa zaten öyle biri ile mutlu olamazsın :D
Internetten tanıştık ama nedense sanki yıllarca tanışmışım gibi hissediyorum çok uyumlu hissediyorum onunla özledim de of yazasım var 😂
Valla sen bilirsin benim vereceğim bir karar değil.
O kadar da değil bunun kıyafeti vs var daha. Kiraların diyecekti olup bitecekti 😉
Genelde Türk dizilerinde fakir olup zenginim diyorlar :D
@siyahcorap kdkdk kiralayacak parayi nerden buldun demez mi peki kxxk
Aynen o kismi atlardi bi deniyim dedim ustadan izin aldim falan mxkxxk
Abartma fakiriz ama ölmedik derdi ajdhajsl
@siyahcorap aga porsche bu bmw olsa hadi neyse de
2012 model ya çok değil 500 lira 3-4 saatlik veriyorlar
Kiraladım demedim bir anda sorunca aklıma o geldi. Kiralama fikri daha mantıklıymış.
Reis gemilerine gemicik demişti sende porshecik diyebilirsin 🙂
@siyahcorap dnjdjxj corap doby e verilecek hediyesin sen he
Benim etim serttir herkese yar olmam 😁
@siyahcorap jddjxj
Hayır senaryo değil. Ben yalan söylemem asla.
Hadi la ordan yaz dizisimi cekiyonuz
07 HT 987 aratabilirsin. Siyah Porsche 2012 model.
Bu yenmez e devlet ve şifreni ver oradan baksın araç kaydına 😅
@siyahcorap Ruhsatın fotokopisini de atayım. İsterseniz noterden vekalet de vereyim :D
Tamam reis inandırıcı değil o kesin ama kendini geliştirsen neden olmasın 😉
@siyahcorap İsmini siyahçorap koyan birine kendimi inandırma hayalleri kurmuyorum zaten inanmazsan memnun olurum hatta :D
Ne degişik tiplersiniz ya nicklere bak😅
Hadi oradan sen kendine bak hah kajdlaksş 😅
Ben kız olsaydım YamukPrenses koyardım nickimi.
@siyahcorap cidden benimki daha sacma jdjdh
Ne kadan da yaratici.. bidaha geldigimde nickimi sana sorarim bdhdhdh
Benimkinin bir mazisi var sen nereden esinlendin 🤪
Bende bir nick önereyim o zaman. DöndüYandanverdi nasıl ama kdjsjdkdk
Ama işte ben nerden bilcem param var diye konuşmadığını olmaz öyle. Param için gelen hiç gelmesin derim. Ben de insanım sonuçta.
Düzgün tavsiye lütfen ya.
Arkadaşımın arabası var zaten.
Hahahaha ya ne yapayım hikaye çok komikti özür dilerim
İnanmıyorsan da hikayeye göre cevap ver o zaman.
Yalanı hiçbir zaman toparlayamazsın yani bilmiyorum ileride dersin böyle böyle param için birlikte olup olmadığıni anlamak için böyle yalan soyledim diye ama bence ilişkiniz biter bu durumda
Ben de öyle düşünüyorum.
Ya şimdiden açıkla ya da ileride ayrılmayı da göze al
Açıklayınca eğer konuşmaya devam ederse de ben ikileme düşecem bu sefer. Belki de param var diye konuşmaya devam ediyor diyecem.
O zaman hiç hediye falan alma yemeği bazen ödeme paran yokmuş gibi davranmaya devam et eğer bu duruma sinirlenirse vs paran için senledir
Mantıklı lan. Teşekkür ederim.
Rica ederim. Mutlu olman dileğiyle iyi geceler.
Tercümanım ama babadan zenginim.
Babam müteahhit birlikte inşaat işi yapıyoruz.
Bir şey sorucam nerelisin