Bu hafta doğum günümdü iş yerimde kutladılar. Ertesi günü bana hediye gelmişti kalpli çikolata sepeti storime koymuştum fotoyu. Hoşlandığım kişinin sosyal medyası yok. Yakın arkadaşı gördü storimi. Ben içeri girince bana doğum günü bitmedi demi hala dedi arkadaşı. Ben de evet yakın kız arkadaşım var o çikolata göndermiş dedim. O da ordan muhabbete girdi hani çikolata nerde hani bize falan gibisinden. Niye lafa girdi ki?
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21Ya daha bir sürü şey var da anlatsam yorumlar mısın😂
Kıskanma var mı sence
Yok sanmam
Anlatsam yorumlar mısın
Tabii olur
Teşekkür ederim 😇
Beraber çalıştığımız karşı cins öğretmenlerden birisinin birkaç haftadır bana ilgisi var gibi. Aslında dıştan soğuk ve ciddi birisi. Birkaç kişiyle konuşuyor. (Benimle konuşurken, selam verirken kasıldığını hissediyorum) Ben 1 hafta önce kuruma geldiğimde öğretmenler odasına girdim çantamı vs bıraktım sohbet ettim ordakilerle sonrasında kapısında bi öğretmen arkadaşımla konuşuyordum. (Normalde herkes birbirine ismiyle değil, hocam veya mesela ayşe hocam gibi hitap ediyor. ) İçerde masada çikolatalar vardı ben girip çıktığımda da. Yeni dağıtılmadı yani. Sonra oturduğu yerden kalktı kapının önüne gelip biz arkadaşla konuşurken kapının önünden bana sadece ismimle seslenip çikolata verdi. Öğretmenler gününde yan yana denk geldik, oturduk. orada da yemeğimi bitirememiştim siz de mi tıkandınız falan dedi. Uzaktan benim geldiğimi gördüğünde başını eğiyor. Derse girerken selam veriyor. Öğretmenler gününde de yine odada yan yana oturduk. orada da sohbet etti. Yeni bir sınıfa derse girecektim. Yardımcı olabileceğim bir şey var mı falan dedi. Sabah da gidince hoş geldiniz merhaba hocam dedi gülümseyerek. Geçen gün sınıfımın olduğu katta nöbetçiydi. Tenefüste aşağı inecektim içeri öğrenci girmesin demek için yanına gittim konuşurken bana doğru eğildi. Ertesi tenefüs çocuklar sınıftaki bir şeyi devirmiş onu kaldırmak için çağırdım. Benimle konuşurken rengi gitti geldi. Kızardı düzeldi yani. Sesinin ve elinin titrediğini hissettim. Ertesi tenefüste de öğrencimle konuşuyordum. İyi dersler derken sesi gitti geldi.
Dün doğum günümdü pastamı o almış getirmiş. Sonra arkadaşlarla bir şey konuşuyorduk birinin burcuyla ilgili bir şey söyledim ben sadece o güldü. Sonra niye gülüyosun falan deyince yine ismimle hitap edip onun söylediğine güldüm falan dedi. Yine aynı ortamda ona bakarken birine bir şey anlatıyordu takıldı falan. Bugün de gittiğimde müzik açtı şarkıya eşlik etti biraz. Sonrasında bana bir şey söyledi öğrenciyle ilgili. Konuşurken söyleyeceği şeyi unuttu makbuz diyemedi. Ne diyecektim ben falan dedi. Sonra bana hediye gelmişti kalpli çikolata sepeti storime koymuştum fotoyu. Onun sosyal medyası yok. Yakın arkadaşı ben içeri girince bana doğum günü bitmedi demi dedi. Ben de evet yakın kız arkadaşım var o çikolata göndermiş dedim. O da ordan muhabbete girdi hani çikolata nerde hani bize falan gibisinden. Çıkışta da yanımda falan durdu. Bana karşı ilgisi var mı ben mi yanlış anlıyorum?
Valla bence kesin var baksana gör beni diye diye bir hal olmuş çocuk
Bir de mesela koridorda karşılaşıyoruz bana iyi dersler veya kolay gelsin derken yüzüme bakmıyo dümdüz karşıya bakıyo sesi içine kaçıyo söylesem mi söylemesem mi gibi
Utanıyodur ama bence var bir şeyler yanii.
İnşallah açılır😂
Ayyy inşAllah yaaa 😂 ama sen de ona bşraz ilgi göster ki yüz bulsun çocuk,
Börek yapıp götüreyim diyorum😂
Neydi o laf yaa erkeğin kalbi mideden geçer gibi bir şeydi. Sen biliyorsun bu işi😂😂😂😂
Hahahaha çikolata istedi ya :Dd şimdi çikolatayı hazır alcam ama börek el yapımı :D bide kahve içer misiniz diye sormuştum onu sorunca gülümsedi kahveye hayır demeyiz falan diye arkadaş yaptı kahveyi sonra belirttim artık beğenmezse falan diye sordu hepsi standart mı diye ben de hoca şekersiz yaptı hepsini dedim😂
Böreği bi de elle yedir😋😋😋 öbür güne evli mutlu çocuklu😂😂😂😂
Hahahahaha yok be o kadar olur mu kız :Dd
Bence olur. Ayyy ben heyecanlandım,😂😂😂 ne zaman börek pişicek😂😂
Pazartesi yapayım diyorum ama bakalım :Dd
Ayyy hadi bakalım haber bekliyorum 😂😂
İnşallah güzel şeyler olur🙈😂
Ayyy inşAllah yaaa
Bide foto çekiliyorduk ben arkada kalmıştım yanına çağırdı durdum yanında böyle istemsiz bi çekim oldu arada omuzlar birbirine değdi🙈😂
Bakkk seeennnn 😂😂😂
Arkadaşıma daha yeni anlattım olanları. O yan yana olduğumuz fotoyu paylaşmamıştım ama diğer fotoları paylaşmıştım sana meyilli olduğunu ben anlamıştım takılacaktım sana ama fırsat olmadı dedi😂
Yaaaa bak demek ben de yanlış düşünmemişim😂😂😂 hatta bir ara o fotoğrafı paylaş böyle hem alay eder gibi hem de esprili bir şeyler yaz
Sıradan bi foto değil ya başkan falan da var yanımızda toplu fotoğraf 😂
Zaten sosyal medyası yok
Bide odada açtığı şarkı da gripin- hiç gelme gideceksen 😂
Yaaa keşke olsaydı. Stalklardın😂😂😂
Aynen açsa keşke😂 yoksa nasıl iletişim kurcaz bilmiyorum numarası var da. Mesela saçma bi sebepten gruba yazdı dün
Diyor bak beni gör 😂😂😂
Müdür haftasonu başka bi şehire gidecekti. Gruba farklı bir konuyla ilgili yazmıştı. Sonra o alakasız çıkışta da söylemişti zaten hayırlı yolculuklar diye. Hayırlı yolculuklar yazmış😂 sonra ardından ben de yazdım
Bir şey diyim mi bu sana yazar bak
Nerden anladın 😂
Hissettim
Yine saçma bi bahaneyle iş muhabbetinden yazarsa bilmiyorum😂
Zaten öyle yazar sonra muhabbet devam keeeee😂😂😂😂 sonrası da zaten demiştim evli mutlu çocuklu 😂😂😂😂😂
Bakalım yazcak mı 😂 çok da ümitlenmek istemiyorum sonra münasip bi yerimde patlıyo😂
Ahahahahahahhaha. Ayy olsun yaa ben bile heyecanlandım olmasa fırlat tahta kalemini tebeşir de kalmadı
Bugün börek yapıp götürdüm börek yaptım deyince gülümsedi. Sonra 1 tane yedi başka yemedi. Eline sağlık hocam falan dedi. Sonra dedi arkadaşlar sen neden yemiyosun falan diye o da ben 2. Dilim hakkımı teneffüse saklıyorum dedi. Sonra konuşurken ben karşıda olmama rağmen benimle konuşmaya çalıştı. Not defterinde hepsi grubu vardı onunla ilgili konuştuk. Dağıldı mı hangisi devam ediyordu müziğe falan diye ben bugün koridorda nöbetçiydim çok göremedim çıkışta da ne konuşuluyordu bilmiyorum orada da gülümsedi hatırlamıyorum bu kadar
Yaaaaaaa. Yedi mi ikinci dilimi
Nöbetçiydim yukarda ya şansıma göremedim🙈
O da şanşına tükürmüştür 😂😂😂 seni pek göremediğim için
Hahaahahahh beğenmediği için mi yemedi acaba 🙈 herkes çok beğendi ama. Sıcak fırında çıkar çıkmaz paketledim götürdüm.
Bence utanmıştır iki tane yersem gözü korkar diye. Şöyle düşün o öyle bir şey getirseydi sen de bir tane alırdın hatta o bir taneyi de tam bitirmezdin heyecandan 😂😂
Müdürümüz de hadi hocam ye kibarlığın mı tuttu gibisinden bir şeyler söyledi gibi sanki
Ahahhahahahaha oh demiş😂😂😂
Bir şeyi fark ettim odada 8 kişiydik karşıdan benimle konuşmaya çalıştı😂 bide mesela ben biriyle konuşuyorum ya tam karşımda beni izlediğini hissedebiliyorum ve beni izlerken istemsiz sırıtıyo gibi 🙈😂
Ayyyy olsun artık bir şeyler yaaaa bu habere hazırım 😂😂😂
Hahahhahahh inşallah 🙈😂 yarın benim katta nöbetçi😍
Kız ben bir psikolog takip ediyorum diyor ki turuncu bir şeyler kullanın buluşmada falan var mı böyle sweat kolye fular yüzük tarzı şeyler😂😂
Yok kız yazın olsa turuncu tişörtüm vardı da o da giyilmez orda😅😂
Ayy dur o zaman tuzlu su ile duş al 😂😂😂😂
O değil de şu an bu yorumları okuyanlar bizle bir alay eder var yaaaa😂😂😂 gel özel de konuşalım
Aynen gizlisin ya :Ddd
Ben çıkmasını falan da bilmiyorum
Aaa yaptım oldu 😂
Mesaj gönderemiyorum neden
Ben yazdım da bakalım doğru kişi mi😂😂😂