Evleneceğim kişiden CV istesem ayıp olur mu?

Ne alaka CV iş için olan bir şey kendi ağzın dilin yok mu sor nasıl birisin nelerden hoşlanıyorsun diye bunları sorabilirsin utanmana gerek yok eğer utangaçlığın var ise YouTube da özgüven iyileştirme meditasyonu var yapabilirsin bende çok utangaçtım şimdi kendimi rahatlamış hissediyorum 😇
Ve mutluluklar inşAllah yardımcı olmuşumdur 😇🤲
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Bence ayıp olur. Mantıklı olmak lazım, ama bu kadar da değil.
Olabilir mantıklı geldi, ama o da senden cv isterse ne yapacaksın peki? Mantıksal düşünmek güzeldir zaten, çünkü aşkta mantık yok zaten insanda mantık bırakmıyor her hüçreni alıkoyuyor.
Cv atarım 🙂
O zaman iste sende.
İste iste
Banka hesap dökümünü isteyebilirsiniz geriye dönük
Kredi karti bilgilerini isteyebilirsiniz
E devletten üzerine kayıtlı malların bilgilerini isteyebilirsiniz
Evlilik hiç mantıklı bir şey değil ki.
Eğer mantığa bağladıysan bu sonuca ulaşmalısın ya da ulaşmış olmalısın.
.
Bu devirde şart zaten.
Ülkemizde evlilik birliğini kurmak çok zor ve masraflı bir durum.
Evlilik sözleşmesini de kesinlikle yap.
.
İste tabi. Hatta bunu ciddi ciddi söylüyorum, güncel adli sicil kaydı ile nüfus kayıt örneği de iste.
Bir arkadaşımın sevgilisi hem eski mahkum hem de evli ve üç çocuk babası çıktı.
neden ayıp olsun cv nin yanında gbt tc kimlik numarası sosyal medya şifreleri kredi kartı şifrelerini de istemelisin oldukça mantıksal düşünmüş olursun
Yok ne ayibi ilk ayda deneme süreci olsun sonra sigorta baslatirsin
Bence sabıka belgesi ile nüfus kayıt örneği de iste.
Vurgulayan davula gel imana 😀
Süper ötesinde bşr karar 😀
Ben istedim kız attı cv elime erkek eli değmedi meğerse erkeğin elinden başka her şey değmış
Twitter trollediigin bitmedi, burası başladı şimdi 👈
ya zaten soruyorsundur kimsin ne seversin edersin filan.
Hayır canım neden ayıp olsun. CV'nin yanında ayakkabı numarasınıda sormayı unutma
kendini şirket gibi hissediyorsan isteyebilirsin tabi
Hahahahha gerek yokki adı soyadını hazreti Google yaz o sana herşeyi söylesin🤣🤣🤣🤣🤣 cv ye gerek yok
Linç edenler mk sizin beyninizi skym kız şaka yapıyor bu sitedekilerin bağzılaro mal
E devletten diğer işlemleride gerçekleştirirsin kimliği unutma arkalı önlü çıkartman lazım.
CV isteme bence şu an pandemi var hes kodu iste 😂👍
Yok canım niye ayıp olsun sağlık karnesi falan da iste
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş