Sevgiliye sosyal medya şifreleri vermek?

Ben veririm awk bişe saklamıyorsam rahatlıkla veririm saçmada değil sevgilisinin kimleri konuştuğunu kimleri takip ettiğini merak etmek saçmalık değil
Bazıları gurur meselesi yapıp bana güvenmiyor musun diye üste çıkmaya çalışıyor bu güne kadar kimseden istemedim ama istediğimde vermezse zaten ister istemez insanın içine bir kurt düşer bu yüzden eğer bende de ister sen bir iş karıştırmıyorsam zorlanmadan veririm.
İstemememin nedeni de gerçekten aldatma potansiyeli olan bir insanı naparsan yap dizginleyemezsin bulur bir yolunu.
Bende istesem vermezse şüphelerim olurda vermesede o şifreyi bi şekilde bulurum ben😂
Kendi isteğiyle vermedikten sonra pek bir istek kalacağını zannetmiyorum uğraşmam şahsen :/
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Yani benden şifrelerimi isteyecek biri ile ilişkim olacağını düşünmüyorum.
Liseli değiliz
Bir ilişki içinde sosyal medya hesabının partnerin için gizli olmaması liseli olunduğun anlamına mı geliyor?
İlişkinin temelini güven ve sadakat oluşturur bu olgunluğa ermemiş kişi ya toy bir liseli ya da kendini geliştirmemiş babadan görme bir bireydir.
Bir ilişki ne kadar sadakat ve güven üstüne kurulu olursa olsun insanoğlu bir yerde o kurdu aklına sokup merak edebiliyor ve isteme nedeni aldatmasını önlemek değil de merakını gidermek olarak bakmak lazım üst yoruma da yazmıştım biri aldatma potansiyeline sahipse zaten durduramazsın.
İrade de burda başlıyor içini kemiren vesveselere hükmedimiyorsan eğer henüz ilişki kuracak olgunluğa erişmemişsin demektir.
Benim partnerim istediği şekilde hayatını yaşayabilir bir ilişkimiz olması onun hayatının hiçbir alanın da bana müdahele hakkı vermez, tanımaz.
Bu konuda sana katılmıyorum ilişki karşılıklı memnuniyet gerektirir eğer partnerimin yaptığı bir davranış veya bir olay beni rahatsız ediyorsa bunu ona söyleyip düzeltmesini istemek zorundayım kimsenin bizim için tamamlayıcı parçamız olduğuna inanmıyorum her ilişkide karşılıklı düzeltilmesi gereken çıkıntılar illa ki oluyor.
Kimse kimsenin birşeyini düzeltmek zorunda değil ve kimse kimseye göre şekil almak zorunda da değil begenmiyorsan ilişkiye başlamazsın.
Gördüğüm en kaliteli ilişkiler hep bu standartlar da olmuştur çift de olsan hâlâ özel hayat sahibi iki insansınız ne kız arkadaşımın özel hayatına müdahale ederim ne de kendi hayatıma müdahale ettiririm.
Şifre gereksizcunku arkadaşlarımin ozelinide konuşabilirim sadece benim özelim yok ama telefonumdan bakabilir eline almasına karistirmssina birşey demem o da aynı sekilde
Hayır kimse kimseye şifresini vermemeli
Sevgilim olsa şifremi istese ayrılırım.
asla vermem
Hayır normal değil.
Çok gereksiz bir şey
S1kimin başını veririm anca :d
En İyi Kız Görüşü