Mesela
Bir kere akşam 9dan gece 3e kadar aralıksız telefonla görüştü (iş yerindekilerle işle ilgili konuşmuşlar)
Bir kere gece 12yi çeyrek geçeden sabah 4e çeyrek kalaya kadar arkadaşının babası ölmüş taziye teselli konuşması yapmışlar
Çok muhtemel burada da istediğini alamayacağını anlayıp bıraktığına ulaşıyoruz ama üzülmeyin seks yapsaydınızda istediğini aldıktan sonra bırakacaktı. :) Kendinizi eşinize saklamanız gerçekten asilce umarım cinsellik içgüdülerinize evlenene kadar hakim olabilirsiniz ve karşınıza sizin gibi bir bey çıkar.
+ olarak üzgün olan birisi için 1 2 dakika telefonla konuşmak bile çok zordur. Genelde kenara çekilir acısını yaşar insanlar. Bana daha çok seksting (linçlemeyin nasıl yazılıyor bilmiyorum) yapıyor gibi geldi.
Hanımefendi umarım hayat size mutluluklar getirir ama kimseye bu kadar kolay inanmayın insanlar çocuklarını evlatlıktan reddediyor eşler evlendikten sonra birbirine psikolojik fiziksel şiddet uygulayabiliyor siz kendi ayaklarınız üzerinde durmayı öğrenin sizinle yürümek isteyen yürüsün ama hiçbir zaman kendinizi bırakmayın güvendim diye. Ek olarak bir tavsiye evlenmeden önce partnerinizle bir evlilik terapistine görünün çok faydası olacaktır.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!herkes basta cok iyidir. herkes romantiktir ta ki bi sorun cikana kadar. sevgilisinden özür dilemesini istemesi normal isteme bicimi yanlis. burda masaya elini vuran o oldugundan rahat davranior anlattiklarina gore.
aynen bende sevdigim biriyle boyle olunca yiyemiorm ama o eylenerek storyler atardi arkadaslariyla bulusurdu cokta guzel yemek yerdi hatta hic mi uzulmuyosun dedigimde bunu niye disa vurimki gerek yok derdi. salak olan bizleriz sanirim
üzülmez misin duygularinla hareket ettiginden durduramiosun kendini mantikli dusun niye koca hayatini tek bi kisi yuzunden uzuyorsun değer mi?
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş