Sevgilimle aramda 22 yaş
Ben 23 o da 45 yaşında
(bi evlilik yapmış bekar ve çocuğu yok bi lisede tarih öğretmeni)
Adam 11 sene önce benim hocamdı ozamanlar aşıktım ama karşılığı yoktu bana yüz vermedi sonra ben lisemi değiştirdim bidahada görmedim
Seneler sonra karşılaştık bana çok öfkeliydi başka liseye geçtim diye çünkü benden hoşlanıyomuş ozamanlar ama yasal olmadığı için bunu saklamış
Adama hala ilgim var onunla sevgili olmak için onu ben cesaretlendirdim ben istemeseydim olmazdı
Bu adam çok otoriterdi hala öyle
Bana ne dese onu yapıyorum
açık giyinme derse giyinmiyorum, instagramını gizle dese gizliyorum, telefonu bırak vizelerine çalış dese çalışıyorum
Ben bana emir verilmesini asla yediremem bu yüzden eski sevgilimden ayrılmıştım yani kural emir istemem ama bu adam kural koyunca emir verince hemen uyguluyorum sizce neden böyle oluyo onu seviyormuyum?
Ben 23 o da 45 yaşında
(bi evlilik yapmış bekar ve çocuğu yok bi lisede tarih öğretmeni)
Adam 11 sene önce benim hocamdı ozamanlar aşıktım ama karşılığı yoktu bana yüz vermedi sonra ben lisemi değiştirdim bidahada görmedim
Seneler sonra karşılaştık bana çok öfkeliydi başka liseye geçtim diye çünkü benden hoşlanıyomuş ozamanlar ama yasal olmadığı için bunu saklamış
Adama hala ilgim var onunla sevgili olmak için onu ben cesaretlendirdim ben istemeseydim olmazdı
Bu adam çok otoriterdi hala öyle
Bana ne dese onu yapıyorum
açık giyinme derse giyinmiyorum, instagramını gizle dese gizliyorum, telefonu bırak vizelerine çalış dese çalışıyorum
Ben bana emir verilmesini asla yediremem bu yüzden eski sevgilimden ayrılmıştım yani kural emir istemem ama bu adam kural koyunca emir verince hemen uyguluyorum sizce neden böyle oluyo onu seviyormuyum?
Cinsiyetini ve yaşını belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
56Belki sorun karısındadir niye hemen adam suçlaniyoki
adamın seni kısıtlamasından belli
Ama adam öğretmenkende böyleydi yani öğrencilerini kısıtlardı ama kopya çekmemize derste telefonla oynamamıza hatta derse makyajla gelmemize izin verirdi
Erkekler de onun dersine kravatsız giriyodu mesela
Dersinden kalamazdın sen sıfır alsan bile seni bırakmazdı dedim ya onun dersinden kalmak mucize olurdu
Hem kuralcı hemde serbest bırakan biriydi
evette bu insan senin öğretmenin mi olacak eşin mi? yaş farkınız aşırı fazla enerjiniz tutmayacaktır yaşlarınız ilerledikçe beklentiniz farklı olacaktır yine de sen bilirsin ben önermiyorum
Peki benim hissettiklerim nedir
Aradan 11 sene geçti adam yaşladı saçları sakalı beyazladı ama hala ondan hoşlanıyorum ilk gün ki gibi
gelip geçici bir hoşlanma olabilir ama ilerisinin geleceğini sanmıyorum. daha gençken neden bu kadar büyük biriyle olasın ki? her şeyiniz tamamen ters düşüyor.
Kızda kezbanmiş yani
Senin gibi yakışıklıyı kaçırmış
Aklima gelince gulmek geldi icimden😊
Zaten sen öyle bi kızla yapamazdın o kız seni kaldıramazdı
Ömürmü geçer onla be
Yok ya hic umrumda degil kucuk bir anı sadece. mevzu yaş farki olunca aklima geldi bize gelene bak birde elin adamindaki sansa bak hesabi😊
Bu zamana kadar yaptıklarım için kimseye danışmadım kararları hep kendim aldım zaten o yüzden emir altında olamıyorum çünkü alışkın değilim kafama estiğini yaparim ama bu adamda bunu yapamıyorum ilk kez birinden emir almak hoşuma gidiyo ilk kez!!
Yani bu farklı bir durum yaş farkı kimseyi ilgilendirmez ama belki ogretmenindi bir zamanlar bilinç altında kalan o saygı duygusundan da olabilir ama sevgiye bağlı vs asla değil bu belkide onun sana emir vermesi ve senin hoşuna gitmesi buna bağlı olabilir 🙄
Ben onu hiçbi zaman öğretmenim olarak görmedim o benim hep sevdigim adamdı
İlk aşkımdı o benim onu seneler sonra görünce içim gitti
Hislerimi yeniden yaşadım
Onu seviyormuyum bilmiyorum ama ondan başkasına bakamıyorum
Yani saygı ile karşılıyorum ben ama ne kadar sana burada dil doksem boş mutluluklar dilerim umarım ilerleyen zamanlarda pişman olacağın bir ilişkin olmaz bu :/ ama sevgi olarak düşünme bunu
Aşkım demiyorum bu kelime irrite edici
Canım diyorum o da bana naz diyo ismimle sesleniyo
nE
Dalga geçme
Dalga geçme ya
Asigim dimi
Cokmu aradin bu espriyi
Baban yasinda neyse iyi günler
Yo babam 62 yasinda
Ya fionacim bu adam yaşlandi saçi sakali beyazladi göbeği bile çıktı 11 seneki halinden eser yok yani yaşlandı zaten 45 yaşında ama hala ondan hoşlanıyorum sence bu adamı seviyormuyum yani kadin gözüyle değerlendirirmisin
Çok uzun detayı okumadım kafani dağıt uzaklaş biraz o kişiden başka insanlar tani durumdan memnun değilsen
Durumumdan memnunum
Ondan emir almak hoşuma gidiyo
İlk kez birinden emir almak hoşuma gitti
Ahahaha devam o zaman
Saçı sakalı beyazladı eski halinden eser yok ama ona hala ilgim var