Sevgilim 4yıl cezaevinde yattı simdi çıktı ve barıştık ailem öğrenince çok ağır tepki vericekler eminim ailemi nasıl ikna edebilirim onunla ayrılmak istemiyorum
Güncellemeler:
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
34Madde
Ailen istememekte haklı değil mi sence? Ya hala devam eder ve senide o yollara sürüklerse. Aileni daha fazla üzme ve yol yakınken kurtul. Empati yap ben senin gibi kızlara hep bunu söylerim. Empati yapın ya sen annenin yerine koy kendini senin kızın madde bağımlısı zararlı biriyle olmak istese sen o gül pembe kızını böyle bir herife verirmiydin? İşte cevap orada saklı.
Madde
Abla bence bu ilişkiye devam etmemen senin için daha iyi bir daha ne zaman kullanacağı belli olmaz
neden"
Maddeden dolayı
Hayatının hatası olur onunla devam etmek
Bıraktı ama bana söz verdi
Daha önce neden ayrıldın
Bu isleri bırakmasını istiyordum ama bırakmıyordu
En güzel çağlarında sana çektirdi, aldı cezayı aklı başına geldi tabi.. Şimdi senin için mi söz verdiğini zannediyorsun? İnan ki kendisi için. Çünkü biliyor, kimse kabul etmeyecek. Ve her zaman da acaba kullanır mı tekrar, kullandı mı acaba? diye aklına gelecek. Ne gerek var ki buna. 3 günlük dünya doğru insanlar varken ömrü heba etmeye değmez, aileyi üzmeye değmez
Bu isleri bırakıcağını söylediği halde devam ettiği için ayrıldım
Ve şimdi de bıraktığını mı söylüyor?
Evet çıktı ve bıraktığını söylüyor pismanmıs
Ailen tepkisinde haklı. Onları tanıyan sensin. Nasıl yapabileceğini de en iyi sen biliyorsun.
Madde
Nasıl yani