Biri var benden 1.5 yaş küçük çok fazla ilgi gösteriyor mutlu ediyor görünüş açısından da akıl açısından da olgun davranıyor ama yaşça küçük ve benden hoşlanıyor gibi yani meyil versem açılacak. ama arkadaş çevremden ve etrafımdakilerden tepki alırım diye yanaşmıyorum ciddiye almıyorum sizce ne yapmalıyım? Yaş sorun mu?
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
12Bende yakınlık hissediyorum içim ısınıyor
O halde değerlendirmemen için hiçbir neden yok
Yaaa gerçekten mi şu an bende öyle yakınlaşmakta çekiniyorum
Bence boşuna çekiniyorsun siz zaten aynı gibisinizdir ya da çocuk senden daha büyük gösteriyordur belkide. sonuçta 1.5 yaş çok büyük fark değil ki. Farkın anlaşılması için en az 4-5 yaş gerekir. İnsan yinede yadırganmaktan korkuyor ama sen mutlu olmaya bak. Bizim ilişkimiz 2 yıla yakın sürdü , sonra ben hatalı davrandığım için bitti. Yoksa iyiydik güzel anlaşıyorduk. Sevgiliden ziyade hem seviyorsun hem arkadaş gibisin , şimdi mesela ona karşı ve kendinden büyük birine karşı düşün kendini , Küçük olana daha rahat davranırsın , daha samimi bir nokta yakalarsın. Ama karşındaki büyük olursa o kadar rahat davranamazsın. Biz yanyana gelince 2 bebe gibi oluyorduk , yan yana yürüyünce karşımıza bir ağaç çıkmıştı , Ben sağdan gidecez sanmıştım , oda soldan gideceğiz sanmıştı , Ben sağa o sola aynı anda dönünce bildiğin düz yolda birbirimize çarptık çarpıştık :D. Böyle bi tatlı aptallık başka bir yerde bulaamzsın :D. Bide bazen ben cıvıtırdım o beni uyarırdı , Bazen o cıvıtırdı ben uyarırdım. Ama yan yanayken 2 aptal gibi çocuk gibi oluyorduk öyle bir sevgimiz vardı. İlişki biteli 3 yıl oldu. Hayatımda unutamadığım tek kız o oldu. Daha geçenlerde doğum gününü kutlamak için yazdım. Yani bitince de bir değer kalıyor. Keşke şimdi ki aklım olsaydı da o hataları yapmasaydım.. Ama olsun herşey birşey öğretiyor.
Yaa çok güzel yazmışsın çok tatlıymışsınız umarım hakkınızda hayırlısı olur