Sevgilimle tartiştik olay şöyle bu bizim yan sokaktaydi bende dedim bizim kapidan gec goriyim sonra bu gecmedi sonra ben dişari ciktim bi baktim arka sokaktan geciyo siritarak sonra beni aradi bende dedim niye gecmedin isim var bide senlemi uğraşcam dedi sonra bende kapatim 384848 kere aradi acmadim sonra evdyim dedi bende dedim insanlarin yaninda bide senlemi ugraşcam dedin dedim sonra malmisin dedi 3 gundur evdeyim ciktim yaziyo sonra bugunde iyi geceler yazdi tek bende simdi goruldu atim sizce yaziyimi yoksa goruldumu atam bilmiyorum cok sinirliyim sacma sapan seyler yazmayin
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
31Napiyim simdi cok sinirliyim yazmiyimi 3 gundur konusmuyoz zaten
Sanane canım.
Naparsan yap kendi kararını kendin al
@merkürüm sen niye atliyorsun
Benim hakkımda konusmuşsun atlarım
Diyorumki guanydin yazarsa ayrilmak istiyosan kisaca söyliye bilirsin günlerimi zehir etmene gerek yok yaziyim
Öyle demene gerek yok küçük düşürme kendini
@merkürüm konuştum evet çünkü cahilsin
Senden iyi bi cahil tanımıyorum.
@merkürüm yahu tanımıyorsun zaten bide ne diyor emin ol birçok kişiden akilliyim sen kabul et cahilce cevaptı görüşün
Kız barışmak istiyo bitirmek değil sen ne anlarsın
Eminmisin
Goruldu atsam bu sefer oda goruldu atcak yazmiyim ayyy valla cildircam
Eminim tripli olduğunu belli et zaten sonunda yine barışıcaksin çok fazla uzatmaya gerek yok şimdiden tartış ağzına sıç sonra barış 😂 bu benim fikrim tabiki
Yazmiyo yazmiyooo
Nasıl yazmıyooo
Gunaydin ciktim iyi geceler
Diyorumki guanydin yazarsa ayrilmak istiyosan kisaca söyliye bilirsin günlerimi zehir etmene gerek yok yaziyim
Tekrardan barışmak istemiyosan öyle yaz
Barışcaksanda bırak hiç bişey yazma o sinirlenip sana içini dökesiye kadar
Yo barişmak istiyorum yazmak icin oyle yazam
Sen bilirsin ama sonunuz hiç iyi olmaz baştan söyleyim
Çocuk ayrılmak istemiyor ki