Bizim sevgimiz bambaşka. Biz nasıl tanıştık biliyormusunuz. Ben muhasebe ofisinde çalışıyorum. Geçen yıl ofisteki işe yaramayan evrakları toparlamıştım yoldan geçen karton toplayan gence verdim. Ya çocuğun o masum bakışları içimde bir şeyleri titretti. Üç gün bekledim gencin yine o yoldan geçmesini nihayet geçti. Ofiste biraz daha karton falan var taşıyamıyorum yardım eder isin dedim ofise geldi. Çay ısmarladım biraz muhabbet açtım. Telefon numarasını dahi aldım. Patronumla konuştum ofisboy olarak işe aldırdım. Canım benim o herşey den habersizdi. Ve bu bahsettiğim genç benim iki yıldır eşim😀Onu çok seviyorum. Tekrar dünyaya gelsem yine onunla evlenirim.
Güncellemeler:
10 gü
2 aydır eşim yanlış yazdım 😀
10 gü
...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
25Bu da güzelmiş 😀😀😀😀👍
Verdiğin öğütleri seni tavlama için. Bilerek soruyor olmasın 😀
💐😄
İnşallah daha güzeli nasip olur 🙏
İnşAllah ama sanmıyorum bana denk gelmez büyük ihtimalle.
Karamsar olmayın lütfen. Ne zaman ne olacağı hiç belli olmaz. Güneş bir gün size de doğar umarım 🙏
Şanssızlık zirve de bende ondan öyle dedim.
Ben şanslıyım onun gibi güzel yürekli bir insan var artık hayatımda
Nasıl evlendiniz bu evlilik masrafı falan , senmi karsiladın hepsini
Evet kredi çektim. Öderiz sorun yok ikimizde çalışıyoruz şu an.
Babası vefat etmiş 10 yıl önce. Sadece annesiyle kendisi var. Annende bizle kalsın dedim. Yokluktan bu hale gelmiş. Ama içinden mükemmel şahsiyetli onurlu gururlu şerefli bir insan çıktı. Şükürler olsun Rabbime onu karşıma çıkardı
Hakkınıza hayırlısı olsun çok güzel birsey yapmissin birinin hayatını degistirmek tarif edilemez kadar guzel bir duygudur kesin
Gercekten cok iyi bir insansın helal olsun insallah benimde karsima senin kalbin gibi biri çıkar
Evet muhteşem. İnsanları ayrıştırarak onları karanlığa itiyoruz. Kimin aklına gelirdi onun bu denli güzel yürekli bir insan olduğu. Merhametli saygılı muhteşem birisi ya
Teşekkürler. Umarım daha iyisi çıkar.
Anneside öyle çok tatlı. Yazıl kadın yıllardır ne çileler çekmiş. Kendi annem gibi resmen şu an
Umarım 😊 size mutluluklar dilerim
Çok teşekkürler. Hayırlı geceler
Malesef hayat herkese aynı imkanları sunmuyor birisi surunen taraf birisi sefa suren taraf oluyor
İyi geceler
🤗🤗🤗
Ne sandınız ki 😀
Eşimi çok seviyorum sizde seviyormusunuz diye 😂😂 ben de düşünüyorum kim olabilir ki seveyim
Tövbe ya 🤗
Bence de 😂😂
İyi ki raslamışım ona. Dünyalar iyisi bir insan.
Mutluluğunuz daim olsun diyelim
Teşekkürler sağolun 🤗