Aaaa ağladınmı ne kadar ayıp sen erkeksin. Töbe Töbe utanmadan küpe takmış. Sen erkeksin ailene bakmak senin görevin. Güçlü ol ne o öyle kız gibi. Bu tshirtlerin rengi ne ya kızlar giyer bu renkleri. Tabiki düğünde takıları falan sen alacaksın. Evin yoksa ailem beni sana vermez. Kredimi çekersin ne yaparsın bilemem ama o ev alınmak zorunda ben kirada oturmam. He bu arada parasız erkek boş beleş insandır. Erkek dediğin paralı olacak. Faturaları ödemek vs evi geçindirmek senin sorumluluğun o yüzden işsiz kalma şansın hiç yok. Zaten paran yoksa huzurumuz da olmaz geçimi sağlayamazsan boşarım seni, alırım nafakamı ne halin varsa görürsün. Ne o kırıldınmı, sen erkeksin öyle bir hakkın yok. Adam ol biraz.
Güncellemeler:
11 gü
...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
16Ama eşitiz biz. Beraber bakmak zorunda yız bence
Hayır kadın çalışıp para kazanmak zorunda değil. İsterse çalışır istemezse evinde oturur. Ama erkek bakmak zorunda evine çocuğuna. Çocuğu biz doguruyorsak onlar da paşa paşa çalışıp bakacaklar.
Yok öyle bir şey. Erkek çalışmıyorsa kadın çalışıp eve bakmak zorunda eşitlikten bahsediyorsak.
İsterse istemez se konusu olursa eşitlikten bahsedilemez.
Ben eşitlikten bahsetmiyorum. Bence kadın ve erkek eşit değildir.
Tamam saygı duyarım o zaman 👍Fakat bana göre yaradılış olarak eşit olmamız imkansız insan olarak eşitiz. Ben burda eşitiz diyip te erkekleri banka yerine koyan esir yerine koyan zihniyete gönderme yaptım. Öyle tipler yüzünden erkekler biz kızları para avcısı olarak görüyo. O zihniyetteki kızlarla kadınlarla eşit değil hatta binlerce kez üstün erkekler bence.
Teşekkürler. Cinsiyetim farklı olabilir ama vicdanım aynı.
Aynen umursamayın milletin düşüncesine göre şekil almayın.
Estağfurullah. Özür dilerim öyle anlamayın. Sadece sizi anlatmaya çalıştım.
Sana demedim. bu bakış açısına sahip olanlara dedim.
Tamam 👍
Çok güzel 😀