20 yaşındayım sevgilimde 23 babası 42 yaşında ilk babası adım attı birbirimize dduygusal anlamda sırıl sıklam aşık oldukk onsuz yapamıyorum oda bensiz gizli gizli buluşuyoruz vicdan azabından ve aşktan yüreyim dayanmıyor artık sırf bu yüzden şehir değiştirmeyi düşünüyorum yaptığımız doğru değil çok kötüyüm psikolojimde bozuldu depresyon tedavisi görüyorum
Güncellemeler:
10 gü
babası evli değil
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
54bende kendimde değilim intaha kalkıştım zor bir durumdayım ilaç kullanıyorumm depresyon tedavisi görüyorum
Knk bak ciddi söylüyorum bu ilaç ile olacak iş değil öncelikle kendine inan 42 yaşında birini küçümsemiyorum ama 20 yaşındasın ya bi silkelen geç bu aşk ayaklarını bi hedef koy bi ideal oluştur kendine bu yaşta aşkı boş ver kendini heba edersin benden söylemesi bende psikolojik tedavi gördüm ama tek çare sensin çünkü psikoloji zaten beyin aldatmacasına dayanıyor. Kısaca o ilaç falan hep plasebo
Kendine inan hedef bul ve çevrendeki kimse seni alıkoymasın
psikoloji okuyorum ideallerimi gerçekleştiriyorum ama gönlüme söz geçiremiyorum bir dk bile aklımdan çıkmıyor o kokusu bakışları sesi hep kulağımda onu her an özlüyorum onsuz yapamıyorum biryanımda vicdan azabından eiriyip çürüyor
O zaman bundan vazgeç çünkü ben eminim bu doğru bir ilişki değil çok gördüm ve hislerime güvenirim. Benim psikolog 2 arkadaşım var ve ben gıda mühendisiyim onlara seans yapıyorum. Yani bu yolun sonu acı bunu kendine yapma
trol olsa keşke değil
ya üff
hayır
Neden seks yok ssdeceu sevişme var
cinsellik ön planda değil aşk ön planda bunlar zamanla olacak şeyler 6 ay oldu ztn erken
Sevişme neden var o zaman
ya sanane konu bumu
henüz öyle bir durum yaşamadık bana o gözle bakmıyor sadece sevişiyoruz sırıl sıklam aşığım ona her an aklımda
Sevişmek derken