Amac guzel vakit gecirmek. Bende istiyorum ama maddi anlamda bos gitmemi istemiyor. Bu tavri cok sogutuyo. Tamam her sey erkege yuklenmemeli ama sonucta beni agirlayacak kisi o ve onca yolu onun icin gidecek de benim. Sizce napmaliyim?
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
39Kesinlikle igrenc
Aynen tamam dedim ama gitmicem unutmusum aklimsan cikmissin tamamen tarzi bisey dicem
tamamen iletişimi kes bence
Kac kez yaptim ama bi sekilde devam ettik. Fakat bu cidden artik midemi bulandirdi.
her yerden engelle ve bu mide bulantısını hiçbir zaman unutmamaya çalış ")
Tabi cok zeki ve akilli bir erkek kesinlikle...
tabi tabi çok zeki belli
Cakalca zekasi var bu da bi yetenek😆
siz seversiniz böyle öküzleri
Hic okuz degildi basta inan. Mukemmel oynuyor
ee seni kendine bağlamış maskeyi çıkarmış hala devam ediyorsun ne gerek var maske takmaya :D
Midemin bulantisi gecmiyor ne zamandir 😅
stresten, düşünmekten. çıkar hayatından sağlığına kavuş
Cikarali cok oldu da surekli yaziyo ve bi sekilde konustuk hep. Hakaret bile etmek icimden gelmiyo ona. Yorumsuz yani
ama hala yanına gitme planı yapıyorsun. fuckbuddy olarak mı devam etmek istiyor beyimiz
Ona karsi bos degilm cunku. Oyle bi konusma gecti aramizda evet. Ama boyle biriyle bu bile mumkun olamiyor.
bence de senin duygun olduğu için her anlamda hem bedenen hemde maddi olarak seni kulllanmak istiyor. bence kendini kullandırma
Tamam dedim ama gitmicem. Bir erkege hic yakismiyo para lafi yapmak ya. Nasil sogudum anlatamam.
yani bence paranın lafı olmaz insan yolda gördüğü dilenciye para veriyor ama başka bir şehirden sırf para için çağırması çok saçma
Jigololuk yapsin bence tam ona uygun😂
Muhtemelen olur
Hem çağırdı hem s... K hemde parayı sana mı harcatacak
Neden altından mı?
Altindan herhalde baksana..
Sen hala konuşur gidersen o da öyle sanar
Harcayacağın para ike güzel bir vibratör al, mutlu olurken kş ses kaydına da ona gönder
Vibratorum var zaten. Boyle tiplerden bunaldigim icin almistim. Ama gercegine benzemiyo tabiki. Mantikli bak bu dedigin. Yapabilirim👍🤣
Seni tsnımaou gerçekten mutlu etmek isterdim
Aöa dediğimi yap evet
Aynen sogudum zaten
gerçekten ciddi rahatsızlık duydum
Hata bende. En basindan sanki kocammisim gibi davrandim ona. Şu an boyle olmasina kizamam. Sanirim yiyici kizlardan olmam gerek. Baska turlu mutlulugu bulacagim yok.
ne diyim üzüldüm
gazı kaçmış bu ilişkinin
Coktan hem de
hayırlısı olsun
tşkler
Mide bulandirici degil mi
Bence öyle
Gitmicem
kimseye geregnden fazla yuz verme
Aynen oyle
Ayrilsana ya sakamisin neyi bekliyosun
Soruyu dikkatli okusaydin keske. Eski sevgilim zaten kendisi. Cinsel amacli devam edebilirdik ama katlanilmiyo bu tavri. Libidom bile dustu sayesinde.
Eski demisin zaten say sov engelle yaa
Kusurabakma sory
Yuzsuz ki anlamaz midesiz. Iyice sogumak iyi oluyo boyle. Erkek musvettesi
Sen cok kaliteliysen ne muattap oluyosun
Haklisin salak oldugum icindir belki de
Artik konusma lutfen. tersle ve engelle ya
Aynen. Param yok Şu an dedim. Bende de cok yok sen halledersin tarzi bisey dedi.
Ne buluyorsunuz böyle öküzlerde ya
Hic de okuz degildi onu tanidigimda. Gayet kibar ve dusunceliydi. Ama iste oscarlik oyuncu olunca insan farkedemiyosun.
Salak olmayın sizde
Evet kime inanacagiz bilmiyorum haklisin. Gercekten duzgunleri bunlarin arasindan nasil ayiklicaz hic fikrim yok.
Kafanızı çalıştırarak iki güzel lafa kanmayarak
Valla oyle mantikli sekilde sundu ki o guzel sozleri. Ne mantikli akilli adam demisligim bile var kendime.
Konuşmak istersen beklerim
Evet maddi anlamda kendisinden bisey cikmasin istiyo. Sevgiliyken de boyleydi
Valla ben olsam gitmezdim beş para etmez
Tamam dedim ama gitmicem tabiki. Sordugunda da unutmusum tamamen aklimdan cikmissin vs dicem
Çok mantıklı bir karar verdin şimdi kendin için bi kahve yap ve bu kararını kutla
Aynen oyle. Herseyden sogutuyolar boyle tipler. Inan yeni birini bile tanimak istemiyorum artik.
Haa orda dur işte pireye kızıp yorgan yakılmaz yakılmamalı
Surekli ayni tiplerle karsilasiyosam bence bende bi sorun var.
Yok yok kendini de kötüleme her şey güzel olacak böyle düşün
Olmasa da olur ya cidden boyle olacaksa yalniz olmaya raziyim
Mesaj atarsan sohbet ederiz gece nöbetindeyim
Olur
Ben mesaj atamıyorum xper seviyem yetmiyor aaykanaytekin fake instam buraya yazabilirsin