Ben çok sevdiğim insanları ısırıyorum başta yanakları olmak üzere kendisini ısırmama kızmayacak onu gıdıklalama izin verecek kociş koyu nereden bulabilirim 😀😀😀
Güncellemeler:
9 gü
Bu telefonu da kıracağım ya kocaso nedir kocişko diyecektim 😀
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
313Ben öyle herkese ısırmam sadece sevdiklerimi
bi zahmet öyle olsun
Perfect, bu dur : )
Ne varmış 19 yaşındayım büyüdün kocaman oldum 😀
hahah : ) Haklısınız ben 17 yaşında neler yapıyordum... Sizi evlilik klübüne alalım o halde.
Tekrar hoşgeldiniz...
Hoş bulduk 😀
Aaayyyyyy 😀
Nereden geliyor bu yanak fetişi
Bilmem kendimi bildim bileli var
:)
😀😀
Dikkat et sen yanakları ısırırken yem olursun millete
Nasıl yani
Yani senin ısırdığında seni ısırır
Onları buldum diye kurtulacağım sanma en büyük ısırık sana 😡
😀😀😀
Git kocanı ısır beni ne karıştırıyorsun 😂
Senin üzerinde antreman yapacağım kocamı daha iyi ısınabilmek için 😀
Ayaküstü deneme tahtası da olduk 😆
Ahshshs 😀😀 ben gıdıklanan stres topu olurken iyi miydi
Valla yalan yok baya iyiydi 😂
İşte bu da çok iyi olacak 😀
Olsun be ne olacak ben mırmırsu hanımdan antremanlıyım 😄
İyi o zaman problem yok hayır sonra yanağımdaki iz kaldı diye problem çıkarma da 😪
Tamam çıkartmam 😄
Tamamdır o zaman 😀😀
😀😀
Niye güldün ☺☺
Bulmak zorundayım 😀
Bilmem artık sana kalmış
😄😄
Bulamazsam hiç evlenmem daha iyi
Sen bilirsin senin hayatın karışmam ama bence evlenme benden sana tavsiye boşver bu yasda erkek çocuk dırdırı çekme
Haklısın
Sen bilirsin yinede sonra haklıymışsın capkinajan dersin 😉😊
😀😀.
Dediğim gibi 😄😄
😀😀.
Neden gülüyorsun 😉🤔
Hayır yanak olacak
İz kalır ama ayıp
Kalırsa kalsın nikahlı kocam değil mi kime ne
Göbek olsa
O da olabilir ama ilk tercih yanak o yanaktan her gün mutlaka bir ısırık alınacak
Benim bu işyen karım çıkarım mutluluğum ne olacak
Hocam olacaksın bundan büyük mutluluk mu olur
Hocan derken?
Kocam yanı
Bunun farklılığı me özelliği
Benim kocam olmak özeldir
Neden özeldir ne özelliğin meziyetlerin var
Hadi bir profilime bakıver orada hepsi yazıyor ben burada yazmayayım ayıp olmasın
Nasıl bulacağım peki
Kocişko olacak 😀
Kopar mı 😀
bilmem nasıl ısırdığına bağlı :D
Annemin yanağındaki iz hala 5 gündür geçmedi 😀
oha :D maşallah mı desem ilerdeki kocişine allah sabır mı versin desem bilemedim arkadaşlarını da öyle ısıryorsan da onlara da sabır versin :D
Babamı bile ısırıyorum Sen ne dersin adam sırf benden korkusuna sakal bırakıyor 😀
:D sakaldan ısıramıyor musun
Hayır nasıl ısırayım 😀
ee kocişinde sakal bırakırsa ne olacak :D
Bırakamaz eğer bırakırsa o uyurken tıraş ederim 😀
ohaaa :D bunu cidden yapar mısın ahahahahaha
Evet yaparım babamı tıraş erdem'e malum ama onun da tıraş losyonu içine tüy dökücü krem döktüm 😀
oha oha cidden valla korkulur senden korkmayan olmaz ahahah çok mantıklı şeyler de yapıyon :D :D
Hala anlamadı Allah'ın safı benim sakallarım niye dökülmeye başladı deyip duruyor 😀
ahahahahah :D ee losyon bitince geri yenisini mi koyuyorsun :D :D :D
Evet zaten 3-4 tane falan alıyor hepsine koydum
iyi ki kardeşin falan değilim ya da baban yerinde değilim yoksa deli olur insan sakal uzatmak istiyorsun ama sen tüydökücü döktüğün için engel oluyor :/ off çok kötü bee
Ahshdgs yıllardır öyle yapıyorum insan bir jeton düşmez mi ya 😀
adam nasıl alışmışsa yıllardır yazık anlamayı unutmuştur çıkmadığı için :( şampuanına da koy bari kel olsun tamamen :D
Ahdhdhd 😀😀 yok saçları yakışıyor Evet sakallarını kendi kendine döküldüğünü sanıyor
erkek kardeşin de varsa vay onun haline çok yazık olur :D
Maalesef yok tek çocuğum 😔
iyi bari olan tek babaya oluyor yazzık :D
Bir doktora gitse foyam ortaya çıkar mı 😀
ee doktor ne dicek normal diyip yollayacak anlamaz bence :D sende üşenmeden gidip alıp döküp döküp duruyon mu üşendirir adamı :D
Sadece döksem yine iyi tüy dökücü krem yoğun oluyor böyle önce onu azıcık su ile çırpıp eritiyorum ondan sonra koyuyorum losyonlar a
senden cidden korkulur :D ee farkettirmiyorsa sorun olmaz az etkisi varsa daha çok dök ne olacak
Aynen Bir de hepsi dökülmüyor tamam mı birazı dökülüyor birazı duruyor babam da sinir oluyor tıraş oluyor 😀😀
hepsi nasıl dökülmüyor ki iyice karıştırmıyorsun ya da az koyuyorsundur :D
Ya tıraş olmuş gibi tuzsuz olmuyor yine de tek tük kalıyor
haa anladım o zaman yine iyi mecbur traşa itiyorsun onu istediğin yine oluyor işe yarıyor tüydökücü :D ee bi de şeyi merak ettim ya evde tüydökücüyü görürse bulursa ne olack :D
Ben onu hiç evde bırakır mıyım bir paket alıyorum sulandırıp bütün dosyaları doldurup kutu yu çöpün en dibine atıyorum
ahahahah :D arkada iz dahi bırakmıyorsun işini çok iyi yapıyorsun helal olsun :D :D :D
Ne sandın 😀😀
ne biliyim tamamını kullandığını az koyup bi yere saklıyorsundur sandım :D
Olur mu o zaman Meral ablam banyoya temizlerken bulmaz mı 😀
Oldu ki öyle oldu oldu ki tüy dökücü bitmedi o zaman getirir odamda saklarrm
inşallah bulmaz yoksa bitersin yanak ısırmayı unut ahahah :D
Bulmaz bulmaz 😀
hadi inşallah :D
benim sakallarım dökülüyor diyor saçları neden dökülmüyor baba diyorum ne bileyim ben onlar dökülmüyor diyor çok saf benim babam 😀😀
:D yazık adama saf deme ya kızı bi şeyler yapıyor işte üzüldüm baban için haberi yok güzelim sakalları gidiyor oysaki ne güzel uzatabilirdi :D
Uzatmasın ben o zaman nasıl ısracağım 😀
ee elbet keserdi o zaman ısırırdın adamın sakalını sürekli kesmesi çok mu iyi yazık tüydökücüye kurban gitti :D
Bazen losyon sürmüyor işten güçten ancak o zaman uzuyor tam diyor sakallarım biraz uzadı losyon süre ip biraz bakım yapayım 😀😀😀
ahahahaha babana çok pis tuzak kurmuşsun cidden adam tam sevinecek aksine o üzülüyor sen seviniyon :D
Ahdhdgs 😀😀 zaten o yüzden bütün losyonların a döküyorum ya bakım kremleri ne hepsine döküyorum eğer bir tanesine dökersem losyondan olduğunu anlar
haa bende sadece losyona döküyorsun sandım iyi bari hepsine döküyorsan yakalanacağın hiçbir ortam kalmıyor :D
İşimi çok iyi yaparım İyi ki kiralık katili falan yapmıyorum 😀
ahahah o kadar da değil ama bu işlerden iyi anlıyorsun :D aklına nasıl gelir böyle bi şey onuda çözmek garip ama geldikten sonra da bırakmazsın zaten :D
Evet canıma değsin 😀
:D :D lakabın tüydökücü olabilir
Evet bunu birisi bilseydi belki de 😀
birini geçte baban bilmesin yeter :D
Gebertir vallahi ,😀
Neyi neymiş onun Bu yaştan sonra sakal bırakmak
gebertmek yerine sevinir bence sakalım normalmiş çıkıyor diyip sürmez o kremleri falan :D
Zaten kremleri bıraksa anında çıkacak Foyam ortaya
yeni kremler al bari arada sırada bu iyiymiş diye zaten yine dökersin onlarında içine hahah :D
Ahshdgs 😀😀 İyi fikir'de Adam zaten sakallarım dökülüyor diye hayata küstü üç günde bir tıraş oluyor
küstürme sende adama arada şans tanı biraz dökme sevinsin sonra dök bari :D
Olmaz o zaman foyan ortaya çıkar onun Bu yaştan sonra sakal bırakmak neyine kız mı tavlayacak başımıza
ee tavlamasa da seviyor belki adam sakal istiyor yazık değil mi hıı üzülüyordur :D
Olmaz annemle biz sevmiyoruz o kadar 😀
ohaa annen de mi sana ortak yoksa bu konuda :D
Yok canım onun da haberi yok ama annem de sakal sayamaz 😀 ben ikimiz adına yürütüyorum bu kutsal görevi
ahahah bu görevi üstlenmen iyi olmuş o zaman inşallah baban bırakmaz onları yoksa senin sakal suya düşer :D
Dedim ya krem sürmesi ne bile gerek yok artık dökülen sakallarını görmemek için kendisi tıraş oluyor 😀
oha o dediğini görmemişim :D yazık adamı ne hale sokmuşsun döke döke o zaman inşallah kesmeyi bırakmaz
öyle iyi iste sakalsız tertemiz gezsin kılda keramet olsa tabakhaneye Nur inerdi
ohaa güzel söz bunu yapmana karşılık iyi oturdu :D bianlık sakalları kesesim geldi ama ben kıyamam hahahah
İiyyyy sakallı erkek dışarıdan hoş gelse bile hiçbir kız yaklaşmıyor benden söylemesi 😀
ee kızlar ama sakal erkeğin makyajı der :D o senin için olmasın yav
vallahi o teoride öyle dedim ya sadece uzaktan hoş görünüyor yıllar önce muhteşem yüzyıl vardı hatırlar mısın hani Meryem üzerli bir yerden ayrıldı Neden Ayrıldınız diye sorduklarında kocaman bir başlık vardı
Haftada 120 dakika sakal öpmek ne demek biliyor musunuz?'. 😀😀
Gerisini sen düşün
oha :D bunu bilmiyordum ama yani o mesleği gereği rol icabı yapıyordu sen veya bi başkası o kadar çok öğmez yani demi
www.google.com/.../haberdetay.asp%3Fnewsid%3D211838&ved=2ahUKEwjm-JjX1-_vAhXMCOwKHSJ4DS8QFjAAegQIAxAC&usg=AOvVaw3fhHeLs6JPJL0mZ7tCHkf5
İşte bak haberi İyi de kocan olunca mecbur öpcen olur da babam bir gün mevzuyu uyanır sakal bırakmaya başlarsa ben şahsen çocuklarımı asla onu öptürmem
oha cidden şok oldum yaa ama cidden bu oyunculuk gereğidir :/ ee sen sevmiyon diye bebelerini de mi öptürmeyecen :D
Ah garibim ne sanıyorsun sen kızlar sakallı erkek beğenir sadece ama hayatına almaz aynen kesinlikle eğer babam sakal bırakırsa torunlarına asla sarılıp öpemez
bak bunu bilmiyordum işte :/ yazık kız çocuklara dedelerini öpemeyecek baban da yine mecbur keser ya da garibim bakım kremi diye senin tuzağına düşer :D
Malum ben tek çocuğum başka babamın torun sevme şansı da yok Kendi bilir ,😀 Sen de bir an önce sakallarına veda et sen senin için iyi olur bak ona karışmam 😀
lan adama yazık diyorduk beni de ikna ettin kesicem galiba :/ arkadaşın olsam sakallı halimi bile göremezdim gibi hahaha :D
Evet sakallı insanlarla arkadaşlık bile etmem 😀 bizim okulun karşısında büyük bir market vardı orada çalışan çocuk sakal bırakıyordu biz kızlar arasındaki lakabı neydi biliyor musun evcilleşmiş goril 😀😀
Pardon evcilleşme miş goril
oha ama yani ya neymiş sakala karşı bu nefretiniz azcık bıraksa bile mi yokas çok uzatıyorlar diye mi hiç istemiyorsunuz :D
Evet kızlar haindir teori olarak sakalsız erkek seviyoruz desek bile onu hayatımıza sokmsyiz bizde bir laf daha var sakallı erkek dergilerde güzel diye gerisini artık sen bileceksin 😀
yok ya sen illa bana da kestireceksin her gün asker gibi traş olucam konuşma böyle giderse günde 2 kere falan olurum ahahahah :D
Agafs sitede arama bölümü var sakal sevmiyorum sakal istemiyorum yaz bak bakalım kaç tane kız sorusu çıkıyor 😀
oha sen dedin diye baktımda önü arkası kesilmiyor aşırı çok sormuşlar :D
Benden söylemesi sakal seviyoruz deriz asla da sevmeyiz erkeklerde ne yapacağını şaşırdı canım 😀
ben şu an senin sayende şaşırdım ne yapacağımı ne olacak şimdi :D
Ona sen karar vereceksin 😀
kesersem eğer nasıl devam ettiricem ki ben duramam uzatırım gibi :D
Dediğim gibi karar senin uzatırsan pek beğenen olmaz bu da bir gerçek 😀
Burada konuştuk ya değişik bir konu konuşacağımızı sanmıyorum anlattım her şeyi
değişik bir yardım gibi bi şey isteyecektim ama tamam sorun değil teşekkrürler
Rica ederim
Niye 6
Gerçekten mi
Evet 😊
Şartım budur
Teşekürler 😀