Güzellerim benim, hepinizin kocası olmak ve mükemmel erkeği size tattırmak isterdim ama şartlar malum :/ Hepinize ulaşamıyorum. Ama mümkün olduğu kadar çok çocuk yapıp yeryüzündeki tüm güzel kadınları mutlu edecek çocuklar yetiştirmek istiyorum.
Ulaşamadıklarım lütfen bana kızmasın. Ancak yetişiyorum. Bir gün hepinize benim kanımdan biri gelecek. Beklemede kalın bebeklerim benim :)
Ulaşamadıklarım lütfen bana kızmasın. Ancak yetişiyorum. Bir gün hepinize benim kanımdan biri gelecek. Beklemede kalın bebeklerim benim :)
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
84sakin ol tatlım, pardon erkekmişsin. Sana ekmek yok malesef kardeşim yalnızca kadınlar :))
Kanım kanına girdiğinde bu özgüvenle tanışacaksın canım benim :) Ama biraz beklemelisin, kusura bakma :/
Şaka olup olmadığımı bizatihi göstermek isterdim güzelim fakat biliyorsun, programım yoğun. Özgüvenim de kandan geliyor. Bu kadar adi ve pısırık kanların içinde benimkini tecrübe edince şaşırman normal. Öpüyorum dudaklarından. İyi bak onlara.
sen çıldırmışsın
Nedenmiş kuzum?
sence bu yazdıkların ne kadar mantıklı 😂
Bak işte böyle bir şaşırma ve mutluluktan bahsediyorum. Ne demek güzelim :)
Ne demek canım beklemede kal :))
Gül tabi hayatım benim, gülmek senin gibi güzel kadınlara çok yakışıyor. Yalnızca bunun salaklık olduğu konusunda biraz daha düşünmeni tavsiye edebilirim sana. Çünkü bu kan senin kanına girdiğinde kadın olduğunu hissedeceksin. Bu zamana kadar ki olanlar adi kanlardı, şimdi sana kutsal kanı sunuyorum. Bacaklarını iki yana aç ve bekle. Sadece bekle.
Tövbe tövbe kimseye uzun uzadıya yazmamışsın bana tuttu açıkça ayrıntıya giresin güldürdün şimdide sinir ettin haaaa
ahahhahahah :D
Sg grzekalı yazmıştım ama uygulama çevirdi
oh, peki sana gelemediğim için kızgınsız ama ne yapabilirim? Beni biraz daha beklemelisin sırada çok kişi var kuzum :)
Defol
tamam tatlım defoluyorum hemen, kocanın birazcık işi var hemen gelicek :)
Hiç sevmedigim konuşma tipi dangalak
şşş birazcık sakin ve daha oturaklı lütfen :) reca ediyorum