Görücü geldi konuşma tarızını sevdim tipide hoş ama boyu 1 70 olmasına rağmen benden kısa gibi minyon duruyor bu durumdan dolayı çok kararsızım sizce kabul etmelimiyim.
Güncellemeler:
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
53Ailemde öyle söylüyo ama çevreme bakıorm çok yakışan çiftler var kendimi kötü hissediorum
Karar senin artık da işte bu evlilik işi zor nasıl çıkacağı belli olmuyor. Uzun diye evlenirsin hayatı zehir eder Allah muhafaza.. Hayırlısı olsun hakkında
Blamn eşi mesela uzun ama hayırsız. Birazda çevremdeki insanlar ne der die çekiniorum biliorum ki herkes dalga geçicek
Ay niye dalga geçsin bence sen abartıyorsun bu durumu.. Var öyle kadin uzun erkek kısa evli çiftler, öyle göze batan bir şey de yok ortada.. Hic de absürt bir durum yok ortada
Çok kilolu değildi aslında
Evli olan arkadşlarım da aynı şeyi söylüor bizimkilerin buyo uzunda ne anlamışız huyu güzel olsun gibisinden. Herkes böyle söylediğine göre vardır bi hayır tanışma fırsatı vermeliyiz birbirimize.
Gerçekten seni uzmeyecek biriyse ne şanslisin
Ya insan ilk anda kimin ne olduğunu bilmior taaki evlenene kadar Rabbim iyilerle karşılaştırsın inşallah
Valla ben hep terkedilmiş biri olaraktan dişinin onemli olmadigini soyleyeblirim sadece
Teşekkür ederim düşüncenizi belirttiğiniz için. Umarım Allah sizin de gönlünüzün muradını eder
Guzel duan için teşekkur ederim inşallah mutlu olursun sevdigine kiyamayan biridir inşallah
İnşallah 🙏
Çok kilosu yoktu
Huyu falan insan kendini belli eder zaten iyi birine benzior. Evet haklısınız ama bilmiorum napcağımı
1 70 bende çok kararsız kaldım yaa. Yanımda ufak duruyor sanki
Yani o zaman etme ileride sorun çıkar