Sevmek sevilmek gibi duyguları unuttum. Hatta kadın olduğumu bile unuttum nerdeyse. Bunlar bir yana, artık anne olmak istiyorum. Ama yok işte...
Öyle içimi dökmek istedim.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!chat sitelerinde model olmayı deneyebilirsin hem para kazanıp hemde can sıkıntısı gider tabiki bununla ilgili kötümser yargıya sahip değilsen. ben genellikle kendimi çok yanlız hisssetiğimde giriyorum dertleşip rahatlıyorum yabancı başka kadınlarla iyi geliyor başkalarının bu işe nasıl baktığıda umrumda değil
madem reel hayat gerçek duygular yok bitti sanal hayatta sahte mutluluk sahte flört işleri başlar
Öyle ortamlara girsem erkeklerin yoğun ilgisi olacagini biliyorum. Bizim erkekler zaten çoğu nefes alsin yeter ci. Ama ben gercekten güzelim de yani ekstra ilgi göreceğimi biliyorum özellikle vücudumla. Yayinci ol, para da kazanirsin diye akıl veren erkekler oldu ama benim ruhum öyle değil işte. Ben düzgün bir aile hayati istiyorum. Anne olmak falan istiyorum. Sanalda binlerce erkekle konuşmak beni çok kötü hissettirir kalitesiz bir kiz gibi hissederim kendime yakistirmam yani.
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş