mert359l | Aşk İlişkileri konusunda 693 görüş paylaştı.
Xper 6
5 gü
bu herkes için öyle değil mi bir kıza da aynı şekilde söylendiğinde bir kasılma falan değişik oluyo
0|0
0|0
Bizden_Söylemesi | Aşk İlişkileri konusunda 1,1b görüş paylaştı.
Yoda
5 gü
Karşında ki insanın bahsettiğin yapıda olmasından kaynaklı
0|0
0|0
Gizli Üye
5 gü
Bazı şeyleri ilk defa yaşıyorsa takdir duygusundan olabilir
0|0
0|0
Soran
5 gü
Takdir mi nasil yani
Görüş sahibi
5 gü
Bak ben uni 1. Sınifta lab dersinde iki kizla gurup oldum deney icin ders sonrasi whatsapp grubu kuralim dediler biri benim telefonu aldı baska kiza verdi resmimizi çeksin diye kjzlar beni ortasına aldi biri sag omuzuma biri sol omuzuma yaslandi poz verdi mutlu oldum yani hele biri kizilay kan bagisi için kan istedi sonra vereyim dedim hmm bak tatli cocuksun bu yüzu unutmam dedi affedersin dötüm kalkti bu olaylar normal şartlar altinda ilk sevgilisi falan olanlarda oluyor
Grininellitonu35 | Aşk İlişkileri konusunda 4,5b görüş paylaştı.
Master
5 gü
Yanlış insan olduğunu en başta ifade ediyor... Çok şanslısın...
0|0
0|0
Tipo98Sx | Aşk İlişkileri konusunda 104 görüş paylaştı.
Xper 3
5 gü
Merhaba, Kızların neden kalkıyor ise erkeklerin de ondandır! 😅
0|0
0|0
furio | Aşk İlişkileri konusunda 245 görüş paylaştı.
çileklimantı | Aşk İlişkileri konusunda 2,2b görüş paylaştı.
Yoda
5 gü
Nedenı cepte gormesı bence
0|0
0|0
ᴡiɴᴄʜєѕᴛєʀ | Aşk İlişkileri konusunda 2b görüş paylaştı.
Yoda
5 gü
Empati yapın diye
0|0
0|0
Soran
5 gü
Hangi konuda empati yapcaz pardon da guzelce gelip crsaretimizi toplamisiz hislerimizi soyluyoz bundan gotu kalkanin baska daha neyden kalkar orasini Allah bilir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
19Takdir mi nasil yani
Bak ben uni 1. Sınifta lab dersinde iki kizla gurup oldum deney icin ders sonrasi whatsapp grubu kuralim dediler biri benim telefonu aldı baska kiza verdi resmimizi çeksin diye kjzlar beni ortasına aldi biri sag omuzuma biri sol omuzuma yaslandi poz verdi mutlu oldum yani hele biri kizilay kan bagisi için kan istedi sonra vereyim dedim hmm bak tatli cocuksun bu yüzu unutmam dedi affedersin dötüm kalkti bu olaylar normal şartlar altinda ilk sevgilisi falan olanlarda oluyor
Kızların neden kalkıyor ise erkeklerin de ondandır! 😅
Hangi konuda empati yapcaz pardon da guzelce gelip crsaretimizi toplamisiz hislerimizi soyluyoz bundan gotu kalkanin baska daha neyden kalkar orasini Allah bilir
Biz selam yazınca totunuzun başı sonu ayrı oynuyor