Yalancının mumu yatsıya kadar yanar derler ee mal da ortada ne 3 kağıtçılık yapacağım sonradan bilmiyordum etmiyordum olmaması adına açıkça ifade edebiliyorum 😂
Özgüvensiz içe dönük kimseyle alakam olmayan biriyim şimdi beyin varsa bunu ters anlarsın ama sende o beyin yok. Onun için konuşmayı bitiriyorum☺️
Soran
5 gü
Reddedilince havlayan erkek itemi sizi beğenmek zorunda degiliz kardesim su kafadan cikin artik sanki bradd pittsinizde reddedilmeye gelmiyonuz * .. k cüceleri
Sen kimsin ki beni red edeceksin sen daha dün çöpten çorap iç çamaşırı alan giyen dünkü bebesin.. sakın o sıfırın içinden bir delik daha açmaya kalkma :)
Kimseyi kiskanmiyorum o uzun boylu dediğin çocukların yanındaki kızlar bana vermeye geliyor haberin olsun :) bebe sütünü iç uyu sen böyle şeylere kafa yoracağına git yabancı dil öğren amik egitimsizi.
Soran
5 gü
Sana vermeye geliyorlar demek o da onlarin yanikligi ve vizyonsuzlugu dil bilmedigimi nerden biliyorsun bu bir ikincisi birine egitimsiz demen icin senin donanimli ve kariyeri basarili biri olman gerekiyor ben hukuk okuyorum sen tatlim
Aslında herkes neyse o konu oraya gelmesi lazım bu kadarız fazlası yok. Bu kadarken fazlasını istemekte bencillik. Hee beğenmiyor musun? İnternet çağındayız yaz yurt dışından yakışıklı erkeklere. İmkanın olursa gidersin.
Soran
5 gü
Beğenmiyorum evet cok nadir yakisikli var onlarda popüler oluyor götleri kalkiyor zaten
Soran
5 gü
Bu arada üstüme de alinmadim makyajla degismiyorum zaten ben 20 yasindayim ne kadar değişecem zaten
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
16Böyle özgüvenli insanlara hayranım valla digerleri gibi kompleks yapip havlamadigin icin tesekkur ediyorum sana
Yalancının mumu yatsıya kadar yanar derler ee mal da ortada ne 3 kağıtçılık yapacağım sonradan bilmiyordum etmiyordum olmaması adına açıkça ifade edebiliyorum 😂
180 iyi bence kisa degil
aynen teşekkür ederim bu arada her ulkede her cesit insan vardir bunu unutma
Var zaten de azınlıkta dedim ben iste farkindaysan
artik o da kalkti bence çünkü her erkek veya kiz uzun olmus bu devirde genc nesili kastediyorum
178 kisa canim ben 173 üm napayim 178 i
Sen boya göre penisi çarpıyorsunda yanlış onun işlevi önemli olduğunu daha yememişsin tecrübesiz ergen bir kırılmış kızsın sen daha :)
Penis boyundan bahsetmedim soru da farkindaysan sen niye oraya cektin ki ozguvensiz misin nesin
Özgüvensiz içe dönük kimseyle alakam olmayan biriyim şimdi beyin varsa bunu ters anlarsın ama sende o beyin yok. Onun için konuşmayı bitiriyorum☺️
Reddedilince havlayan erkek itemi sizi beğenmek zorunda degiliz kardesim su kafadan cikin artik sanki bradd pittsinizde reddedilmeye gelmiyonuz * .. k cüceleri
Sen kimsin ki beni red edeceksin sen daha dün çöpten çorap iç çamaşırı alan giyen dünkü bebesin.. sakın o sıfırın içinden bir delik daha açmaya kalkma :)
Kimseyi kiskanmiyorum o uzun boylu dediğin çocukların yanındaki kızlar bana vermeye geliyor haberin olsun :) bebe sütünü iç uyu sen böyle şeylere kafa yoracağına git yabancı dil öğren amik egitimsizi.
Sana vermeye geliyorlar demek o da onlarin yanikligi ve vizyonsuzlugu dil bilmedigimi nerden biliyorsun bu bir ikincisi birine egitimsiz demen icin senin donanimli ve kariyeri basarili biri olman gerekiyor ben hukuk okuyorum sen tatlim
Ben buraya ne iş yaptığımi söyleme gereği bile duymam aylık 12.500
Sana iyi hukuk okumalar biraz farklı kitaplar da oku arada insanlığın gelişsin:):) bb
Belki baba meslegi ne bileyim ben insanligi adina alicak son kisilerdensin sen bence acil özgüven kazanmalisin
Hı hı aynen bb😂
Doğru evet bi de kizlarq laf ederler ama turkiyede baktığımda estetiksiz güzel de bi elin bes parmagini geçmez o davae
Bence güzel kiz yakisikli erkekten daha fazla var bu arada
Yaa bırak Allah aşkına suratlarına bi ton makyaj silsen kimsenin suratına bakmazsın.
Doğrudur da kizlar en azindan makyaj vsyle oluyor erkeklerin o sansida yok neys3n o sun
Aslında herkes neyse o konu oraya gelmesi lazım bu kadarız fazlası yok. Bu kadarken fazlasını istemekte bencillik. Hee beğenmiyor musun? İnternet çağındayız yaz yurt dışından yakışıklı erkeklere. İmkanın olursa gidersin.
Beğenmiyorum evet cok nadir yakisikli var onlarda popüler oluyor götleri kalkiyor zaten
Bu arada üstüme de alinmadim makyajla degismiyorum zaten ben 20 yasindayim ne kadar değişecem zaten
Tercih...
Alın alınma öyle genel olarak söyledim zaten
Nereye kaciyonuz
Unfortunately babe:/ that's private!
Okey