Sacma sapan adetler.. Korkutucu degil ama devletten destek aliyorlar Hepsi birgun bitecek Adam olsalardi suriyeliyi kullanmazlardi Birgun o suriyeliler ilk onlari sokacak
0|0
0|0
Soran
11 gü
Ben anlamam öyle o islerden ama bu aile sorundan falan gelen birşey işte. Birde kalabalık aşiretler yani katı kuralları var. Tabi biz seversek engel olamazlarda bilmiyorum o anlatinca biraz korktum
Kati kural degil cahillik resmen.. Esrar icip adamim diyen tipler Alkol icerim daha iyi.
34Constantine | Aşk İlişkileri konusunda 1,6b görüş paylaştı.
Yoda
11 gü
Neden? Çok mu hoşuna giderdi eşya muamelesi görmek.
0|0
0|0
Gizli Üye
11 gü
ne güzel ya bende çok isityorum kalablıklığı çok severimm. kardeşi falan var mı seninikinin
0|0
0|0
Soran
11 gü
Var var 2 erkek kardeşi ve bir ablası varmış. Ama erkek kardeslerinden biri engelliymiş. Sorun değilde o anlatinca aşiretlerini falan korktum biraz😂
Soran
11 gü
Ahahaha abisi falan olsaydi sana ayarlardık😁
Görüş sahibi
11 gü
aynen ya neyse başka aşiret çocuklarına bakayım. korkma kız yemezler seni :D
Gizli Üye
11 gü
Hemde nasıl düşün 4,5 kayınvalidem var😂
0|0
0|0
Soran
11 gü
Ayy biriyle başa çıkmak zaten zor😂😂 4-5 kayınvalidem var derken nasıl yani. Birde ayrı evde oturmamiza izin verirler dimi
Soran
11 gü
Kaçanları öldürüyorlarmis ben iyice korktum vallahi
Görüş sahibi
11 gü
Ayrı ev tabi ama esas kayınvalidenle aynı evde kalman çok büyük ihtimal ve hangi şehire gitmek isterdin merak ettim
Hepsini Göster Daha Az Göster
Soran
11 gü
İstanbuldayiz kendiside İstanbul'da oturuyor zaten. Muhtemelen İstanbul'da kalırız ama kayınvalideden uzak aman aman😂 tam bilmiyorum bu konulari konusmadik ama kendiside ayri eve cikmak istiyor zaten
Görüş sahibi
11 gü
İstanbul'da kalın ve ayrı ev tutun en iyisi kafa rahat😂
caregnsr | Aşk İlişkileri konusunda 102 görüş paylaştı.
Xper 5
11 gü
Evet zor
0|0
0|0
Soran
11 gü
Zor ama biz seversek birbirimizi engel olmazlar umarım🥺
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
33Hepsi birgun bitecek
Adam olsalardi suriyeliyi kullanmazlardi
Birgun o suriyeliler ilk onlari sokacak
Ben anlamam öyle o islerden ama bu aile sorundan falan gelen birşey işte. Birde kalabalık aşiretler yani katı kuralları var. Tabi biz seversek engel olamazlarda bilmiyorum o anlatinca biraz korktum
Kati kural degil cahillik resmen..
Esrar icip adamim diyen tipler
Alkol icerim daha iyi.
Var var 2 erkek kardeşi ve bir ablası varmış. Ama erkek kardeslerinden biri engelliymiş. Sorun değilde o anlatinca aşiretlerini falan korktum biraz😂
Ahahaha abisi falan olsaydi sana ayarlardık😁
aynen ya neyse başka aşiret çocuklarına bakayım. korkma kız yemezler seni :D
Ayy biriyle başa çıkmak zaten zor😂😂 4-5 kayınvalidem var derken nasıl yani. Birde ayrı evde oturmamiza izin verirler dimi
Kaçanları öldürüyorlarmis ben iyice korktum vallahi
Ayrı ev tabi ama esas kayınvalidenle aynı evde kalman çok büyük ihtimal ve hangi şehire gitmek isterdin merak ettim
İstanbuldayiz kendiside İstanbul'da oturuyor zaten. Muhtemelen İstanbul'da kalırız ama kayınvalideden uzak aman aman😂 tam bilmiyorum bu konulari konusmadik ama kendiside ayri eve cikmak istiyor zaten
İstanbul'da kalın ve ayrı ev tutun en iyisi kafa rahat😂
Zor ama biz seversek birbirimizi engel olmazlar umarım🥺