Erkek arkadaşım var ona çekici gelmek istiyorum ama açık giyinip fazla vücut göstermeyi sevmiyorum. Makyaj saç falan elimden geldiği kadar yapıyorum resim attığmda. En son sorduğumda benim hakkımda ne düşünüyorsun dediğmde çok tatlısın çocuk gibi temiz ve safsın ve güzelsin diyor. Tatlısını çok diyor. Şakalaştığmız sıra şakaya vurdurup biraz ağzını aradım sen beni çekici bulmuyormusun diye sordum evet tatlı güzel bişeysin dedi. Aramızda yaş farkı var benden 5 yaş büyük ve beni cocuk gözüyle baksın istemiyorum
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
25Beni sadece tatlı görmesinden korkuyorum. Mantıklı geldi artık aynanın başından ayrılmam😂
dediğim gibi hem tatlı hem çekici olabilirsin 🥰
Teşekkür ederim yorumun için🌸💞
Tatlı biri neden çekici gelir ki neyi çeki geliyor. Gülüşün yüzün tatlı diyor ama tatlı kelimesini brn daha çok çocuk sevme şekli gibi geliyor
çocuk sevme, hayvan sevme vs bunlara söylenen tatlılık farklı, karşındakine söylenen tatlılık farklı. tatlı biri benim ruhumu güldürür bu da onu en üst seviye çekici kılar
Göğüs dekoltesini ben yapamıyorum o yüzden komple vazgeçtim. Sanki çok belli ediyormuşum gibi oluyor. Ufak değiller yani fena gözükmüyor dekolteli ama o görüncede bilerek yolladığmı düşünsün istemiyorum
Dar giyebilirsin
Oje uzun tırnak sevmiyormuş. Giyim tarzıma bişey demiyor genelde beğeniyor elbise seçim olursa aynı şeyleri beğeniyoruz
Nasıl mesela. Bir kere yaptım orda fazla abarttım konuyu istemediğim daha derinlere çektim
Kanki konu illa o derinlere inmeyecek mi?
Belli bir seviyeden sonra rahatsız oluyorum kendimi geri çekiyorum erkek arkadaşımda hem böyle konulara giriyorsun sonra geri çekiyorsun bari benide bu duruma düşürme düşüreceksende geri çekilme diye kızıyor. Sadece bir tık daha cekici geleyim beni çocuk gibi görmesin istiyorum
Kanka çekici gelirsen de o durumlara dönecek eleman :) ayrıca seni çocuk gibi gorseydi en baştan konuşmazdı
Doğru😂 teşekkür ederim
:D ne demek yardımım dokunduysa jfhdhdjfjf
Ya vücüt göstmermeden dedim😕
Yok başka yolu ya