Diyorlar ya aklinda olsan yazar... peki aklinda olup ve yazmak istedigi halde yazamamak? Bu ikiside esit deger mi?
seven yazar? Yazmadiginda sevmiyor anlamina mi geliyor?
seven yazar? Yazmadiginda sevmiyor anlamina mi geliyor?
Güncellemeler:
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
32Ben yazdim hatta aradim öyle konustuk ama iyimi yaptim kötumu bilmiyom konusmamiz iyi gecti iki dakka konusup dedigim konusma 20 dk oldu... o benle iyi konustu ama ben biraz agir konusmus olabilirim :/ simdi ne olcak hic bilmiyom
İlk dk dan basitlik yapmasaydın keşke. Niye normal sohbet etmiyosun da , illa ağır konusuyosun.
Bilmiyom yumsak olmak istemedim nasilsin flan demeden direk konuya daldim😬 sonra bizim hakkinda sevgiliydik demis (kimse bilmiyordu ve daha adini tam koymamistik) bende dedim biz seninle sevgili olmadik ve bunu tekrarlardim bastira bastira... konusmaya devam etti ama bu konu hakkinda bisey demedi...
Çok cocukça tavır sergilemişsin ve işleri daha da zorlaştırmışsın. Kendini basitleştirme , içinden geldiği gibi davran. Samimi olmak , açık ve net olmak daima sana kolaylık sağlar. 2+2 kadar kolaylaşır hayatın
Ama iste onu arayip konustum aradigm icinde net olmus olmiyormuyum bundan önce görmezden umursamamazliktan geldim... özelden kisaca anlatabilirmiyim olayi?
Yok anlatman gereken bi durum yok. Olay önemli değil , senin yaptığın tavır önemli. Daha önce den cok daha büyük basitlik yapmışsın , özgüven eksikliğin var galiba , umursamazlıktan gelme taktikleri. Ergensindir büyük ihtimal. O yaşlarda olur öyle. Arayıp konuşmak seni net yapar ama onu arayıp bilerek farklı konuşmak seni daha da ezik yapar.
Ama konu Zaten kötuydu ama öyle kötude konusmadim kavga flan etmedik yani simdi sana yanlis bisey yaptigini duydugunda nazikce canimli cicimli sorcakmisin yoksa biraz tepki Verirmiydin ben tepki vermedim aslinda sadece belki bir kisimda kirici oldum oda eskiden sevgili oldugumuzu kabullenmedigimi dile getirdim diye... yani onu eski sevgili olarak görmedigimi söyledim o biraz icimde kaldi...
Çok kolay bi taktik vereyim , yapabilirsen tabi. Ara onu ve sevdiğini söyle. Problem çözüldü.
Bunu gecen sene yaptim bisey degismedi dahada kötu oldu 🙂 ama Şu an aynisini yapamam artik
Mağaza da , saflarda duran ürün gibi beklemek düşüyor ozaman. Beğenen gelip alcak seni , seçme şansın olmicak. İradesizliz kızın hazin sonu , bu akşam 20.00 da flash tv de.
Şu an o buyuk asamayi gectim 9 ay sonra iletisime gectim artik gerisi kolay ama ne yapmam gerektigini bilmiyom... ondsn özelden olayi anlatim demistim ona göre akil fikir :/
Ben bu gune kadar onun yazmasini bekledim cunku kendim yazamazdim... ama sonra artik pes ettim ve karsilik beklemeden hic bisey olmamis gibi yazdim... oda bana ayni konudan yazmak istedigini söyledi gercek olabilirmi? Cunku ben bu konuyu haftalardir söylemek istedim ondan bekledim o gelmedi ben artik yazdim
Yalan o. Tam ben yazacaktım sen yazdın falan yalandır. %98 eminim. Mahcup olmamak için, altta kalmamak için öyle derler. Erkekliğine yediremez
Hayir ama ben konu hakkinda gec gittim yazdim ama o baslarda bana söylemek istedigini dile getirdi... yani kapanmis konustu o artik gelmezdi zaten
Eski sevgilim erkek kuzeninle tanismis ve merak etmis benim neyim oliyor ondan ona benden bahsetmis taniyormu diye kuzenimde Öz kuzenim flan sen nerden taniyon demis oda pembe yalan atmis ve demis okuldan... bu meraktan bisey cikartabilinirmi? Banada kuzenimle tanistigimizda ve bu pembe yalani söylemek istemis ama söyliyememis ( bende zaten kuzenimden ögrendim tanistiklarini)
Peki sen yazdiginda sana yazmak istedigini söylese? Ayni olur mu
Hm samimiyetine inanırsam sorun olmaz herhalde
Peki 9 ay sonra konustunuz öyle fazla samimi degil bunlar hafiflenmis ama sonucta iletisime gecip konusulmus... simdi nolacak? Bida iletisime gecermiyiz sence?
Yuzu olmadiysa? Cunku kendisi belli etti oyunda mesela istek aldi ama hic birine geri dönmedigim icin?
Yazsaydıda geri dönmeseydin ama o mutlaka deneseydi
Ama simdi ben yazdim 😬 bana karsi iyi konusuyordu... simdi nolacak bilmiyom... ona dedimki sevgili degildik flan... aramizda bisey vardi ama sevgili degildik ve o bizi sevgili olarak biliyordu kac defa bunu bastira bastira söyledim kötumu yaptim?
Keske sen yazmasaydin ya
Ama erkek kuzenimlede tanisti ve baya samimiler kardes gibi olmuslar belki kuzenimdende cekinir diye onun yazmasi dogru olmazdi 😕