Radikal bir karar, ise kesinlikle evlilik düşünmezdim, evlilik çekirdek Aile olmak içindir, Saygınlık içindir, soyun devamlılığı, örf ve adetlerimizi aktaracağımız, sevgili çocuklarımızı, hayata, yaşama, kendi kültürümüz ile bağlayabilmek içindir. Bunlar temelde olmayacak ise, radikal bir karar, bu fikrimi yok edemez, kısacası kesinlikle hayır. Bebek evin neşesi, dir gülen yüzüdür, herkes kendisinden bir parçayı, yeryüzünde bırakmak ister, önem taşıyan değerli insanları arkada bırakabilmek. 🌸🌸🌹💐💐🌹
Bu kişiden kişiye göre değişen bir durum. İsteyen de var istemeyen de var ama öncelik başkalarının size söylediği değil sizin karşınızdaki insan hakkında ne düşündüğünüz böyle bir fedakarlığa değecek insan mı? Karşınızda böyle bir insan varsa dışarıdaki insanların “çocuksuz evlilik mi olur” gibi takıntılarına uymayın. Ve bu durum evlendiğinizde ilerideki zaman içerisinde değişebilir. Böyle deyip çocuk yapalım diye tutturan çok insan gördüm şahsen. Benim de bir erkek arkadaşım var ve evlendiğimde anne olmak isteyen birisiyim ama karşımdaki insan istemezse onu gerçekten çok seviyorsam bunu kabullenebilirim. Yani anlayacağın karşındaki insana verdiğin değerden sevgiden geçiyor bunun cevabı bence.
Yilax | Aşk İlişkileri konusunda 993 görüş paylaştı.
Yoda
13 gü
Evet düşünürüm çocuk yapmak icin evlenmiyoruz sonuçta, zaten evlenince hemen çocuk yapmayıda mantıklı bulmuyorum şahsen, sonuçta aynı evi paylaşmadan geçinip geçinemeyeceğin anlaşılamıyor hemde evliliğin tadı çıkarılmakı diye düşünüyorum
2|0
0|0
Ütü-Masası | Aşk İlişkileri konusunda 438 görüş paylaştı.
Guru
12 gü
Çocuk için evlenmem ama çocuk isteyen biriyle de evlilik yapmam.
Çok büyük sıkıntı. İstememekle olmaması arasında çok fark var. İstemezdim herhalde
0|0
0|0
CanerGök | Aşk İlişkileri konusunda 812 görüş paylaştı.
Bilge
12 gü
Ben baba olmak istiyorum, hemen değil ama karşılıklı hazır olduğumuzda. Hiç istemiyorsa sıkıntı.
0|0
0|0
SσɳKαɱҽʅყα | Aşk İlişkileri konusunda 734 görüş paylaştı.
Yoda
13 gü
Şu anki aklım ile düşünürüm ama ileride anne olmak ister miyim bilemiyorum
0|0
0|0
__pinhan | Aşk İlişkileri konusunda 2,1b görüş paylaştı.
Guru
13 gü
Evlilikte amacım sadece çocuk olmadığı için düşünürüm tabi.
0|0
0|0
Hibritkolik | Aşk İlişkileri konusunda 523 görüş paylaştı.
Yoda
13 gü
Evlenceksem çocuğum olcagını göze alarak evlenirim. O yüzden olmasını isterim.
0|0
0|0
BekirD | Aşk İlişkileri konusunda 3,8b görüş paylaştı.
Master
11 gü
Evlenince değişiyor her şey önceden istemeyen kişi evlilik sonrası ilk iş çocuk yapmakla ilgileniyor
0|0
0|0
tahribatmurat | Aşk İlişkileri konusunda 93 görüş paylaştı.
Xper 5
13 gü
Evliliği evlilik yapan bir sen bir enişte birde bebek. Çocuksuz ev olmaz ilişkiniz de uzun sürmez
1|0
0|0
Nefret_Sesleri | Aşk İlişkileri konusunda 232 görüş paylaştı.
Xper 6
13 gü
Ben normal evlilik düşünmekten bile sayısız sınırsız nefret ediyorum.
1|0
0|0
Fitbody | Aşk İlişkileri konusunda 397 görüş paylaştı.
Xper 5
12 gü
Sanmiyorum cocugum olsun vakit gecireyim onunla isterim ayrica evrimsel bir surec her canli kendini kopyalama kodlariyla dunyaya geldu istisnalar vardir elbet
0|0
0|0
Vault_Boy | Aşk İlişkileri konusunda 5,9b görüş paylaştı.
Master
13 gü
Beni baba olmaktan mahrum mu bırakacak? Sanmıyorum.
1|0
0|0
Dimitrov1 | Aşk İlişkileri konusunda 63 görüş paylaştı.
Xper 4
12 gü
mutlu bir evlilik olunca çocuk olmalı devlet evli olana çocuk yapma izni vermeli. çocuk evlenme şartı olmasa iyi olur gibi. (bebiş çok tatlıymış umarım yetiştiği ailede tatlıdır)
1|1
0|0
AyşeAfraa | Aşk İlişkileri konusunda 142 görüş paylaştı.
Yoda
12 gü
Evliliği komple düşünmüyorum. Yani çocuk isteyen ya da istemeyen biri olması fark etmiyor kısaca evlilik hiç bir şekilde düşünmüyorum.
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş