Alfia | Aşk İlişkileri konusunda 1,8b görüş paylaştı.
Fenomen
13 gü
Değer veren erkek her zaman destekçin olur. Sadece iyi zamanlarında değil kötü zamanlarında da yanında olur. Sana karşı kibar, saygılı ve anlayışlı olur. Hakkında kimsenin kötü konuşmasına izin vermez. Sana karşı her zaman dürüst olur. Mutlu olduğunu söylediğin zamanlarda seni asla yalnız bırakmaz. Gelecekteki hayallerine seni de katar ve bu hayallerini seninle paylaşır. Ailesiyle ve yakın arkadaşlarıyla tanıştırmak ister. Hakkındaki her şeyi öğrenmek ister. Tartışmalarda alttan alan taraf hep o olur.
BunuBilmiyomm | Aşk İlişkileri konusunda 294 görüş paylaştı.
Xper 5
13 gü
Hediye alıyorsa sana gün icinde halini, hatrını soruyorsa ve durduk yere bazen senin yanında sacmalıyorsa ve hepsinden önce sen kendini kötü hissettiğinde sana bunda arkadaşlarından cok yardımcı olmaya calışıyorsa bu erkek sana değer veriyor demektir
3|0
0|0
Soran
13 gü
Çok alıyor bana bir şeyler.. bu dediklerinin hepsi var yani ama bunlar amacına ulaşmak için olamaz mı amacı varsa eğer
bir arzusu varsa veya seni kullanmaya calışıyorsa bunu belli eder şakayla bile belli eder yani yaptığı konuşmalara bak bel altı şakalar ve eski kız arkadaşlarından cok bahsediyorsa ondan uzak dur sebebi bu tarz şakalar yapanların niyeti en başından belli dir ama bunları yapmıyorsa o cocuk iyi cocuktur emin ol
Soran
13 gü
Yok öyle şeyler yapmıyor aksine eskiyi konuşmak istemiyor ne benimkini ne onunkini en başta sadece merak ettiklerini sordu ben sordum okadar. En çok bahsettiği şeyler genelde benle olan hayalleri evlilik ve ailemle tanışmak istemesi ailelerin tanışması falan niyetimin ciddi olduğuna İnan artık diyor 🤷♀️
hmm ozaman o da seviyorsa bekler sorun olmaması lazım ne demiş şair'' zaman en iyi ilactır ''diye ve hepsinden önemlisi senin ne istediğin lütfen bunu aklından cıkarma hayat kısa sevdiğin insanla beraber ol ve mutlu ol :D
yani bunu kestirmek biraz zor ama sana değer veriyorsa, sahipleniyorsa, aklı cinsellikte değilse, yan yana olunca senden utanıyorsa seviyordur. ama erkeklerin sağı solu belli olmaz anlamak zor bu konuda :)
Erkekğin kadına değer verdiği şöyle sevgisini ilgisini kadınını kıskancak şekilde değer verdiği anlaşılır
0|0
0|0
persordinary | Aşk İlişkileri konusunda 3,5b görüş paylaştı.
Guru
13 gü
Üstüne titrer endişe eder hakkında herşeyi bilmek ister
0|0
0|0
Caki3535 | Aşk İlişkileri konusunda 81 görüş paylaştı.
Xper 4
13 gü
En önemlisi kadin kendini iyi hissetmediği zamanlarda yaninda olabilmek. anlayìş gostermek. ve hayatinda yaşadiği maddi manevi zorluklarda yaninda olabilmek çok önemli bunu yapabilen erkek Adam, dır.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
910Mutsuz*
Çok alıyor bana bir şeyler.. bu dediklerinin hepsi var yani ama bunlar amacına ulaşmak için olamaz mı amacı varsa eğer
bir arzusu varsa veya seni kullanmaya calışıyorsa bunu belli eder şakayla bile belli eder yani yaptığı konuşmalara bak bel altı şakalar ve eski kız arkadaşlarından cok bahsediyorsa ondan uzak dur sebebi bu tarz şakalar yapanların niyeti en başından belli dir ama bunları yapmıyorsa o cocuk iyi cocuktur emin ol
Yok öyle şeyler yapmıyor aksine eskiyi konuşmak istemiyor ne benimkini ne onunkini en başta sadece merak ettiklerini sordu ben sordum okadar. En çok bahsettiği şeyler genelde benle olan hayalleri evlilik ve ailemle tanışmak istemesi ailelerin tanışması falan niyetimin ciddi olduğuna İnan artık diyor 🤷♀️
güzel bir şey istemiş
ama olaya tek taraflı bakmış güzelim sen ne istiyorsun? burda sorulması gereken soru bu
2-3 ayda bunları istemek bana göre erken.. daha güvenemiyorum ona tamamen benim için bir şeyler yapıyor olsada bile
hmm ozaman o da seviyorsa bekler sorun olmaması lazım ne demiş şair'' zaman en iyi ilactır ''diye
ve hepsinden önemlisi senin ne istediğin lütfen bunu aklından cıkarma hayat kısa sevdiğin insanla beraber ol ve mutlu ol :D
Görücez zamanla 😅
Maalesef çok zor
aynen öyle o yüzden aşk meşk işlerinden uzak durmak en iyisi :)
Aşksızda olmuyor be canım.
orası öyle ama aşka olan inancın bir kişi yüzünden yerle bir olursa hayatın mahvoluyor
Zaten olmasaydı şu an bu soruyu sormazdım..
Senin için nelerden vazgeçti neler yaptı nelere göğüs gerdi diye listele bak bakalım ne çıkacak
Ne yaparsa yapsın, belli olmaz, köprüyü geçene kadar olabilir... 😅
İnsaların böyle olmasından Nefret ediyorum
Uzak durmak hayırlıdır yalnızlık kalabalıklar arasında yalnız kalmaktan daha iyi'dir
Yalnızlık bazen iyidir hep değil herkes bir aile kurmak ister
Sende haklısın gönlünce olsun
Ne saçma ailemle niye tanıştırayım ailemle mi evlenecek Allah Allah
evlenirken ananla tanistirmicsn mı ya
Yok ya napacak anam .
Emek veriyor çok ama ne bileyim yinede korkuyorum
Ayakları değilse şeyini yalarim
@S1sex gaymisin mk
* yalamak gay mi oluyor
@S1sex erkekleri yalıyosun anladım ben
Yok kadininkini yalıyorum özel bölgeyi