Arkadaşlar 3 senelik ilişkim var uzak mesafe ilişkisi.
Şöyle anlatayım 2 saatlik bir mesafe ve hani 4 aydır görüşemiyoruz neyse bu bir engel asla değil ama arkadaşlar farklı bir çocuk ile "arkadaşça konuşuyoruz ama sevgilimin haberi yok diyemem de ona o kadar vicdan azabı çekiyorum ki. Konuştuğum çocuğa ne diyip muhabbeti kesebilirim yoksa yapamıyorum yani Çok kötü hissediyorum
Şöyle anlatayım 2 saatlik bir mesafe ve hani 4 aydır görüşemiyoruz neyse bu bir engel asla değil ama arkadaşlar farklı bir çocuk ile "arkadaşça konuşuyoruz ama sevgilimin haberi yok diyemem de ona o kadar vicdan azabı çekiyorum ki. Konuştuğum çocuğa ne diyip muhabbeti kesebilirim yoksa yapamıyorum yani Çok kötü hissediyorum
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
21Evet duygularımız yok ama sevgilimin haberi yok ve diyemem ondan gizlemek beni çok yıprattı beni anlıyorsun di mi 19 yaşındayım ama 10 sene yıprandım gibi hissediyorum
Öyle diyeceğim yoksa ben konuşmaya devam edip kendimi yıpratamam peki bir şey soracağım sence sevgilimin haberi olsun mu bu durumdan?
Ben senin yerinde olsam hiç söylemem illa ki kızıcak sana neden şimdi söylüyorsun önceden söylemedin diye dediğim gibi sadece çocukla iletişimi kese yeter bence sevgilinin kızdığın bahane eder bitirsin sohbeti
Çok teşekkür ederim bence de demiyim olay büyümesin kapansın bitsin gitsin
Tamam
Aynı durum yaşadım djdjd
Bak anlatamıyorum sanırım ben konuştuğum çocuğa aşık değilim ki
Aşık olsam tamam dediğin çok haklı
Ve sevgilimi çok sevdiğim için de vicdan yapıyorum istemsizce ondan gizlediğim içiin
Knka onu demiyom ama uzaktakiylede mutlu değilsin onu diyom
Öyle yapacağım