3 senelik yakın arkadaşım var. Biz bunla kavga ettik. Bana yalan söylemişti. Barışalım diye çok uğraştı. Sonra ben biraz düşündüm aslında benim iyiliğim için bana yalan söylemiş. Çok pişman oldum özür diledim barıştık. Buluştuk sıkı sıkı sarıldı 4 5 dakika saçlarımla oynadı ve gözleri dolduğunu farkettim. 7 aya yakın küs kalmıştık. Arkadaşlarım onun benden hoşlandığını düşünüyorlar. Sizce hoşlanıyor olabilirmi?
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
15Bende ilk böyle düşünüyordum. Ama çok düşündüm gerçekten iyiliğim için olduğunu anladım. Aslında arkadaşlarım hep onun benden hoşlandığını düşünüyorlardı. Ama ben hep arkadaşcadır diye düşündüm çünkü bunca zaman hiçbirşey söylemedi bana.
belki başka birinden hoşlanıyorsundur veya onu arkadaş olarak görmekden dolayı açılmıyordur. sen ondan hoşlanıyor musun yoksa başka biri mi var
Başka birinden hoşlanmıyorum. Sadece onun yanındayken hep mutluyum huzurluyum kendimi güvende hissediyorum. Hayatımda tanıdığım en iyi insan ama bilmiyorum kafam çok karışık.
öyleyse emin olana kadar normal davran eğer gerçek seversen ona cesaret verirsin belki de en mutlu zamanlarımızı yaşarsınız umarım iyi biridir gerçekten
Bende öyle yapacağım umarım hayırlısı olur görüşün için teşekkür ederim.
rica ederimm
2 senedir sevgilisi yok neden diye sorduğumda doğru kişiyi bulamadım diyordu. Karşılık verirmiyim bilmiyorum kafam çok karışık.
Biraz bekle hal hareketleri değilmişmiş mi bi bak bide yanında ya şu çocuk nasıl falan de hepsini görmüyorsa net bişiy vardır
Birkere konuşmuştum öyle ve kıskanmıştı konuyu değiştirmişti.
O zaman eskisi kadar yakın davranma çocuğuda kırmamış olursun hem yavaş yavaş düzelir
Bende yakın olmak istiyorsam eğer?
Böyle giderse bu çocuk seni sevdiğini söyleyecektir buna hazırım , ben senle arkadaş kalmak istiyorum diyebilirim dersen senin biliceğin iş ya da sevgili de olabilirsiniz
Ama bunca zaman söylemedi o bana hep yakınlıktaydı
aynı
Belkide haklısındır umarım arkadaşlığınız daim olur