Görücü usulü yurtdışından akrabalarımız anneme kızı vermeyi düşünüyor musunuz gibi bir sürü sormuşlar. Evlensin yanımıza gelsin vs demişler. Oğulları çirkin ve kısa ama ben aşırı güzel olmasam da güzel sayılırım. Sırf yurtdışına gidebilmek için böyle biriyle evlenir misiniz? Kendilerinin zengin olduklarını söylemeye gerek yok sanırım. Yurtdışı kapısının böyle açılması çok acı verici yaa😪
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
47Bugüne kadar onun başarısız konuşma girişimleri dışında bir sohbetimiz olmadı aslında kendisini tanımıyorum desem yeri
Valla aynı durumdayız iletişime geçerseniz bu konuyu ele alabiliriz çünkü ciddi bir karar
Tüm hayallerim orada benim sadece oturma iznine ihtiyacım var. Orada çalışır çevre edinirim akşamdan akşama da onu görürüm
Sen böyle yaparım diye düşünürken seni eve bir kapatırlar, hiçbir şey yapamazsın. Sakın ola kimseyle evlenme bu amaç için. Tüm hayatın biter, emin ol
Evlenmeden konuşcaz ki bunları yani ben öyle umuyorum
Ben öyle çok vakalar gördüm. Evlenmeden önce her söz senin gönlüne göre söylenir. Kendin bilirsin tabii ki. Yurt dışında yaşayan insanların karakter yapılarını da iyi tanıyorum.
Okadar biktinmi. TC den ya
şu an aynı yatakta uyanmayı hayal edemedim off keşke beğenseydim bari de katlanılır hale gelseydi
Ya sen harikasın 😅
Hehehe sende istiyorsun :/ ama tanımaya çalış önce bak bakalım kafan uyuşuyor mu öyle. Görücü usulü olduğu için aşk olmaması başda normal ama kafan uyuyorsa saygı varsa olabilir. Aksi takdirde yurt dışında boş kalır huzur olmadıktan sonra
😪ama yurtdışı
Yurtdışına kendi imkanların ile gidebilirsin ileride. Sevmediğin birisi ile bir ömür beraber olmak hem ona hem kendine saygısızlık.
Haklısın ama kendi imkanlarımla çıkma işi yaş en az 5 6 yıl para biriktirmem lazım ki daha okulu bile bitirmedim. Bu fırsat gelince balıklama atlayacaktım ama çocuğu hiç beğenmedim
Yine de sen bilirsin bebiş birşey diyemem ama ben yapamazdım herhalde. Ama bence tanımaya çalış belki karakterini seversin
Aşk olmadan bende düşünmem wvliligi ya