Ilişkisel şeyler danışacağım. Sevgililik işleri anlarsınız. Gercekten yardımcı olacaklar yazsın lütfen. Yazıpta sonra ortadan kaybolacaklar yazmayın net!!
Helix8233 | Aşk İlişkileri konusunda 261 görüş paylaştı.
Xper 7
12 gü
Sor annem. Yardımcı olmaya çalışırım
0|0
0|0
Soran
12 gü
Engel açan, arada bir hesabını gizliden çıkarıp geri gizleyen, profilinize bakınan ama somut gerçek hamlede bulunmayan eski sevgili neyi amaçlıyor? Engel listesinin hepsini temizlememiş, önceden engelli olan sahte hesaplar engelli yani liste temizleme gibi bişey yok. Yaklaşık 20 gündür açık engel e benden hiç bir hareket yok ve bunu görmüyor olması mümkün değil, yani engeli açmış olmasına rağmen ona karşı bir hamle yapmıyor olduğum ortada, ya aynı şekilde hamle yapanın asla ben olmayacağım ortada... e daha ne amaçlıyor engel daha ne diye açık? Buyur.
Okey seni kovalayan varsa kaçarsın doğru ama kovalamıyorum haliyle kacsa bile kovalayan biri Yok hala ne diye açık engel ve kaçma peşinde kovalayan yok ki 😂garip olan da bu..
Tamam öyle düşünerek açtı buna ben de eminim Ama bunca gündür yine hamlem olmamasından ilgilenmediğimi de görüyor buna rağmen geri engellememesi garip zaten
keksizsufle | Aşk İlişkileri konusunda 105 görüş paylaştı.
Xper 6
12 gü
Dinliyorum
0|0
0|0
OBirPrens35 | Aşk İlişkileri konusunda 363 görüş paylaştı.
Xper 5
12 gü
Buyur detaylı konuşabiliriz istersen
0|0
0|0
yalnızkurşun | Aşk İlişkileri konusunda 538 görüş paylaştı.
Xper 6
12 gü
Buyur
0|0
0|0
SucukluPatates | Aşk İlişkileri konusunda 925 görüş paylaştı.
Bilge
12 gü
Dinliyorum
0|0
0|0
Soran
12 gü
Engel açan, arada bir hesabını gizliden çıkarıp geri gizleyen, profilinize bakınan ama somut gerçek hamlede bulunmayan eski sevgili neyi amaçlıyor? Engel listesinin hepsini temizlememiş, önceden engelli olan sahte hesaplar engelli yani liste temizleme gibi bişey yok. Yaklaşık 20 gündür açık engel e benden hiç bir hareket yok ve bunu görmüyor olması mümkün değil daha ne diye açık? Buyur
Tamam okey onu ben de anlamadım ama bunca zaman bunu yapmıyor olmamdan ve hiçbir şekilde iletişim kapisi aralamamamdan yapmayacağımi da öngörüyor olması lazım buna rağmen hala niye?
Bunlar oyun kuzum. O baskalarıyla mutlu takılma kafaya
Soran
12 gü
Ben sana bana ne önerirsin Ne yapayım diye sormadım sadece durumu değerlendirir misin diye sordum sana sorulan soruya cevap vermelisin Eğer senin fikrini merak ediyor olsaydım sen bana ne önerirsin diye sorardım ☺️
Y4soo | Aşk İlişkileri konusunda 173 görüş paylaştı.
Xper 5
12 gü
Tabi
0|0
0|0
Soran
12 gü
Engel açan, arada bir hesabını gizliden çıkarıp geri gizleyen, profilinize bakınan ama somut gerçek hamlede bulunmayan eski sevgili neyi amaçlıyor? Engel listesinin hepsini temizlememiş, önceden engelli olan sahte hesaplar engelli yani liste temizleme gibi bişey yok. Yaklaşık 20 gündür açık engel e benden hiç bir hareket yok ve bunu görmüyor olması mümkün değil, yani engeli açmış olmasına rağmen ona karşı bir hamle yapmıyor olduğum ortada, ya aynı şekilde hamle yapanın asla ben olmayacağım ortada daha ne amaçlıyor engel daha ne diye açık? Buyur
gezgin-34 | Aşk İlişkileri konusunda 7,5b görüş paylaştı.
Master
12 gü
Anlarım
0|0
0|0
Soran
12 gü
Engel açan, arada bir hesabını gizliden çıkarıp geri gizleyen, profilinize bakınan ama somut gerçek hamlede bulunmayan eski sevgili neyi amaçlıyor? Engel listesinin hepsini temizlememiş, önceden engelli olan sahte hesaplar engelli yani liste temizleme gibi bişey yok. Yaklaşık 20 gündür açık engel e benden hiç bir hareket yok ve bunu görmüyor olması mümkün değil, yani engeli açmış olmasına rağmen ona karşı bir hamle yapmıyor konuşmak istemiyor olduğumu ortada daha ne amaçlıyor engel daha ne diye açık? Buyur degerlendirmeni bekliyorm
Bnce yazsin istiyorsan şansını fazla zorlama bi süre bekle sonra cevap ver
Soran
12 gü
Yok istedigim yazmasi degil ben ne yaptim be neyi kaybettim Allah askina bana bi sans daha ver perisanligi ve yenilmissligini yasadigini gormek... ben senin nasil tekrar gonlunu kazanicam cirpinislarini gormek... o yuzden ne yapsam az...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
16Engel açan, arada bir hesabını gizliden çıkarıp geri gizleyen, profilinize bakınan ama somut gerçek hamlede bulunmayan eski sevgili neyi amaçlıyor? Engel listesinin hepsini temizlememiş, önceden engelli olan sahte hesaplar engelli yani liste temizleme gibi bişey yok. Yaklaşık 20 gündür açık engel e benden hiç bir hareket yok ve bunu görmüyor olması mümkün değil, yani engeli açmış olmasına rağmen ona karşı bir hamle yapmıyor olduğum ortada, ya aynı şekilde hamle yapanın asla ben olmayacağım ortada... e daha ne amaçlıyor engel daha ne diye açık? Buyur.
Muhtemelen utangaç birisidir. Ya da taktik uyguluyordur.
Ne taktiği ne amaçla
Kaçan kovalanır gibi birşey olabilir
Okey seni kovalayan varsa kaçarsın doğru ama kovalamıyorum haliyle kacsa bile kovalayan biri Yok hala ne diye açık engel ve kaçma peşinde kovalayan yok ki 😂garip olan da bu..
Belki onla ilgilendiğini düşünmüştür
Tamam öyle düşünerek açtı buna ben de eminim Ama bunca gündür yine hamlem olmamasından ilgilenmediğimi de görüyor buna rağmen geri engellememesi garip zaten
Evet o kısma bende anlam veremedim 😝
Engel açan, arada bir hesabını gizliden çıkarıp geri gizleyen, profilinize bakınan ama somut gerçek hamlede bulunmayan eski sevgili neyi amaçlıyor? Engel listesinin hepsini temizlememiş, önceden engelli olan sahte hesaplar engelli yani liste temizleme gibi bişey yok. Yaklaşık 20 gündür açık engel e benden hiç bir hareket yok ve bunu görmüyor olması mümkün değil daha ne diye açık? Buyur
Açık kapı bırakmak peşinden koştırma ayakları
Tamam okey onu ben de anlamadım ama bunca zaman bunu yapmıyor olmamdan ve hiçbir şekilde iletişim kapisi aralamamamdan yapmayacağımi da öngörüyor olması lazım buna rağmen hala niye?
Bunlar oyun kuzum. O baskalarıyla mutlu takılma kafaya
Ben sana bana ne önerirsin Ne yapayım diye sormadım sadece durumu değerlendirir misin diye sordum sana sorulan soruya cevap vermelisin Eğer senin fikrini merak ediyor olsaydım sen bana ne önerirsin diye sorardım ☺️
Engel açan, arada bir hesabını gizliden çıkarıp geri gizleyen, profilinize bakınan ama somut gerçek hamlede bulunmayan eski sevgili neyi amaçlıyor? Engel listesinin hepsini temizlememiş, önceden engelli olan sahte hesaplar engelli yani liste temizleme gibi bişey yok. Yaklaşık 20 gündür açık engel e benden hiç bir hareket yok ve bunu görmüyor olması mümkün değil, yani engeli açmış olmasına rağmen ona karşı bir hamle yapmıyor olduğum ortada, ya aynı şekilde hamle yapanın asla ben olmayacağım ortada daha ne amaçlıyor engel daha ne diye açık? Buyur
Kendini sürekli hatırlatıyor
E zaten sorumda bu ya niye?
Evet?
Engel açan, arada bir hesabını gizliden çıkarıp geri gizleyen, profilinize bakınan ama somut gerçek hamlede bulunmayan eski sevgili neyi amaçlıyor? Engel listesinin hepsini temizlememiş, önceden engelli olan sahte hesaplar engelli yani liste temizleme gibi bişey yok. Yaklaşık 20 gündür açık engel e benden hiç bir hareket yok ve bunu görmüyor olması mümkün değil, yani engeli açmış olmasına rağmen ona karşı bir hamle yapmıyor konuşmak istemiyor olduğumu ortada daha ne amaçlıyor engel daha ne diye açık? Buyur degerlendirmeni bekliyorm
Bariz belli senden hamle bekliyor
Hamle gelmedigini 20 gundur tek bir hareket dahi yapmamamdan anliyor olmali.. e daha ne?
O sabrını test ediyor illaki pes edecek diye bekliyor
Etmem.. peki etmeyecegimi anladigi vakit ne yasanacaktir?
İki ihtimal var var ya yazar her şeyi göze alıp ya da engeller tekrar
Görünen profil nedir peki sence?
Yazar gibi
Peki.. yazdigi vakit okundu dahi yapmaz isem... kopekler gibi aramak zorunda kalir mi
Bunu bir sabır savaşı gibi düşün kim sabırlı olursa o kazanır
Ben girdigim hicbit savasi kaybetmem kopekler gibi yalvarir hale gelene dek ona lokma yok
Bnce yazsin istiyorsan şansını fazla zorlama bi süre bekle sonra cevap ver
Yok istedigim yazmasi degil ben ne yaptim be neyi kaybettim Allah askina bana bi sans daha ver perisanligi ve yenilmissligini yasadigini gormek... ben senin nasil tekrar gonlunu kazanicam cirpinislarini gormek... o yuzden ne yapsam az...
Kısaca süründürmek istiyorsun bunun için önce iletişim olmalı çok azda olsa iletişim şart
Evet evet bunun icin taktik onerilerini dinlemek isterim.. ekleyeymmi?
Sorun yok ekleyebilir sin