Sizce gerçekten sevme ihtimali var mı aranızda bunu yaşayanlar Ayrıntılı anlatabilirler mi? Erkek , çocuk sahibi olamayacak biri. Evlendigi kızı seviyordu sonra anlaşamadıklarını onunla bı münasbette bulunmaktan çok benimle sanal şey yapmasından daha keyif alıyormuş. Ve o şeye meraklı biri. Benimle konuşmaya başladığı 1. haftanın sonunda nişanlı olduğunu demişti. Sonra evlenmiş ama yine benimle konuşmaya devam etmiş. şu an bana dediği şey "evde pijamayla geziyor. Gceligni bile ben giydiriyorum" bunu yapan bı insan seviyordur dimi? Sevgi bitti diyor ama... Nişanlyken şey diyordu. "Seni secmediğim için pişman olacağımı biliyorum." Erkeğin annesi falan hanımını sevmişler sonradan evlenmek istemese de evlenmiş diye anladm. Ama diyorum ki o işi yapmayan gençler ayrlrlar yani demekki sorun yok. Öyle diyor ama...
Güncellemeler:
10 gü
Arkadaşlar sizce cinsellik yaşamadığı kadınla kendince sıfır o konuda diyor. neden hala evli kalır ki sevgi de bitti diyor. Bı de bu konuda cinsellik yasiyodur diyenler için eğer öyleyse 21:00-03:00 arası kaç gün konuştuk. O zamn yazşmazdı o saatte şey yaparlardı. Arkadaş ve flortluk arası konusyoruz şu an. Beklentimiz yok
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
211Ben ona şu an o ihtiyacını saglamyorum. Prno izliyor. Ben öyle diyince.
Ya eğer s. x yapmasalar bu kadar istekli biri bosanrdi bence
Belki eyleniyorsun filan ama bence daha olur ciddi ilişkiler aramalısın neticede bir hayatın var ve zaman akıp gidiyor
Ciddi ilişki arıyorum ama bulamıyorum. Ben onu nişanlyken sevmiştim bana ilk hafta nişanlı olduğunu söylememişti sonra da "nisanlym ama ilk başta kızı seviyordum sonra kız mesela ona bı sürpriz yapıyorum anlamyor değer vermiyor" dedi. Ailemin ve onunda ailesinin karssnda duvara yumruk attm evlenmek istemediğimi belirttim. Ama olmadı dedi
Yani kendisi kısır. Kadın da bakireydi ve kadın onu seviyormuş. Acaba bu yüzden mi ayrlmyor diyorum
Kimse kimseyi zorla evlendiremez hele hele bir erkeği
Açıkçası bana hiç inandırıcı gelmiyor
Çocuğun psikolojik durumuda bana çok sağlıklı gelmedi
Ben ne zaman karısı hakknda konuşsam. Neyse ya bu konu çok canımı sıkıyor diyot
Bence de iyi değil ama bana güvendiği halde neden anlatmyor anlamyorum
Seni kendi bunalımına teselli yapmış bu çocuktan sana yar olmayacağı çok açık umarım kurtulur sağlıklı bir ilişki kurarsın
Amin insAllah.😓
Gece geç saatlere kadar konuşuyorduk. Evli ve karısını seven biri nasıl konuşsun diye dusunmustum
Başka tatlar arıyor işte. Evlenmiş gözü dışarda birinden hayır gelmez de sen ne isiyorsun yani onu bırakıp sana mı gelsin
Ya ben istiyorum diyemem. Eğer kendiliginden doğal yoldan boşanmak isterse onunla daha yakın olmak isterim tansmak isterim. Ama bosanmazsa da aile yıkmaya niyetim yok.
Sen şu an onla konuşarak yıkıyorsun bence ve pekte kendiliğinden boşanacağını sanmam. Eğlence amaçlı bunlar
Ben onu etkilemyorum bence çünkü eğer etkilenseydi biz onunla o evlenmeden önce nişanlyken konuşuyorduk çok sevseydi zaten benimle evlenirdi
Demekki eğlence arıyor orası kesin.
Doğru diyosun :(
21:00 dan gece 3 e kadar konuşuyorduk bı ara onunla
İlk başta nisanlydi evli değildi veilk zamanlar sevdiği kızı artk istemediğini anlasamadklarini aile baskısıyla evleneceğini söylemişti bana
Peki siz ne kadar oldu tanışalı ve hic buluştunuz mu
Hayr uzak sehirlerdeyiz. 6 7 ay oldu sürekli ara verdik ama yani 4 kez ara verdik öyle tekrar konuştuk ve sevgili değildik ama duygusal yaknlk yaşadk sanal şey de yaptk. Bana her konuda güvendiğini söyledi...
Attm konustuk
Göğüslerimi gösterdim sadece
Nasıl gösterdin
Görüntülü konuşuyorduk ikimizde sonra benden bunu istedi bende yaptm.. karsyla bişey yasamadklari için kendimi byrda tatmin ediyorum dedi. İnstada kızlarla sanal sx yaparak
Seviyor musun onu peki
Seviyordum.
Ama o evli
Bulusunca ilişki yaşamak isteyecek seninle
Hayır ben onunla sahte hesapla konuşmuştum ben olduğumu bilmiyordu yani. evli oldugunu agzndan aldm buluşup SX yapmak istedim otelde. Bana şey dedi ben böyle sanalda konuşuyorum ama karımı hiç aldatmadm yapmam dedi
Niye sustun
Ben normalde inanmak böyle erkeklere ama buna inanmak istiyorum. Evet
inanma rica ediyorum çok üzülürsün. he takıl et ayrı ama inanma
Olmaz mı böyle bı durum
olmaz tabi ya hepsi hikaye. adam daha yeni evli zaten bırakır mı orayı o düzeni.
Ama şey yapmıyorlar kadın onu sevdiği halde. İstemiyormuş
hele o tamamen yalan. imkanı yok öyle birşeyin ya
Doğru veya yalan söylediğini nereden anlayabilirim ne sorayım ona
sen bu denklemin içinde olmayan birisisin. sen sadece keyfine bakmalısın. bunun ötesine geçersen yuva yıkan konumuna kadar gider bu iş.
😔😔
Gerçek olamaz mı? Bı kişi de evet doğrudur demedi ya
olmaz evlilerden uzak durun
yaş kaç senin
27 yasm
O da 29
olmaz yani
Evet... :(
Detaylı konuşmak istersen burdayım
Yazacağım kahvaltıdan sonra sgaolun
Okk nedemek