Zevahir06 | Aşk İlişkileri konusunda 1,4b görüş paylaştı.
Yoda
11 gü
Sorun tam olarak nedir?
0|0
0|0
Soran
11 gü
Hem kendisi engelledi sonra engeli açtı. Profilime de bakmaya başladı programlardan görüyorum. Eski sevgilimin olayı ne? Hiçbir tepkim olmamasına rağmen engeli de açık tutuyor. Engelli listesini temizlememiş, önceden engellediği fake hesapları hala engelli. Arada profilin gizliliğini açıp hikaye atıyor, sonra ertesi gün hesabı geri gizliye alıyor. Ne yapıyor bu erkek böyle? Bu
Kafası karışık bellliki ne yaptığını kendisi bile bilmiyordur muhtemelen.. bir öyle bir böyle olmaz.. ya var olacak ya da yok olacak.. bu karakterdeki birisi seni sadece yorar ve kırar unut gitsin...
Soran
11 gü
Ben ne yapmalıyım Sence diye sormadım durum nedir Bunu yorumlar mısın diye sordum
Gizli Üye
11 gü
buradalar:)
0|0
0|0
Soran
11 gü
Engel açan, arada bir hesabını gizliden çıkarıp geri gizleyen, profilinize bakınan ama somut gerçek hamlede bulunmayan eski sevgili neyi amaçlıyor? Engel listesinin hepsini temizlememiş, önceden engelli olan sahte hesaplar engelli yani liste temizleme gibi bişey yok. Buyur bkalim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
02Hem kendisi engelledi sonra engeli açtı. Profilime de bakmaya başladı programlardan görüyorum. Eski sevgilimin olayı ne? Hiçbir tepkim olmamasına rağmen engeli de açık tutuyor. Engelli listesini temizlememiş, önceden engellediği fake hesapları hala engelli. Arada profilin gizliliğini açıp hikaye atıyor, sonra ertesi gün hesabı geri gizliye alıyor. Ne yapıyor bu erkek böyle? Bu
Kafası karışık bellliki ne yaptığını kendisi bile bilmiyordur muhtemelen.. bir öyle bir böyle olmaz.. ya var olacak ya da yok olacak.. bu karakterdeki birisi seni sadece yorar ve kırar unut gitsin...
Ben ne yapmalıyım Sence diye sormadım durum nedir Bunu yorumlar mısın diye sordum
Engel açan, arada bir hesabını gizliden çıkarıp geri gizleyen, profilinize bakınan ama somut gerçek hamlede bulunmayan eski sevgili neyi amaçlıyor? Engel listesinin hepsini temizlememiş, önceden engelli olan sahte hesaplar engelli yani liste temizleme gibi bişey yok. Buyur bkalim